reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam :-) ledwo oczy otworzyłam :baffled: zaraz sieknę kawulca to sie moze dobudzę no i trzeba chałpkę ogarnąć i jakies pranie natawić bo ładna pogoda a i prasowanko male jest Na nudę nie mogę narzekać dziś :-D:-D no i musze ziemniaczków dogotowac na kopytyka

ja sobie wczoraj wieczorkiem poprasowałam a dzisiaj noew pranie sie kreci:tak:
bajzel poranny jest:tak: ale muszę sie obudzić po tej nocy zanim sie zabiorę za coś jeszcze:tak:
dzisiaj na obiad familia zarzyczyła sobie sagetti a mi sie narazie póki co nic nie chce:no:
julka i adam śpią jeszcze t:no:oni dobranocny ogród ogląda a ja się mobilizuję żeby:no: coś zrobić:baffled:

Witam:-)
ja po śniadanku- chłop odprawiony do pracy- w koncu mam spokoj:-D:-D:-D

a w sumie to dzien sprztatana:-D bo przy nim to nic sie nie da zrobic:-):-):-D:-D

zaraz wstawiam pranie i biore4 sie za wszystko po kojei bo na mieszkanie patrzec nie moge-wszedzie widac remont pokoju Zuzi:-D:-D:-D:-D
kurcze niektore to maja szczescie:tak::tak::tak::tak:
ale w cieplej wodzie jest ponoc o wiele latwiej:tak::tak::tak:
ja sama chcialam w basenie albo wannie rodzic ale nie maja u nas mozliwosci:no::no::no::no:

zdolniacha:tak::tak::tak::tak::tak:

i jak obiadek????

a nie widać??? tutaj jak w centrali telefonicznej podczas wojny:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a czasem i gorzej:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas jest jakasniby dużanarożna wanna w której można rodzic,alenie wiem czy ja bym sie na takiporod zdecydowała....jakos mnie to nie przekonuje,,...

ja sobie wczoraj wieczorkiem poprasowałam a dzisiaj noew pranie sie kreci:tak:
bajzel poranny jest:tak: ale muszę sie obudzić po tej nocy zanim sie zabiorę za coś jeszcze:tak:
dzisiaj na obiad familia zarzyczyła sobie sagetti a mi sie narazie póki co nic nie chce:no:
julka i adam śpią jeszcze t:no:oni dobranocny ogród ogląda a ja się mobilizuję żeby:no: coś zrobić:baffled:
ja mam dzisiaj na obiad żurek:-):-):-) zachciało mi sie bo dawno nie jadłam:-):-)

meduska o mamo tobie już tylko 69 dni zostało:szok:ale ten czas leci:szok:
powiem ci co mi powiedziała położna jak rodziłam antka była wolna wanna i mogłam w niej rodzić gdybym chciała i powiedziała troszkę złagodzi ból to napewno ale poród średnio trwa 4-5 godzin dłużej bo woda łagozi ból ale rozleniwia mięśnie:tak:więc ja zrezygnoałam a dziewczyna która jak ja rodziła 3 dziecko chciała bardo w wodzie i jak weszła na porodówkę godzinkę po mnie z mega skurczami ja chodziłam a ona siedziała w wodzie ja rodziłam o 24.15 a ona następnego dnia o 16:szok:pytałam się położnej czemu tak długo a położna z noworodków powiedziała mi wiadomo tak jest jak się rodzi w wodzie:baffled:

reklama
haha to niezła rozpiętośc:-D
ja jakos nawet nie myślałam o tym żeby rodzic w wodzie-znaczy raz mi przz myśl przeso ale zaraz sobie to z glowy wybiłam-jedyne co bym chciałaa nie wiem czy mozna u nas w szpitalu to pionowo rodic a nie leżąco na łóżku... podobno łatwiej....

Do góry