reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie dziewczeta....
tak siedze sobie - sil juz nie mam bo dzis caly dzien z m jezdzilismy :dry:
troche zalatwialismy ogolnie nogi wchodza mi w cztery litery :sorry2:
teraz usiadlam popijam sobie kawke mrozona i zaraz pojde pewnie spac :tak:

reklama
A ja dziś jak mróweczka, albo pszczułka, mówcie mi Maju:-D:-D:-D
Podłogi wyszorowane, 3 prania zrobione, 2 zdjęte, okna wypucowane, firanki poprane i powieszone, zakupy, kuchnia i łazienka i kibelek lśnią. A ja nóg nie czuje, mała tak mnie na spacerze nie oszczedzała, po takim dniu...

A my malego przestawiamy na 1 drzemke bo gdy ma 2 w dzien to w nocy od 1 wariuje i nie wie co ma ze soba zrobic, wiec teraz w dzien trzeba go przetrzymywac,troszke ciezko bo przewaznie to ja sie nim zajmuje ale moze wkoncu sie unormuje.

Ja probuje mlode polozyc spac ale Klaudia sie uparla i nie chce zalozyc bluzeczki do spania:baffled:Strzeliła focha jak nic:wściekła/y:
Wiki ma 39 goraczki wiec pewnie w nocy bedzie sie budzila:no:A z jutrzejszego jeziorka znowu nic ni bedzie:no::no::no:No chyba ze stanie sie cud;-):-)

LUNKA
No to niezle sie nasprzatalas:tak::tak::tak:

A my malego przestawiamy na 1 drzemke bo gdy ma 2 w dzien to w nocy od 1 wariuje i nie wie co ma ze soba zrobic, wiec teraz w dzien trzeba go przetrzymywac,troszke ciezko bo przewaznie to ja sie nim zajmuje ale moze wkoncu sie unormuje.
Unormuje, tyklko duzo cierpliwości trzeba

A ja jeszcze raz przypominam, jakby któraś nie doczytała-polecam film-JESTEM NA TAK, no normalnie rewelka!!!
Moja zasnęła, więc ja idę film oglądać, dziś o gejach

reklama
Skonczyl 14 miesiecy. Ale jak spal po 2 to od 1 q nocy buszowal i nie wiedzial co ma ze soba zrobic,i wstawal o 6 a tak teraz 1 pobudka na piciu o 5 rano i potem o 8.

zdecydowanie powinien miec już 1 drzemke w ciągu dnia.początek będzie trudny ale sie przestawi na pewno,kwestia przyzwyczajenia :tak::tak::tak:

bo inaczej to was zamęczy tym,i pobudkami nocnymi :tak::tak::tak:

Do góry