reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wzielam sie dzisiaj za zmywanie paznokci u stop ale na zmyciu i spiłowaniu jednego paznokcia sie skonczylo- za bardzo mi brzuch przeszkadza i boli:dry: może jutro sie wezme dalej:-D:-D
chociaz jutro za brdzo ni ebede miala kiedy bo rano do gina a potem posprzatac bo przychodza goście:-):-)
Koniecznie daj znac po wizycie:tak::tak::tak:
hej laski.
wpadlam sie przywitac;)
Weronika dostala goraczk,ciekawe od czego.mam nadziejej ze to gardlo albo cos lekkiego a nie po szczepince.zobaczymy jaka bedzie noc.
ja chwilowo u mamy.
Makunga-ta lista co podala Malinka jest ok ale u nas plasteliny to Paulina 3opakowania zuzyla w ciagu roku.a bbul;y ttylko 2 kolry bo panie zbiarlay i potem rozdawaly co potrzeba,ale niestaty tego tle jest:tak::tak::tak::tak:kochana ze 100-150zl musisz szykjowac
Oby malej nic nie było:tak:napisz rano jak minela noc i czy nadal ma goraczke
Ja tez jak tylko wrocimy z nad morza musze zaczac kupowac mlodemu wyprawke:tak::tak::tak:

My dzisiaj bylismy na działce z Miloszkiem i bylo jeszcze 1 małzenstwo z corka 2 tygodnie starsza bylo fajnie poki moj maz sie nie napil i teraz juz spi....
Oj to rzeczywiscie neiciekawie masz z tym swoim mezem:no::no::no:
Zapomniałam sie pochwalić Oliwce przebiły się 2 dolne trójki :tak::tak::tak::tak: już widać dwa małe szpiczaste kiełki :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Gratuluje

reklama
Moj brat niedawno pojechal:tak::tak::tak:No ale zrobil nam kolacyjke:szok::-)Usmazył jajecznice z pomidorkiem:-pale sie objadlam:-);-)
Wykapalam sobie mlodych i teraz wszyscy u mnie siedza:no:Mam nadzieje ze niedługo zaczna padac:-D:-D:-D

reklama
Do góry