Natalineczka555
kocham kochać :)
az mi chetki narobiłaś mmmmmmmmmmmmmmmmmm

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak wiec smacznego i dobrej nockiwitam, ja tylko na chwile napisac ze zmecona jestem-caly dzien cos robie gdzies chode- bleble
jutro bedzie tak samo...
a w sobote przychodi do mne mama z siostra babcia i ciotka z wujkim
a teraz jestem głodna i musze sobie zrobic cos do jedzenia:-):-):-) dobrej nocki
korzystaj korzystajhej laski!
jestem.
moj wrocil padniety i wlasnie poszedl spac,dzieci tez spia wiec ja korzystam :-):-):-):-):-):-)
nie pojechalam do kolezanki,moze jutro.zalezy od bratowej.
ale wpadla do mnie inna kolezanka ze swoja corka wiec sie nie nudzilam:-)
Ja tez jestem:-)
Mlode juz spia a Dominik standardowo siedzi ze mna
Dzisiaj zrobilam mlodym i sobie gimnastyke:-)i stwierdzilam ze co dziennie rano i wieczorkiem bedziemy cwiczyli
Mlodzi mieli niezły ubaw a mi sie przyda troszke gimnastykiSzczegolnie brzuszki:-)
Ale mialam zadyszke jak skonczylismy
Pozniej przyjechali znajomi i jak zwykle było mega zabawnie![]()
Ja tez jestem raczej z tych leniwychdobry pomysł
ale ja zbyt leniwa jestem![]()
Właśnie szukałam przepisu ale chyba nie dodałaś:-(. Poproszę o przepis![]()
ja także poprosze o przepis![]()
przepis juz jest na watku kulinarnymO to chodzi,że nie ma,bo teściowa po operacji oka i wysilać się nie możea mam do nich 20km,więc nie opłaca mi się wieść,bo paliwo drogie
,siorka mojego cały tamten tydzień Olka gościła i w poniedziałek przywiozłam ją do Jula - więc nie chcę jej wykorzystywać za nadto
,we wtorek była siorka stryjeczna mojego i jutro miała być ale ma dużo załatwień,przed weselem i jutro jadą kapeli szukać i Olek by im zawadzał:-(,koleżanki też swoich dosyć mają
.Bym wzięła go ze sobą ale wiecie jak to jest,Olek spokojnie siedzi a Julu podleci i tłucze go i bitwa na całego.Byłam na ryneczku i znajoma chętnie do swojego boksu by wzięłą albo do jej córki bym zawiozła a to bliżej niż do teściów.
Bossssssssz,ale mi smaka narobiłaś,jest gdzieś przepis,bo na sobotę bym zrobiła;-).
Jadźka,ale MEGA posta walnęłaś - szacun.
teraz juz nieJa tez jestem raczej z tych leniwych;-)i zobaczymy jak dlugo wytrzymam
A Tobie to chyba teraz nie wolno brzuszkow co![]()
anabubka jak nie ma no jak a ja????wiem wyszczuplałam i mnie nie widać
byłam tylko oliwy na patelnie polać tyś już się zawineła może jeszcze foch coooooo?????????????????![]()
wydaje mi sie ze to jelitowka tyle ze ona ciezarna to moze gorzej przechodzić
wczoraj jadła tez grzyby i dzis ma miec robioną biochemię
rano byłam juz na drugim badaniu beta hcgdostałam pierwszy wynik z którego wnioskuje że to jest 2 tydz ciazy
w związku z tym mam pytanie w którym tyg zarodek sie zagnieżdża
i jak mialam usg we wtorek to mozliwe ze nie widział zarodka
a i co bede miec jesli zaszłam przed sama miesiaczką
bo to na to wychodzi 1 lub 2 dni przed![]()
zgodnie z obietnica dzisiejsze tiramisubo degustacja juz sie zaczęla wyszło pycha
;-)
Solenizantka z tiramisu na pierwszym zdjeciu i Gabrysia pierwsza do próbowania
prosimy sie częstowac![]()
halo hop hop jest tu kto???
gdziescie sie podzialy moje panie czyżbyście zaniechały nasze bb???![]()
Oj, coś dziś kiepściutko z tymi postami, niedużo do czytania.Gdzie wy???
Piotruś właśnie zasypia. Awanturny był dziś, że ho ho!Najpierw była awantura jak mieliśmy wyjść z placu zabaw - to go wzięłam pod pachę i wyniosłam
Później się zezłościł przy jedzeniu i rzucił miseczką o podłogę.
Pech chciał, że tym razem dostał brzoskwinię w szklanej miseczce - i poszła w drobny mak
Cały dzień zbieram kawałki szkła z podłogi, a mój m już 2 razy skaleczył się w stopę. :-(
Obiad też mu nie pasował - zjadł tylko ziemniaki i marchewkę, mięsa nie ruszyłTuż przed snem też go nerwy poniosły - nie spodobało mu się, że nie chciałam mu przeczytać trzeciej bajki na dobranoc, więc chwycił świnkę - skarbonkę, która stała na komodzie i cisnął na podłogę. Zgadnijcie co się ze świnką stało
Ja już nie mam siły do tego dzieckaTłumaczenie nie pomaga, siedzenie w kącie działa na krótko, po prostu nie wiem jak opanować tą złość. Jak się zdenerwuje to rzuca o ziemię tym co akurat ma pod ręką. Doskonale wie, że źle robi, bo jak oglądał filmik ze sobą w takiej akcji, to kiwał paluszkiem i kręcił główką, że tak nie wolno.
I co z tego...
![]()
witam, ja tylko na chwile napisac ze zmecona jestem-caly dzien cos robie gdzies chode- bleble
jutro bedzie tak samo...
a w sobote przychodi do mne mama z siostra babcia i ciotka z wujkim
a teraz jestem głodna i musze sobie zrobic cos do jedzenia:-):-):-) dobrej nocki