mąż w domku tak 24 h oj oby szybko znalazł pracę bo no n top z chłopem to....;-)Ja sie wykapalam,kawke pije,mąż bedzie mial klienta a mały szaleje.
może jednak wujkiemtrzymam kciuki
i tak trzeba myslećPOZYTYWNIE
o i to jest dobra teściowa, moja mieszka w niemczech, jakies 800 km od nas, choc czasem jej brak, to i czasem mame wyslalabym troszke dalej
dobra masz ta córcię
ciekawe w kogo sie wrodziła
dobre, chyba tez skorzystam
no to gratulacje
zdolniacha chłopczyk
hej w ten deszczowy poranek
jak u nas wieczorem zaczelo lac to do tej pory pada i nie zanosi sie zeby przestało
ja dzis mam rundke polekarzach, idę najpierw do pediatry z czarkiem później ja i siostra do gina, siostra moze dzis sie dowie czy bede ciocia czy wujkiem
trzymajcie kciuki

herbatka z pokrzywy doobrze wiedzieć bo mi garściami lecą wszędzie pełno moich włosów a że mam w domu najciemniejse i najdłuższe to odrazu wiadomo że to mojeskoro u Was deszczowo to znaczy, że u mnie też zacznie lać wieczorem albo najdalej jutrozawsze do Polski B wszystko dociera z opóźnieniem
ja już wypiłam dzisiaj dwie kawy to teraz będę się raczyć herbatką z pokrzywy, podobno dobrze robi na włosy a mi ostatnio strasznie wypadają
i nadal za nic się w pracy nie wziełamjakoś nie mam weny do roboty a i roboty prawie wcale nie mam
![]()

dobrze wiedzieć do stargardu tak daleko nie mamU nas tez pada.
A moj maz w domku robi tatuaze.
Narazie jest bez pracy - 8 miesiecy byl na zwolnieniu lekarskim (zagranicznym)wiec sie nam opłacało. Miesiac temu sie zwolnil bo i tak pracy nie mieli dla niego (kryzys) i robi badania do innej pracy. I tak sobie dorabia.

jak to nic nie zrobiłaś no przełożyłas do innego pokojuJa musialabym sie wziasc za sprzatanie bo tak to przekladam z dnia na dzien
Wczoraj uszykowalam sobie sterte prasowania i tak lezy sobie do dzisiaj nietknieta-przenioslam to tylko do innego pokoju
A i jeszcze nie wymyslilam prezentu na chrzcinyNiby siora chce fotelik samochodowy do 18 kg ale to bysmy musialy razem kupic i jakos nie mozemy sie zgrac w czasie
a mialysmy isc tylko do pati i maksa
Wiec chyba dam kase i sami sobie kupia
EWELINKA
Ja kiedys chcialam taki fajny tatuaz ale jakos stchorzyłam
Wy to pewnie obydwoje macie jakies fajne![]()

to ja też chce zobaczyćJa osobiscie mam 2 tatuaze a mąż 1 duzy.
Moj maz ze wzgledu ze w Starg. jest tylko 1 studio to robi za połowe tego co sobie życzą w studio.Wiec cenowo jest okii ma chętnych a dzieła na NK mozna zobaczyc.

no cud jak ni cudA ja wysprzatalam prawie cała chateNic mi sie nie chcialo ale zaczełam myc umywalke w ubikacji bo Dominik mi popryskal i tak pomyłam wszystkie sanitariaty i poodkurzałam podłogi
Jak mlode usna a juz leza to planuje pomyc podłogi:-)No i obiad mam juz prawie gotowy
Nie wiem jakim cudem mi sie to udalo-ale jak widac cuda sie zdarzaja;-)
Cholernie boli mnie brzech i plecy![]()

mogę pooglądać

o super może i ja się zmobilizuje i sobie swój mega pieprzyk z zza ucha usunehejka dziewczyny.
dzieki że trzymaliście kciuki
nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniunic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało
tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.
ale dam radę.:-)

zaliczyłam spacer z moją bandą która całą drogę się kłóciła o wszystko kto ma iść obok mamy kto ma pchać wózek kto jest fajniejszy kto głośb=niej mówi kogo mama bardziej kocha kto ma ładniejsze sandały antek znudzony tym padł w wózku a ja założyłam słuchawki włączyłam muzyczkę i tym sposobm spacer był ok