reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

malinka też sie tak zastanawiam co ta lunka planuje mi zrobić jak wygadam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
powiedzieć -nie powiedzieć?oto jest pytanie :-D:-D:-D:-D:-D
agnes no bo ciekawe jaką ona nam tu kamasutrę chce zgotować???może striptiz zrobi????co ryykujesz???:-D:-D:-D:-D:-D
dobra toniek padł to ja spadam szybko prasowac i podłogi by wypadało umyć bo w kuhni to sie kleją:dry::dry::dry::dry:
wpadnę potem:tak:

reklama
Witam ziewając. Ale miałam nockę masakra. Seweryn od wczoraj wymiotował i w nocy też. Usnęliśmy ok1 a po 4 Sebastian mnie obudził i Seweryn zaraz po 5 i znowu wymiotował i potem zasną. Bidulek mój malutki. I już nie śpią. Sebek wstał po 7 a Sewery po 8 ja to bym jeszcze pospała. Idę robić kawkę i kleik dla synka

kochana do biedrony po pampersy i może jeszcze cuś ale pampki i chusteczki to podstawa:tak:

no witaj Wikuś a gdzie ty byłaś jak ciebie nie było???

no pewnie że tęskniłyśmy a ty nic a nic do nas nie chcesz wpaść to wieczorkiem na bb trzeba chociaż wpaść i dobranoc napisać kochana:tak:

julka do adama "adam jeżeli myślisz że ja za ciebie posprzątam to sie mylisz ja jestem kobieta mam swoje prawa ":-D:-D:-D:-D:-D
No normalnie wymiękam, ale to już norma, Twoje dzieciaki sa niedopobicia!

w realu to promocji nie musi być a ludzie i tak jak świnie się pchają:tak:są kasy dla uprzywilejowanych tzn dla brzuchatek dzieciatek niepełnosprawnych szybkie kasy tzn do 10 produktów i normalne ja zawsze podchodzę dla uprywilejowanych a tm kolejka ale zwykłych klijentów to ja zawsze na głos o mamo ale ciężarnych i niepełnosprawnych a ile z małymi dziećmi i mówię przepraszam przepraszam i do przodu ludzie psuoczą marudzą czasami krzykną odwracam się pokazuje baner nad kasą pytsam beszczelnie która grupa inwalidzka albo faceta który miesiąc ciąży i na taśme z koksem:-D:-D
I bardzo dobrze, u nas niema kas przywilejowanych, tak jak i reala, ale robilabym tak samo!!!

malinka też sie tak zastanawiam co ta lunka planuje mi zrobić jak wygadam :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
powiedzieć -nie powiedzieć?oto jest pytanie :-D:-D:-D:-D:-D
nu nu nu, jakby to moja Witusia powiedziała

Cześć, już jestem;-);-);-);-)od rana Was podczytuję ale nic nie mogłam napisać bo co chwilę ktoś mi tu zagląda a ja muszę mieć otwartych kilka stron jednoczesnie żeby nie było wiadomo co dokladnie robię i dlaczego:-D:-D:-D

dowikla no ta fotka normalnie zwaliła mnie z nóg, coś Ty zrobiła swoim dzieciom, ze tak popadały:baffled::baffled::baffled::baffled:daj przepis to ja to samo zrobię swojej:-D:-D:-D:-D

w realu to promocji nie musi być a ludzie i tak jak świnie się pchają:tak:są kasy dla uprzywilejowanych tzn dla brzuchatek dzieciatek niepełnosprawnych szybkie kasy tzn do 10 produktów i normalne ja zawsze podchodzę dla uprywilejowanych a tm kolejka ale zwykłych klijentów to ja zawsze na głos o mamo ale ciężarnych i niepełnosprawnych a ile z małymi dziećmi i mówię przepraszam przepraszam i do przodu ludzie psuoczą marudzą czasami krzykną odwracam się pokazuje baner nad kasą pytsam beszczelnie która grupa inwalidzka albo faceta który miesiąc ciąży i na taśme z koksem:-D:-D
no malinka Ty jesteś normalnie bezkonkurencyjna:tak::tak::tak::tak: ale to prawda, że mamy u nas w kraju samych niepełnosprawnych:tak:ale jak te stare dziadki nagle zdrowieją jak otwierają sklep w dniu jakiejś promocji, mój m kiedyś pojechał do leclerca bo kawa była tania i jak sklep otworzyli to tak dziadki dostały przyśpieszenia że nie mógł za nimi nadążyć:-D:-D:-D:-D:-Dbabka o kulach była szybsza:-D:-D:-D:-Di kupił tylko jedną kawę:baffled:

Witam
No ale sie dzisiaj rozpisalyscie babencje:szok::szok::szok::szok:
U nas nocka w miare ok:tak::tak::tak:Rano tez nei bylo pobudki o 8;-):-)
Pogoda do dupy ale juz nie jest tak fatalnie jak wczoraj:-D
Zmykam bo musze wyl i wl laptopa zeby sie sie zainstalowaly aktualizacje:tak::tak::tak:

A ja mam totalnego doła :-:)-:)-(

nawet wieśc o tym ze bede ciocia bratanka mnie nie ucieszyla :no::no::no:

czarek rano zwymiotował, niedużo wiec zarzadzilam glodowke :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
do rana nic tylko suche wafle i pić :no::no::no::no:

a ja to juz wogole masakra:no::no::no::no:

bylam u gina zbadał mnie zrobił usg i pokazał że nie znalazł zadnego zarodka :no::no::no::no:
w dodatku znalazł jakies małe torbiele koło lewego jajnika (jak mnie badał właśnie tam mnie bolało)

zlecił mi badania beta hcg dzis mialam pierwsze za dwa dni drugie :baffled::baffled::baffled:
powiedział że to jest albo baaaaaaardzo wczesna ciąża że nie widać zarodka (no ale chyba dostałabym okres :confused::confused::confused::confused::confused: bo mowiac baardzo wczesna moim zdaniem mial na mysli 2-3 dni a to juz ponad tydzień ba 10 dni)
albo ciąza jest pozamaciczna ( wg mnie to właśnie będzie to dziś robilam kolejny test wyszedł pozytywnie pasek nie był aż tak wyraźny jak przy czarku ale nie był blady jak wcześniej poprostu był troszkę jaśniejszy od tego drugiego)
na necie znalazłam że przy ciąży pozamacicznej tak wlasnie wychodzą testy bo wolniej wytwarza sie hormon hcg :-:)-:)-:)-:)-(

ja juz naprawde nie mam sily, łzy cisną mi sie do oczu i rycze od kąd wyszłam od lekarza :angry::angry::angry::angry::angry::-:)-:)-:)-:)-:)-(
Będzie dobrze

Hej!

Jestem mamą 3 letniego Sebastiana, od roku jestem mamą siedzącą w domu, mieszkamy w Norwegii, nie mam tu żadnych znajomych ze względu na brak języka norweskiego i strasznie mi się nudzi. Codziennie wychodzimy na podwórko, poza tym pranie, sprzątanie, gotowanie. Mąż pracuje i cały czas go nie ma w domu bo często robi nadgodziny bo dużo pracy mają. Chętnie bym gdzieś wyszła i z kimś pogadała ale tu nawet nie ma gdzie się ruszyć, z tym jest tragedia...
Pozdro dla wszystkich nudzących sie mam.:-D
Wtam
Tych zakupo jest cała siatka za smyka bo siora wziela sobie jedna zabawke a reszte takich rzeczy praktycznych:tak:Jestem tylko ciekawa ak ja to zapakuje i zabiore ze soba:szok:
A wiec kupilam interaktywnego misia Teddy,mleko bebilon duze,dwie herbatki hipp,plyn do kapieli j&j na dobranoc,kubek niekapek lovi i czteropak chusteczek pampers:-)

Ale mi narobilas smaka:tak::tak::tak:A jestem mega glodna:-)

Moja Wiki juz spi u mnie a Klaudia nagle wstala ,ale chyba zaraz tez padnie:-D:-D:-D
Super prezent

Nie popamieta bo dla niego to juz rutyna gdyz juz mu zapowiedzialam kiedys --jak pijany to spisz sam--i tak robi.
Budzi sie rano i jakby sie nic nie stalo.
Zabiła bym

Dziewczynki mam pytanko mogę coś podać Sewerynowi na bolący brzuszek. Czy przy wymiotach to niebardzo

reklama
Do góry