reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

witam:-)
WIKI dobrze ze jesteś :tak:
a ja zaraz lecę do administracji i do PZU zaplacic Wojtek zostanie z Gabi a Zuzia jest umojej mamy ,sama szybcije załatwię Bo z Gabi nawet autobusem sie nei da jezdzic wczoraj musialm wysiąc i na piechote wracalam :wściekła/y:tak sie darła i wogole niewie mdlaczego tak jest :baffled:
na razie lecę pojuz po 9 :szok:

reklama
w realu to promocji nie musi być a ludzie i tak jak świnie się pchają:tak:są kasy dla uprzywilejowanych tzn dla brzuchatek dzieciatek niepełnosprawnych szybkie kasy tzn do 10 produktów i normalne ja zawsze podchodzę dla uprywilejowanych a tm kolejka ale zwykłych klijentów to ja zawsze na głos o mamo ale ciężarnych i niepełnosprawnych a ile z małymi dziećmi i mówię przepraszam przepraszam i do przodu ludzie psuoczą marudzą czasami krzykną odwracam się pokazuje baner nad kasą pytsam beszczelnie która grupa inwalidzka albo faceta który miesiąc ciąży i na taśme z koksem:-D:-D

hejka :-)
pogoda się zepsuła,wiatr,chłodno,chyba z 18C i pochmurno,raczej będzie padać :tak::tak::tak::tak::tak:

medeuska nie musisz bac sie o znieczulenbie bo dla kobiet w ciąży są specjalne które nie szkodzą dziecku.ja całą ciążę leczyłam zeby,nawet w dzień porodu byłam u dentysty(pare godzin przed) i zawsze brałąm te znieczulenia i wszystko było w porządku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie nastawiaj sie aż tak ze będzie boleć.wiadomo że będzie ale trzeba sie nastawić ze idziesz tam po to aby zrobić swoją robotę jak najlepiej aby pomóc dziecku wyjść na swiat ,da sie przetrzymać :tak::tak::tak::tak: a potem o tym bu;lu to się zapomina od razu jak dziecko kładą Ci na piersi,to coś cudownego.każdy ból jest w tedy wynagrodzony :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
u mnie leje:baffled:
zobaczymy jak to bedzie z tym porodem:-D

ide sie polozyc boo sie zle czuje....

hejka :-)
pogoda się zepsuła,wiatr,chłodno,chyba z 18C i pochmurno,raczej będzie padać :tak::tak::tak::tak::tak:

Agnes, tylko Bóg strzeg opowiadać co w tej Brzyduli będzie się działo, bo przyjadę i zrobie kamasutrę:-D:-D

luna a miałam własnie napisać co bedzie w Brzyduli :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale skoro jesteś taka bojowa to az sie boje i nic nie powiem:no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

medeuska nie musisz bac sie o znieczulenbie bo dla kobiet w ciąży są specjalne które nie szkodzą dziecku.ja całą ciążę leczyłam zeby,nawet w dzień porodu byłam u dentysty(pare godzin przed) i zawsze brałąm te znieczulenia i wszystko było w porządku :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

nie nastawiaj sie aż tak ze będzie boleć.wiadomo że będzie ale trzeba sie nastawić ze idziesz tam po to aby zrobić swoją robotę jak najlepiej aby pomóc dziecku wyjść na swiat ,da sie przetrzymać :tak::tak::tak::tak: a potem o tym bu;lu to się zapomina od razu jak dziecko kładą Ci na piersi,to coś cudownego.każdy ból jest w tedy wynagrodzony :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
agnes pisz pisz co w brzyduli bo ja chce zobaczyć tą lunki kamasutre:-D:-D:-D:-D
meduska mądrze ci agnes pisze ten ból się zapomina:tak::tak::tak:zastępuje go fal EUfori miłości wzruszenia:tak:
witam:-)
WIKI dobrze ze jesteś :tak:
a ja zaraz lecę do administracji i do PZU zaplacic Wojtek zostanie z Gabi a Zuzia jest umojej mamy ,sama szybcije załatwię Bo z Gabi nawet autobusem sie nei da jezdzic wczoraj musialm wysiąc i na piechote wracalam :wściekła/y:tak sie darła i wogole niewie mdlaczego tak jest :baffled:
na razie lecę pojuz po 9 :szok:
witaj Asik a co to Gabi tak autobusów nie lubi:confused::confused:może latem bo ludzie się nie myją i zwyczajnie śmierdzi:confused:

w realu to promocji nie musi być a ludzie i tak jak świnie się pchają:tak:są kasy dla uprzywilejowanych tzn dla brzuchatek dzieciatek niepełnosprawnych szybkie kasy tzn do 10 produktów i normalne ja zawsze podchodzę dla uprywilejowanych a tm kolejka ale zwykłych klijentów to ja zawsze na głos o mamo ale ciężarnych i niepełnosprawnych a ile z małymi dziećmi i mówię przepraszam przepraszam i do przodu ludzie psuoczą marudzą czasami krzykną odwracam się pokazuje baner nad kasą pytsam beszczelnie która grupa inwalidzka albo faceta który miesiąc ciąży i na taśme z koksem:-D:-D
i bardzo dobrze!:-)

no i prawidłowo malinka :tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry