ewelinkaaa7
Fanka BB :)
On mi tez oddaje całą kase,ale wg niego wydaje za duzo a jak on pije piwko (a nie malo)i zamawia jedzonko co 2 dzien (pizze,kebab) i mu mowie o tym to on ze to za jego i mu sie nalezy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On mi tez oddaje całą kase,ale wg niego wydaje za duzo a jak on pije piwko (a nie malo)i zamawia jedzonko co 2 dzien (pizze,kebab) i mu mowie o tym to on ze to za jego i mu sie nalezy.
Super wiadomość o pracyDziś o czwartej dzoniła do mnie babka, z restauracji i pyta sie czy nadal jestem zainteresowana ofertą (wczesniej dzwonila i mowila ze chciala kogos na wesela na weekendy) ja jeje powiedzialam ze szukam pracy w ktorej nie bedzie nocek, tak wiec ona powiedziala ze ma juz osoby na wesela wiec raczej nocek nie bedzie
powiedzialam jej ze mam dziecko i ze nie mam go z kim na noc zostawić, powiedziala ze rozumie
w środe mam isć na 8 godzin zobaczeć czy mi będzie ta praca pasowała
a jak jutro sie okaże na badaniu ze mam fasolinke to ta praca będzie mi pasowała jak cholera a nawet bardziejwow super gratki widzisz będzie ok
no a jak ty pieczesz ten chlebek masz to urzązenie do pieczenia chleba??czy tak jakoś inaczej????
![]()
kochana powoli powoli okno umyjesz jak wypijesz z nami spokojnie kawkę pracę jak przyjemności trzeba sobie dozować bo inaczej stanie się przykrym obowiązkiem więc:najpierw kwka potem relax potem powiedzmu=y okna potem relax i kawusia z nami potem obiadek po obiadku deserek z nami potem sacerek potem wieczór z nami i dzień zleci bardzo przyjemnie![]()
Ja w pracy byłamja tu z kawa i samiusieńka siedzę
gdziescie wybyły![]()
Ja po obejrzeniu Miami INK nabieram coraz większej chęciU nas tez pada.
A moj maz w domku robi tatuaze.
Narazie jest bez pracy - 8 miesiecy byl na zwolnieniu lekarskim (zagranicznym)wiec sie nam opłacało. Miesiac temu sie zwolnil bo i tak pracy nie mieli dla niego (kryzys) i robi badania do innej pracy. I tak sobie dorabia.
Na nas zawsze możesz liczyć;-)Dziewczyny zapomniałam jeszcze o najważniejszym-dzięki za wsparcie i dobre słowo![]()
U mnie wiucha niesamowicie i czarne chmury i błyska - Olek doniósł;-)i dotarł do mnie ten deszczzaczyna nieźle lać
![]()
hejka dziewczyny.
dzieki że trzymaliście kciuki
nie było tak strasznie jak mi się zdsawało.zabieg trwał może z 10,góra 15minut przy miejscowym znieczuleniunic nie bolało,aż się zdziwiłam ze już skończyli bo dobrze mi sie leżało
tylko teraz mnie rwie przy tych szwach,zwłaszcza jak się zginam bo to akurat w takim miejscu przy lężwiach gdzie najgorzej się goi.
ale dam radę.:-)
oj ewelinka bo tacy są faceci
bosz jakie szczęście że mnie piotrek nie wylicza bo bym tego ie zniosła o niesam wie ile co kosztuje wie ile mamy kasy i wie jak nieraz muszę się nakombinować co by starczyło na wszysko
![]()
czasem tak jest że potrzebne jest wsparcie i dobre słowo, na nas zawsze możesz liczyćDziewczyny zapomniałam jeszcze o najważniejszym-dzięki za wsparcie i dobre słowo![]()