reklama
Wycieczka do zoo udana 

ludzi multum a dzieci to od groma :-)
Oliwka przywiozła zyrafe wielką,nie da sobie teraz nikomu jej dotknąć ,wszedzie z nią chodzi

dowikla było gorąco ale był też chłodny wiatr dosyc mocny więc się az tego upału nie odczuwało

nie było xle,były gorsze dni 

lajtowy,szkoda ze ja takiego nie miałam

oj masz rację,powinny

dowikla to co tak wiki goraczkuje?ma jakieś inne objawy oprócz tej goraczki>idziesz z nia do lekarza?
to fajnie ze udało Wam się zarezerwować pokój,bo wiem że tak na teraz to już nie ma z reguły miejsc

a poradzisz sobie sama z trójka dzieciaków????

Oliwka przywiozła zyrafe wielką,nie da sobie teraz nikomu jej dotknąć ,wszedzie z nią chodzi

AGNES
Udanego wypadu do zoo
Ja wtaki upal bym sie nie zdeycydowała na taki wypad![]()
dowikla było gorąco ale był też chłodny wiatr dosyc mocny więc się az tego upału nie odczuwało

My po wczorajszych urodzinkach troche sobie dzisiaj pospalismy :-):-):-)
zobaczcie jaki porodjak ja bym taki lajtowy chciala
YouTube - Broadcast Yourself.

Cześć kobitki
Dzieci powinny mieć wyłącznik
Resztę dopowiedzcie sobie same![]()
oj masz rację,powinny

Ja wlasnie szykuje obiadek:-)Wiki ma znowu 38,5
Udalo mi sie zarezerwowac pokoj w Grzybowie od 20-23 sierpniaDzieciaki juz sie ciesza:-)
dowikla to co tak wiki goraczkuje?ma jakieś inne objawy oprócz tej goraczki>idziesz z nia do lekarza?
to fajnie ze udało Wam się zarezerwować pokój,bo wiem że tak na teraz to już nie ma z reguły miejsc

AGNES
Super ze wypad sie udal

U ans w pewnym momencie było tak duszno ze nie było czym oddychac

A nie wiem dlaczego Wicia tak goraczkuje
Innych objawow nie ma a do lekarza na razie nie ide bo 38,5 to nie jest wysoka goraczka
Wicia normalnie sie bawi i wariuje tylko jest cieplejsza;-):-)
Nad morze jedzie ze mna napewno siora i moze pojedzie tez M brat ,dzisiaj sie dowiem
Super ze wypad sie udal

U ans w pewnym momencie było tak duszno ze nie było czym oddychac

A nie wiem dlaczego Wicia tak goraczkuje

Nad morze jedzie ze mna napewno siora i moze pojedzie tez M brat ,dzisiaj sie dowiem
no super że dobry humorek cię trzyma :-):-):-)ja dzisiaj miałam głupwkę w casto nawet najbardziej zapyziałego szefa takiego co to wiecznie skwaszony chodzi ubawiłamwitam niedzielnie cały czas rozbawiona prze Malinke;-);-);-)
umyłam garczki po sniadaniu pościelilam łozko nawet udało mi sie śniadanie zjesc i kawkę 3w1 wypić i przyprawiłam kotleciki na obiad teraz marynuja sie w lodowce
mąż troche pośpi bo wrocił w nocnej zmiany trzeżwyi obudze go mamy jechac do leklerka po dzbanek z filtrem do wody a i pewnie cos sie jeszcze kupi nie mam listy bo wszystko jest w domu no moze kawye rozpuszczalna kupie bo mam tylko mielona Primę ktora po zaparzeniu śmierdzi papierosami i dlatego jej nie lubie
no i pewnie dziewczynkom sie kupi po drobiazgu
MIŁEGO DNIA :-)

jak miło że o mnie pomyślałaśWitam i ja:-)
My dopiero wstalismy i jeszcze jestesmy jacys przymuleni
U nas tez mega upal ale nie wiem co bedziemy robicbo zobaczymy co bedzie z Wikusia:-)Na razie nie ma goraczki wiec jest super
AGNES
Udanego wypadu do zoo
Ja wtaki upal bym sie nie zdeycydowała na taki wypad
MALINUS
Pewnie w pracyOby te 10 godz szybciutko minelo;-):-)
MARTA
Ja rowniez zycze Tobie milej niedzieli
MAKUNGA
Ja mysle ze mozesz sie kapac:-);-)Tylko bez jakis dzikich wskokow do wody na głowke itd;-)![]()

jak zapamiętałam no tak z głowy:-)witaj kochana
fajnie ja tez nie bylam w cyrku
tylko takim na lodzie i g... z niego pamietam
jesteś kobietą i na pewno dasz rade
twój mąz jak by był na twoim miejscu pewnie juz dawno by sie załamał
no to miłego weekendu
jak ty to wszystko pamiętałaś
dupa ale w nowoczesnym slangu młodzieży, czyli super ekstra laska
trzymaj sie w garsci kobito
100000000000000% prawdy
mądrze powiedziane
mi też jakiś kiełek na podniebieniu za jedynką wyrósł
lubie językiem sie nim bawic
kobieto, jak lekaz nie ma zadnych przeciwwskazań
ja w siodmym miesiącu wybrałam sie do męża do szwajcarii autobusem, i pływałam w jeziorze bodeńskim
ludzie mieli pewnie ubaw, ale co tam, tyle że siłę ciążenia miałam inną
witam was dziopki w niedziel, u nas pogodnie
wczoraj do mamy zjechała sie cała rodzinka, i graliśmy w kalambury, ubaw na całego
dzieci wszsystkie posnęły (mój w łożeczku mojego bracika bo jako jedyny chodzi wczesnie spac)
tak wiec siedzielismy do pierwszej
ale zabawa przednia, głośno bylo i że dzieciaki sie nie pobudziły to szok normalnie![]()
zabawa w kalambury nasza rodzinna ulubiona zabawa a ile przy tym śmiechu super

oj kochana ja też bym je chciała czasami wyłączyćCześć kobitki
Dzieci powinny mieć wyłącznik
Resztę dopowiedzcie sobie same![]()

kochana jak on to zrobiłDzień Dobry! :-)
Se pozaznaczałam i gdzieś mi wcięło te cytaty...Czary jakieś czy cóś?
Postaram się tak szybciutko tyle ile pamiętam.
Przede wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia 18-tkowe ;-)Baaaaaardzo miło mi się zrobiło.
Szkoda, że wczoraj wieczorem nie mogłam tu zajrzeć, bo widzę, że Malinka w wyjątkowo dobrym nastroju byłaMalinuś rozwaliłaś mnie kilkoma tekstami.
Dowikla, Grzybowo fajna sprawa! Trzymam kciuki, żebyście ładną pogodę mieli!
Joasia, tulę mocno. Domyślam się, że ten egzamin był wyjątkowo frustrujący - w końcu byłaś już tak blisko. Szkoda... :-(
.... i nie wiem co jeszcze...
U nas weekend prawie spokojnie biegnie. Prawie, bo dziś Piotruś włożył sobie na główkę swoją nakładkę na sedes (nie wiem jak tego dokonał) no i żadną miarą nie mogliśmy tego ściągnąć, bo się o uszka zaczepiało
Skończyło się tak, że mój m wziął duże nożyce i pociął i połamał ten plastik. Ale Piotrunio trochę się wystraszył.
No to chyba tyle...
Wesołej niedzieli dziewczynki! :-)

pewnie ze ci streszcze w tygodniu co nieco;-)hej.witam niedzielnie.tym razem od mamy.wlasnie zjedlismy obiad,dziewczyny mcza sie w wodzie,moze mala niedlugo pojdzie spac.pogoda wypasna:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
zatem blogie lenistwo:-)
mam zrobila obiad
jutro czeka mnie dentysta,juz sie boje
oj tak.wspolczuje Ci bidulu.pewnie upal sie daje we znaki co?
zapakuj dziewczyny w auto i przyjedzaj do mnie ja sie zajme Helena i zobaczysz ze na wsi beda spokojniejsze:-)
uciekam.
Malina wyslij mi w tygodniu jakies smska ze streszczeniem z gg :-):-):-):-)
trzymajcie sie cioteczki.
odezwe sie jak tylko bede mogla
kochana pisałam streszczenie dla anabubki korzystajCześc kochane i od razu przepraszam, ze nie poczytałam, ale postaram się nadrobić nieco jutro z pracy, szef wziął wolne a burak mam nadzieję, że się jeszcze pourlopuje
Mam mega NIUSAidę zaraz do teściowej na obiad
po raz pierwszy, a jestem 6 lat po ślubie, rok narzeczeństwa i 3 lata chodzenia
to znaczy że idę po raz pierwszy od 10-iu lat:-) Jakiś przełom. Ale pomalutku sobie na to pracuję nieco urabiając teściówkę
Reszta w poniedziałek
Miłej niedzieli dziewczynki dla Was, dzieciaczków i mężusiów;-);-)

a co się teściowej stało że cię zaprosiła

no rzadko bo rzadko ale sie zdarza że ktoś coś napisze np ty;-):-)Czy ktoś tu jeszcze zagląda??![]()

kurcze męczy ja ta goraczka:-Ja wlasnie szykuje obiadek:-)Wiki ma znowu 38,5
Udalo mi sie zarezerwowac pokoj w Grzybowie od 20-23 sierpniaDzieciaki juz sie ciesza:-)
ale super ze jedziecie odpocząć

ja poproszę o fotkę oliwki z nową przyjaciółkąWycieczka do zoo udanaludzi multum a dzieci to od groma :-)
dowikla było gorąco ale był też chłodny wiatr dosyc mocny więc się az tego upału nie odczuwałonie było xle,były gorsze dni
oj masz rację,powinny

agnes jak dowiklusia sobie da radę...........zamknie ich w pokoju i pójdzie na plażę

a ja po pracy

jakoś poszło nie było najgorzej jakos tak na wesoło

oj dowikluś bo jak ja mam głupawke to się jakoś wszystkim udzielaMALINUS
Widze ze robisz niezła furore w pracyTak trzymaj Kochana;-):-)
A z tym zamknieciem dzieci i w pokoju i pojsciem na plaze to super pomysłDzieki:-);-)

a z ta praca w casto to hmmmmm ja mam zamiar złożyć papiery w przyszłą wiosnę jak t

kochana 3maj się przeczekajJa uciekam bo Wiktoria wpadła w taki szał ze musialam okna pozamykacZaraz Ja chyba
![]()

Natalineczka555
kocham kochać :)
My po wczorajszych urodzinkach troche sobie dzisiaj pospalismy :-):-):-)
zobaczcie jaki porodjak ja bym taki lajtowy chciala
YouTube - Broadcast Yourself.
kurcze niektore to maja szczescie

ale w cieplej wodzie jest ponoc o wiele latwiej

ja sama chcialam w basenie albo wannie rodzic ale nie maja u nas mozliwosci

Dzień Dobry! :-)
Se pozaznaczałam i gdzieś mi wcięło te cytaty...Czary jakieś czy cóś?
Postaram się tak szybciutko tyle ile pamiętam.
Przede wszystkim dziękuję za pamięć i życzenia 18-tkowe ;-)Baaaaaardzo miło mi się zrobiło.
Szkoda, że wczoraj wieczorem nie mogłam tu zajrzeć, bo widzę, że Malinka w wyjątkowo dobrym nastroju byłaMalinuś rozwaliłaś mnie kilkoma tekstami.
Dowikla, Grzybowo fajna sprawa! Trzymam kciuki, żebyście ładną pogodę mieli!
Joasia, tulę mocno. Domyślam się, że ten egzamin był wyjątkowo frustrujący - w końcu byłaś już tak blisko. Szkoda... :-(
.... i nie wiem co jeszcze...
U nas weekend prawie spokojnie biegnie. Prawie, bo dziś Piotruś włożył sobie na główkę swoją nakładkę na sedes (nie wiem jak tego dokonał) no i żadną miarą nie mogliśmy tego ściągnąć, bo się o uszka zaczepiało
Skończyło się tak, że mój m wziął duże nożyce i pociął i połamał ten plastik. Ale Piotrunio trochę się wystraszył.
No to chyba tyle...
Wesołej niedzieli dziewczynki! :-)
zdolniacha

i jak obiadek????Cześc kochane i od razu przepraszam, ze nie poczytałam, ale postaram się nadrobić nieco jutro z pracy, szef wziął wolne a burak mam nadzieję, że się jeszcze pourlopuje
Mam mega NIUSAidę zaraz do teściowej na obiad
po raz pierwszy, a jestem 6 lat po ślubie, rok narzeczeństwa i 3 lata chodzenia
to znaczy że idę po raz pierwszy od 10-iu lat:-) Jakiś przełom. Ale pomalutku sobie na to pracuję nieco urabiając teściówkę
Reszta w poniedziałek
Miłej niedzieli dziewczynki dla Was, dzieciaczków i mężusiów;-);-)
a nie widać??? tutaj jak w centrali telefonicznej podczas wojnyCzy ktoś tu jeszcze zagląda??![]()

a czasem i gorzej

reklama
No i wrocilam a tu takie pustki

Wiktoria sie wykrzyczala ,poszlam do Niej na rozmowe i na razie jest spokoj:-)Ona ma charakterek za mna wiec jest mega uparta

strzelila focha o to ze kazałam Jej oddac Klaudi przytulasa(pieluszke tetrowa)no i zaczeły sie krzyki i swiganie sie gdzie popadnie

Zamknełam Ja w pokoju i jak sie uspokoila to do Niej poszlam
Teraz ogladamy Brzydule

Wiktoria sie wykrzyczala ,poszlam do Niej na rozmowe i na razie jest spokoj:-)Ona ma charakterek za mna wiec jest mega uparta

strzelila focha o to ze kazałam Jej oddac Klaudi przytulasa(pieluszke tetrowa)no i zaczeły sie krzyki i swiganie sie gdzie popadnie

Teraz ogladamy Brzydule

Podziel się: