reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wielkie gratulacje dla Oliwki-my też czekamy za trójeczkami, coś jakby chciały a nie mogły, hihi. No i gratki dla Ciebie za te 5 tyś...postów:-)

No Anabubaka-świetne wieści, ciezymy się ogromnie, chyba mogę toza nas wszystki powiedzieć!!!

Anabubka, no niestety to nie ja( tak dokładniej) nad to morze, tylko psiapsiuła, mąż złamał wczoraj rękę, a na weekend mięli jechać na spływ kajakowy, rok czekali i dupa. On zalamany, a ona chce go pocieszyc i zabrac choc nad morze, bo je kochaja.

Mi w ciąży-tej bardzoooo późnej, to Piciu malował pazury u stóp, kurcze pięnie mu to szło, dziś już nie chce:-D
A ten drugi numer to czyj???

Dołączam się serdecznie!!!

Hihi, normalka, no nie ta kupa oczywiście, ale ostatnio moja jak bez pampka latała to stanęła sobie nad poduszką ( na podłodze na szczęście) i jak sryta pusciła, to jakby sie kociak zesrał, afuj:-D:-D:-D

Słyszałam , że świetny film/bajka. Muszę się odkuć i moja starszą chrześniaczkę zabrać.
ten numer do mojej mamy:-)
u nas dzisiaj zaczyna się Jarmark Jagielloński, to coś na wzór Dominikańskiego w Gdańsku tylko na znacznie mniejszą skalę:happy2: chciałam pójść połazić z Misią ale pogoda jakaś mało zachęcająca do spacerów:no:pochmurno i co chwila pada deszcz

a i jeszcze muszę się Wam pochwalić, że moje stosunki z teściową są coraz lepsze:szok::szok::szok::szok:nie spodziewałam się tego:tak:i z moją mamą teraz też są wręcz idealne, ciągle dzwoni i się dopytuje kiedy przyjedziemy, a to rosołek zrobiła bo Misia lubi a to coś tam innego, normalnie sielanka:-D:-D:-D:-D nie ma to jak wyprowadzić się na swoje i świat od razu staje się piękniejszy:tak::tak::tak::tak:
dobre stosunki z teściową no luksus:-D:-D:-Di popieram jak się człowiek wyprowadzi na swoje to wie że żyje:tak::tak:
My rowniez dolaczamy sie do zyczen:tak::tak::tak:

Jakie zero kultury Kochana:szok::szok::szok::confused::confused::confused:Ja w teatrez bylam jeden raz w zyciu w podstawowce i pamietam ze rzucalismy drazami w strone sceny:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
A do kina to tze bym sie przeszla:tak::tak::tak:

Moi dzisiaj znowu wstali po 8 a mnie leb boli:no::no::no:No i napewno dostane dzisiaj @-idealnie w terminie:tak::tak::tak:
a ja teatr kocham i chcę tą miłością zarzić moje dzieciaki:tak::tak::tak:
jestem laski wreszcie zsie udalo;)
nocka spokojna.mala spala do 8 nie ma goraczki.czyzby jednak po infanrixie?:confused:
apetyt i humor ma wiec chyba ok.
moj dzis dluzje w pracy bo z racji sobotniego swieta jutro i w sobote maja wolne.chlop 2 dni w domu:szok::szok::szok:
chyba tego nie zniese:cool::-D

ale ile razy mam powtarzac ze mozesz mi smsy z gg wysylac bo mam ta opcje:-)

u mnie dzis slonce ale chlodno

dolaczma sie i ja do zyczen;)
a gdzie jest A&E???????????????????????????????????????????

hehheheheh maly lobuz rosnie

oj Wiki pokrecilas.mialy byc pozdrowienia od AS bo gadlam z nia wczoraj.kazala was wszytskie mocno usciskac:-)
jeszcze tylko 30km do czestochowy maja

no i ja sie wybieralam i wybrac sie nie moglam:dry:

no wlasnie i znow sie mijamy

ciesz sie.bo ja miala was na codzien to bylo co innego.zobaczysz ze bedzie dobrze;)
oj kochana no fakt z gg mogę zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a że z małą super to się ieszę:tak::tak::tak::tak:
a do mnie się odezwał kumpel z którym nie miałam kontaktu 12 lat taka tam jakaś wakacyjna miłośtka z przed x czasu i jaki był zdiwiony że ja mam 3 dzieci że nie mieszkam w pobierowie itp...mówi że myślał że ja to jeszcze wolna bo zawsze na taką wyzwoloną wyglądałam:szok::szok:no i będzie w pobierowie od soboty i myślał że się spotkamy on jeszcze sam tzn był z dziewczyną 7 lat ale wyjechał do angli on do niej dojechał po 3 m-cach a ona mu powiedziła że to koniec a dzień wcześniej rozmawiali i nic mu nie powiedziała a on tu zostawił pracę wszystko i jechał tam bo mieli sobie życie układć:szok:był w angl 3 m-ce i wrócił do polski znalazł inną pracę i jekoś żyje:tak:szkoda że nie będę terz nad morzem bo bym sie spotkał apogadała powspominała stare dobre czasy:tak::tak::tak:

reklama
Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!

wlasnie sie dowiedziałam że bede miała chłopca:szok:

ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke:confused:

powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku:-D:-D:-D

bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca:-D:-D:-D
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko
:tak::-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec:confused::confused::confused::confused:
ale zonk:-D:-D:-D

a tak marzylam o dziołszce.....:sorry:
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dla zuzi córeczki joanny zdrówka super 6 w szkole i mase śmiechu na codzień:happy2::happy2::happy2::happy2:

wszystkiego najlepszego w dniu wczorajszych urodzin dla emily córeczki a&e kochana emily pierwszy roczek życia za tobą dużo zdrówka uśmiechu i miłości:happy2::happy2::happy2::happy2:
ode mnie tez wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!

kochana wstaw sobie suwaczek jakoś łatwiej bsię czyta jak jest suwaczek i wiesz ile dziecko ma lat:tak:
ale w przedszkolu się płaci składki co miesiąć a w szkole teoretycznie już nie:confused:
Co do suwaczka to już Beacie pomogłam;-) a co do przedszkola to opłata stała 100zł i stawka 4,4zł za wyżywienie/dzień:tak:.A składki są jak jakieś święto czy choinka ale to 3 grupowa organizuje(czyli przez 2 lata to wyło na mojej głowie:tak::-p) a teraz ze względu na pracę podziękuję:cool2:.
JA TEŻ SIĘ DOŁĄCZAM :tak::tak::tak:
Ja też gratuluję serdecznie :tak:
A to coś na tą okazję ( ja i tak nie mogę więc choć popatrzę :-D )
DO WYBORU
Zobacz załącznik 156265

a jak któraś woli gotowego
Zobacz załącznik 156266
Zobacz załącznik 156267
Ale to Agnes powinna coś postawić;-):zawstydzona/y::tak::tak::-D:-D:-D.
I my również się podczepiamy do życzeń urodzinowych:tak:

3-Dla-Zuzi-i-Emilyna-urodz-0-4575.jpg

A ja zapomniałam napisać, że był u nas cyrk i byliśmy z małymi... Bilet dla dorosłego 40 zł. Ale przynajmniej maluchy miały ubaw :tak::tak::tak::-D:-D:-D
Pewnie to Cyrk Zalewski był;-):tak:,ja w sobotę opisywałam relację z cyrku:tak::-D.

Zuzia zaprasza na tiramisu :-D:-D:-D:-D:-D
Witam deszczowo z Kielc leje okrutnie :shocked2:
Ale pychotka,mniamniuśne;-):tak::tak:.
U mnie też leje i gardło mnie boli i chłopaki rano skakali po łóżku i na stopę mi naskoczyli:wściekła/y::wściekła/y: i chodzić nie mogę:no:,bo staw koło małego paluszka mnie boli:-(.
A tak to wogóle DZIEŃ DOBRY BARDZO,bo się nie przywitałam.

Ostatnia edycja:
Medeuska,ważne aby zdrowe było:tak:,a może to bliźniaki i raz dziewczynkę ginka widzi a raz chłopca:-p;-):tak::-D:-D.Napisz co Ci dla chłopca trzeba to jutro wyprzedaż w Kubraczku to coś wyszperam;-):tak:.
teraz juz NIC nie kupie! totalnie nic!!! pościel kupie zielona i zabronei wszystkim kupowania dla mnie czegokolwiek- ale mam humor zepsuty wrrrrrrrrrrrrr

i tak bedzie Zuzia i kropka!!!:dry::dry::dry::dry::dry:
a jak nie to podmienie w szpitalu:-D:-D:-D:-D żartuje:-D:-D:-D

ide sie za cos wziac zeby o tym nie myslec... 10 wrzesnia mam nastepna wizyte- ale juz sie nie nasawiam na usg i na to ze cos tam wypatrzy- uwierze jak zobacze na własne oczy na żywo moją dzidzie:tak:

Dzień Dobry

Wpadam tylko, żeby się przywitać. Wybaczcie, ale nie mam zupełnie weny na pisanie :-( Mdłości powróciły i nie najlepiej się dziś czuję. :-(

Składam najlepsze życzenia urodzinowe dla naszych wspaniałych jubilatek - Zuzi i Emily!
Dużo uśmiechu i słoneczka na co dzień, kochane dziewczynki!
Spełnienia najskrytszych marzeń życzą
e-ciocia Myszunia i e-kolega Piotruś!

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!

ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke:confused:

powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku:-D:-D:-D

bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca:-D:-D:-D
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko:tak::-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec:confused::confused::confused::confused:

ode mnie tez wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!
meduska co by nie mówić ja ci chłopca wywróżyłam:cool::cool::cool::cool: moje przepowiednie się sprawdzają:tak::tak::tak::tak:
kochana no to po antonim ubranka bedą jak znalazł:-D:-D:-D
a tak serio serio to ja przy adasiu nastawiałam sie na dziewuszkę miała być oliwcia a tu jajka chłop no i adam przy julce nie wiedziałam co będzie ale nastawiałam się na dziewuszkę a wyprawkę miałam unisex tak w razie W za to potem szalałam z różem:tak:a tosiek szybko nogi rozłożył i pokazał że chłopak potem drugie usg i chłopak i trzeci takie bardzo szczegółowe w szpitalu bo miałam podejrzenie hipotrofi płodu i tam na 100% chłopak i dopiero wtedy kupiłam bodziak w auta:tak::tak::tak:a tak jak piszesz jak urodzisz to będziesz wiedziała:tak::tak::tak::tak:
to jakie imię dla chłopca???:cool2::cool2::cool2:

Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!

\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko
:tak::-)

...

Czekaj cierpliwie do października - lekarze na USG bardzo często się mylą i tak naprawdę to dopiero jak się maleństwo urodzi można być pewnym płci.
No chyba, że wcześniej masz robioną amniopunkcję - wtedy płeć wychodzi na 100% - dlatego ja już chyba w 5tym miesiącu byłam pewna, że będzie chłopiec. :tak:
Ale trzymam mocno kciuki, żeby twój chłopiec okazał się jednak dziewuszka! :tak:

meduska co by nie mówić ja ci chłopca wywróżyłam:cool::cool::cool::cool: moje przepowiednie się sprawdzają:tak::tak::tak::tak:
a tak serio serio to ja przy adasiu nastawiałam sie na dziewuszkę miała być oliwcia a tu jajka chłop no i adam przy julce nie wiedziałam co będzie ale nastawiałam się na dziewuszkę a wyprawkę miałam unisex tak w razie W za to potem szalałam z różem:tak:a tosiek szybko nogi rozłożył i pokazał że chłopak potem drugie usg i chłopak i trzeci takie bardzo szczegółowe w szpitalu bo miałam podejrzenie hipotrofi płodu i tam na 100% chłopak i dopiero wtedy kupiłam bodziak w auta:tak::tak::tak:a tak jak piszesz jak urodzisz to będziesz wiedziała:tak::tak::tak::tak:
Skoro twoje przepowiednie sie sprawdzaja, to powiedz mi jeszcze co dla mnie wrozysz? :confused::-D

reklama
maksymilian:-p
Czekaj cierpliwie do października - lekarze na USG bardzo często się mylą i tak naprawdę to dopiero jak się maleństwo urodzi można być pewnym płci.
No chyba, że wcześniej masz robioną amniopunkcję - wtedy płeć wychodzi na 100% - dlatego ja już chyba w 5tym miesiącu byłam pewna, że będzie chłopiec. :tak:
Ale trzymam mocno kciuki, żeby twój chłopiec okazał się jednak dziewuszka! :tak:
a co to za badanie?

Do góry