ja nie polonistkamamy tu polonistkę?
Sprawa pilna mojego honoru

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie polonistkamamy tu polonistkę?
kochana jak to w weekend czasu na BB nie będie a niby czemu co???????chłop broni??idziesz do teściowej chwasty plewić???upał zapowiadają i będziesz się opalać?????nad morze jedziesz?????na randkę idziesz????jeżeli na większość odpowiesz twierdzącą jesteś usprawiedliwiona jeżeli nie nie ma mocnych musisz choć na chwilę wpaść![]()
Ja tez dostałam dzisiaj @Ja tylko na chwile bo sie fatalnie czuje przy @ słabośc mnie dopadla bleee.Mały zasnął,dalej trzymamy sie 1 drzemki mimo ze mąz znowu chcial go polozyc juz na 2 bo obudzil sie o 7 rano,i mimo ze to mi słabo to maz sie zle czuje ;/
Ide troszke polezakowac poki moge.
Na 100% to sie dowiesz dopiero jak urodziszFuck!!!!!!!!!!!!!!!!
wlasnie sie dowiedziałam że bede miała chłopca
ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke
powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku
bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko:-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec
ale zonk
a tak marzylam o dziołszce.....
ode mnie tez wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!
No nie wiem po kim......
a tyś myszunia moje dzieci podsłuchiwała??????????bo mi powiedzieli że złośliwa jestemadam posunoł się dalej i sie zapytał czy mam syndrom zbliżającej się miesiączki
ot pyskaty
i po kim on to ma no po kim?????
![]()
Ja anglistka. Nie wiem, czy pomogę.mamy tu polonistkę?
a jak parasol zrobił furorę nawet ochrona sobie pożyczyła na chwilę jak szli bramę otwierać;-)
Ja tez dostałam dzisiaj @
I mnie mega nerwy roznosza
Na 100% to sie dowiesz dopiero jak urodziszKurcze lepeij zebys miala dziewczynke bo nie amm co z ubrankami zrobic;-):-)
A jak bedzie chlopiec to tez bedzie cudowny i napewno bedziesz Go kochala
Ja jako pierwszego chcialam miec chlopca i juz zanim bylam w ciazy wiedzialam ze bedzie chlopiec i ze bedzie mial na imie Dominik
Moje dzieciaki na szczescie poszly spac:-)Dziewczyny uparły sie zeby spac na moim lozku ale najwazniejsze ze spiaA Dominik u siebie:-):-):-)Ja juz wypilam kawke:-)Na obiad mam dla mlodych od wczoraj zupe kalafiorowa a ze ja nie lubie to zjem sobie ryz z sosem slodko-kwasnym
MALINUS
I co poszłas wczoraj do pracy z tym parasolem spiedr mana????
Jak na taki czadowy parasol mozna rwac facetow to niech wkoncu zacznie u mnie padaca jak parasol zrobił furorę nawet ochrona sobie porzyczyła na chwilę jak szli bramę otwieraćz takim parasolem to można nawet hłopaków rwać
moje gangreny narobione poszły się posilać do kuchni ciekawe ile będą mieli potem sprzątania???a Toniek drepcze za nimi na czworaka a jak nie chcą go wpuścić to krzyczy na nich i go wpuszczają:-)
dowiklus to wpadaj do mnioe z parasolem akurat pada to sie wybierzemy na łowy;-):-):-):-):-)Jak na taki czadowy parasol mozna rwac facetow to niech wkoncu zacznie u mnie padac;-)
Bo ja mam (tzn Dominik ma)takiego zoltego chyba kotka czy cos tam z uszkami i oczkami wiec bym sobie pozyczyła
Mojemu Dominikowi tez by sie przydal porzadek w pokoju ale jakos nie chce sie Jemu robic bo jest stale zmeczony![]()
Juz lece Kochana;-):-)dowiklus to wpadaj do mnioe z parasolem akurat pada to sie wybierzemy na łowy;-):-):-):-):-)
to zmobilizuj go samolotem gwarantuję zawsze działa![]()