reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A gdzie lecicie?
kochana do biedrony po pampersy i może jeszcze cuś ale pampki i chusteczki to podstawa:tak:
Witajcie kochane:-):-)
no witaj Wikuś a gdzie ty byłaś jak ciebie nie było???
co tam słychac na bb tęśkniłyscie za mną
no pewnie że tęskniłyśmy a ty nic a nic do nas nie chcesz wpaść to wieczorkiem na bb trzeba chociaż wpaść i dobranoc napisać kochana:tak:

julka do adama "adam jeżeli myślisz że ja za ciebie posprzątam to sie mylisz ja jestem kobieta mam swoje prawa ":-D:-D:-D:-D:-D

reklama
meduska ale świetne promocje miałas w biedronce widzę że u ciebie jajka to jak u mnie hurtem idą:-D:-D:-D:-D
kochana to polecam ci zakupić w bierdonce sobie pampersy dla Zuzinki bo wiaomo na początku to tych pampersów idzie masa a są super jakościowo niczym nie odbiegaja od orygjnalnych pampków mają nawet te rozciągliwe boczki a cenowo oszczędność wielka:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
lunka nigdy ci jeszcze mała nie zasneła na dywanie???mi antek często pada na dywanie:-D
no wlasnie tak mysle- tylko do spitala to chyba kupie jakies oryginalne a potem do domu t z Dady zeby poozne sie nie uczepily jak co:-)

Witajcie kochane:-):-)
no w koncu zawitałas do nas:-p:-p

no fakt :tak:
ej to moglas dac znac wybrali by my sie do biedronki i przy okazji do Cia :tak::tak::tak:
no widzisz- ae ja w sumie ta ulotke dostałam dzien po otwarciu-i to jeszcze wieczorem i jak tam byłam dzien pozniej to juz tam prawie pusto bylo-ostatne sztuki wszystkiego- a 2 dni pozniej tak naprawde jedyne co zostało to jajka jak bylam dokupic:sorry2::sorry2: masakra ile ludzie kupuja- ja tonie mialam nawet za co sobie zapasow zrobic i kupowac tak jak niektorzy z 3(!)wózkami jeżdili- a tlok taki ze szok!!
jak wyprzedaz to ludzie potrafią sie pozabijac!
byly rajstopki po 1,99 i chcialam wziac- byly ostatnie 3 pary- 2 duże i jedne małe- i baba mi z reki te male(!) wyrwała!!!! masakra jakas..

wikuś to tera zKamilka wszędzie pełno co?????
a do przyjazu mężusia już 2 z przodu:tak:2 tygodnie i 5 dni widzę:-):-):-)
no i super czas najwyższy co byście łóżko w sypialni mieli dla siebie bez lokatorów:tak::tak:polecam ci wyprawę do bleck red whait cz jak to sie pisze maja super promocje na świetne tapczaniki i super pościel dla dzieci taka na normalną kołdrę w księżniczki w kwietuszki śliczna jest i fajna gatunkowo:tak:

wikuś to tera zKamilka wszędzie pełno co?????
a do przyjazu mężusia już 2 z przodu:tak:2 tygodnie i 5 dni widzę:-):-):-)
no i super czas najwyższy co byście łóżko w sypialni mieli dla siebie bez lokatorów:tak::tak:polecam ci wyprawę do bleck red whait cz jak to sie pisze maja super promocje na świetne tapczaniki i super pościel dla dzieci taka na normalną kołdrę w księżniczki w kwietuszki śliczna jest i fajna gatunkowo:tak:
No akurat mamy blisko wiec pojedziemy myslimy jej kupic taki fotel rozkładany i własnie kordełke z jakiejs bajki.Wczoraj jej pokazywałam jakie jej łóżko kupimy ale sie cieszyła

Ludzie sa po ****u jeśli chodzi o wyprzedaże, u nas likwidują carrefour ekstra, czy jakos tak, i tez byly takie wyprzedaze, to jak sie dziecko przewrociło, to o nim deptali, jak to kuzynka zobaczyla, to mało zawalu nie dostala!!!

Ludzie sa po ****u jeśli chodzi o wyprzedaże, u nas likwidują carrefour ekstra, czy jakos tak, i tez byly takie wyprzedaze, to jak sie dziecko przewrociło, to o nim deptali, jak to kuzynka zobaczyla, to mało zawalu nie dostala!!!
noooo bratowa od m mowila ze jak w lidlu sa wyprzedaze i sklep otwieraja o 8 to ona jak kedys o 7 pojechala to juz kolejka wielka stala przed skepem i potem wszyscy biegli do tych koszy:szok: a ona w ciazy z wielkim bruchem byla to tez ludie nie patrzyli by ja wywalili:baffled:

Dajcie spokuj, ja rozumiem, ze okazja, ale po trupach, zadławi sie później tą bułką, mówie wam, albo zapcha papieem toaletowym i peknie suka jak nic

reklama
hejka :-)
pogoda się zepsuła,wiatr,chłodno,chyba z 18C i pochmurno,raczej będzie padać :tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes, tylko Bóg strzeg opowiadać co w tej Brzyduli będzie się działo, bo przyjadę i zrobie kamasutrę:-D:-D

luna a miałam własnie napisać co bedzie w Brzyduli :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale skoro jesteś taka bojowa to az sie boje i nic nie powiem:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

denstysta mnie czeka caly czas i ciagle wymowka sa inne wydatki:baffled: a teraz po tym juz chyba nie moge? w 3 tryewstrze to raczej zębów nie wyrywają? przemecze sie do porodu bo nie chce znieczulen brac w ciazy a na mnie slabo dzialaja dlatego mi trzeba wstrzyknac min 2:baffled::baffled:

najgorsze? ja i tam sie boje z najgorszy bol to bedzie poród:baffled::baffled::shocked2::shocked2:
medeuska nie musisz bac sie o znieczulenbie bo dla kobiet w ciąży są specjalne które nie szkodzą dziecku.ja całą ciążę leczyłam zeby,nawet w dzień porodu byłam u dentysty(pare godzin przed) i zawsze brałąm te znieczulenia i wszystko było w porządku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie nastawiaj sie aż tak ze będzie boleć.wiadomo że będzie ale trzeba sie nastawić ze idziesz tam po to aby zrobić swoją robotę jak najlepiej aby pomóc dziecku wyjść na swiat ,da sie przetrzymać :tak::tak::tak::tak: a potem o tym bu;lu to się zapomina od razu jak dziecko kładą Ci na piersi,to coś cudownego.każdy ból jest w tedy wynagrodzony :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry