reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kochana jak to w weekend czasu na BB nie będie a niby czemu co???????chłop broni??idziesz do teściowej chwasty plewić???upał zapowiadają i będziesz się opalać?????nad morze jedziesz?????na randkę idziesz????jeżeli na większość odpowiesz twierdzącą jesteś usprawiedliwiona jeżeli nie nie ma mocnych musisz choć na chwilę wpaść:cool:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)
Ja tylko na chwile bo sie fatalnie czuje przy @ słabośc mnie dopadla bleee.Mały zasnął,dalej trzymamy sie 1 drzemki mimo ze mąz znowu chcial go polozyc juz na 2 bo obudzil sie o 7 rano,i mimo ze to mi słabo to maz sie zle czuje ;/
Ide troszke polezakowac poki moge.
Ja tez dostałam dzisiaj @:no::no::no:
I mnie mega nerwy roznosza

Fuck!!!!!!!!!!!!!!!!

wlasnie sie dowiedziałam że bede miała chłopca:szok:

ja juz ***** w nic nie wierze i sram-czekam do padziernika- 2 razy mowila ze dziewczynka raz ze nie jest pewna na poccztku ze dziewczynka potem ze moze jednak chlopiec a dzisiaj ze chlopiec- to nic ze ja mam polowe rzeczy na dziewczynke:confused:

powiedzialam jej e i tak bedzie dziewczynka i ze zobaczy w pazdzierniku:-D:-D:-D

bo tak szczere mowiac to ja na tym usg nic nie widzialam co by wyglądało mi na chlopca:-D:-D:-D
\tyle ze z malowaniem pokoju sie wstrzymamy do porodu i jak bed w szpitalu to m pomaluje na szybko:tak::-)
tylko nei wiem w co ja go będe ubierac jesli to bedzie chlopiec:confused::confused::confused::confused:
ale zonk:-D:-D:-D

a tak marzylam o dziołszce.....:sorry:

ode mnie tez wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!
Na 100% to sie dowiesz dopiero jak urodzisz:tak::tak::tak:Kurcze lepeij zebys miala dziewczynke bo nie amm co z ubrankami zrobic;-):-)
A jak bedzie chlopiec to tez bedzie cudowny i napewno bedziesz Go kochala:tak::tak::tak:

Ja jako pierwszego chcialam miec chlopca i juz zanim bylam w ciazy wiedzialam ze bedzie chlopiec i ze bedzie mial na imie Dominik:tak::tak::tak:

Moje dzieciaki na szczescie poszly spac:-)Dziewczyny uparły sie zeby spac na moim lozku ale najwazniejsze ze spia:tak::tak::tak:A Dominik u siebie:-):-):-)Ja juz wypilam kawke:-)Na obiad mam dla mlodych od wczoraj zupe kalafiorowa a ze ja nie lubie to zjem sobie ryz z sosem slodko-kwasnym:tak::tak::tak:

MALINUS
I co poszłas wczoraj do pracy z tym parasolem spiedr mana????

...
a tyś myszunia moje dzieci podsłuchiwała??????????bo mi powiedzieli że złośliwa jestem:dry::dry:adam posunoł się dalej i sie zapytał czy mam syndrom zbliżającej się miesiączki:dry::dry:ot pyskaty:dry:i po kim on to ma no po kim?????:cool2:
No nie wiem po kim... :confused::confused::confused: A podsłuchiwać, to nie nie nie :no: Kochana, ja po prostu je rozumiem :-D:-D:-D:-D:-D:-D
mamy tu polonistkę?
Sprawa pilna mojego honoru
Ja anglistka. Nie wiem, czy pomogę. :confused:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Ja tez dostałam dzisiaj @:no::no::no:
I mnie mega nerwy roznosza

Na 100% to sie dowiesz dopiero jak urodzisz:tak::tak::tak:Kurcze lepeij zebys miala dziewczynke bo nie amm co z ubrankami zrobic;-):-)
A jak bedzie chlopiec to tez bedzie cudowny i napewno bedziesz Go kochala:tak::tak::tak:

Ja jako pierwszego chcialam miec chlopca i juz zanim bylam w ciazy wiedzialam ze bedzie chlopiec i ze bedzie mial na imie Dominik:tak::tak::tak:

Moje dzieciaki na szczescie poszly spac:-)Dziewczyny uparły sie zeby spac na moim lozku ale najwazniejsze ze spia:tak::tak::tak:A Dominik u siebie:-):-):-)Ja juz wypilam kawke:-)Na obiad mam dla mlodych od wczoraj zupe kalafiorowa a ze ja nie lubie to zjem sobie ryz z sosem slodko-kwasnym:tak::tak::tak:

MALINUS
I co poszłas wczoraj do pracy z tym parasolem spiedr mana????
a jak parasol zrobił furorę nawet ochrona sobie pożyczyła na chwilę jak szli bramę otwierać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:z takim parasolem to można nawet chłopaków rwać:cool2::cool2::cool2:
moje gangreny narobione poszły się posilać do kuchni ciekawe ile będą mieli potem sprzątania???a Toniek drepcze za nimi na czworaka a jak nie chcą go wpuścić to krzyczy na nich i go wpuszczają:-)

a jak parasol zrobił furorę nawet ochrona sobie porzyczyła na chwilę jak szli bramę otwierać:tak::tak::tak::tak::tak::tak:z takim parasolem to można nawet hłopaków rwać:cool2::cool2::cool2:
moje gangreny narobione poszły się posilać do kuchni ciekawe ile będą mieli potem sprzątania???a Toniek drepcze za nimi na czworaka a jak nie chcą go wpuścić to krzyczy na nich i go wpuszczają:-)
Jak na taki czadowy parasol mozna rwac facetow to niech wkoncu zacznie u mnie padac:-D:-D:-D:-D;-)
Bo ja mam (tzn Dominik ma)takiego zoltego chyba kotka czy cos tam z uszkami i oczkami wiec bym sobie pozyczyła:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Mojemu Dominikowi tez by sie przydal porzadek w pokoju ale jakos nie chce sie Jemu robic bo jest stale zmeczony:szok::szok::szok:

Jak na taki czadowy parasol mozna rwac facetow to niech wkoncu zacznie u mnie padac:-D:-D:-D:-D;-)
Bo ja mam (tzn Dominik ma)takiego zoltego chyba kotka czy cos tam z uszkami i oczkami wiec bym sobie pozyczyła:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D

Mojemu Dominikowi tez by sie przydal porzadek w pokoju ale jakos nie chce sie Jemu robic bo jest stale zmeczony:szok::szok::szok:
dowiklus to wpadaj do mnioe z parasolem akurat pada to sie wybierzemy na łowy;-):-):-):-):-)
to zmobilizuj go samolotem gwarantuję zawsze działa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry