reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jak już je wszystko to sie nie dziw mojemu tez czuc ale wcina wszystko to idzie od jedzenia

je juz wszystko, no oprócz kapuchy i grochu oczywiście :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
dzieki za uspokojenie :tak::tak::tak:
ostatnio mam jakąś fobie na temat jego zdrowia :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D

ja uciekam
dobranoc kobitki
moze uda mi sie jutro wpasc na chwile
pappapapapa
czekam na kolejne cyfry:-)
najlepiej an gg zeby latwiej mi bylo znalezc,albo na priva.jeszcze 7 cyfr zostalo
a moze pozbieraj liczby z naszych suwaczków :confused::confused::confused::confused::confused:

reklama
No,nim dobrnęłam to wsie pouciekały:tak:!
Jajka zjadłam. Sebek zupkę ze słoiczka marchewka z ryżem (pierwszy raz) zjadł cały:szok:. Idziemy na dwór.
Ale łakomczuszek;-):tak::-D.

ok dzis ja stawiam tak na te trzysta a co!!!

zbieram zamówienia :-D:-D:-D:-D:-D
To ja pasztecika z barszczykiem jeśli jeszcze kuchnia czynna;-):tak:.

Dobry wieczur drogie panie czy ktos tu jest
Jezdem tylko się filmowałam na AXN-ie:-p.
mam pytanko, czy to jest jakis powód do niepokoju że siuśki czarka bardzo czuć :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

teraz właśnie weszłam do pokoju i czuje normalnie zapach sików, może po prostu sie dużo zesikał :confused::confused::confused::confused::confused::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
A bierze jakieś leki,bo Julu ostatnio to jakby Vibowitem sikał:dry:.
Czy to możliwe,żeby 5,5-letniemu dziecku stałe 6 wychodziły:confused:?

anabubka dla ciebie
mniam:sorry:

Natalineczka555 to ty kochana jednak jestes w ciązy Gratuluje ja dopiero teraz zauważyłam
no bo jestes na tyłach ze wszyskim:-p
zaniedbujesz nas:no:
No fakt;-):-)
To prosze mi podac numery w toto-lotka jak bedzie kumulacja:-D;-)

Ja zmykam dziewczyny bo Dominik cos mi zaczyna wydziwiac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobranoc:-)
a moje wyśnione któr puściłam w dużego lotka były jakies nie teges:dry: ani jednego nuerka nie mialam:-D:-D:-D:-(

mam pomysla.dziewczyny podajcie mi po jedenj cyfrze w sumie niech bedzie ich 10 a ja zagram w multilotka:-)nie jestem zachlanna alepare groszy sie przyda:-)
multi multi jak już:sorry2::sorry2::-p:-p:-p

a m,oj szczesliwiy numerek to 17:-p:-p:-p:-p

mam pytanko, czy to jest jakis powód do niepokoju że siuśki czarka bardzo czuć :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

teraz właśnie weszłam do pokoju i czuje normalnie zapach sików, może po prostu sie dużo zesikał :confused::confused::confused::confused::confused::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
wiesz co ja mialam ostatnio strasznie smirdzace siki i mialam liczner bakteri w moczu-moze epiej sprawdzic? albo kup mu herbatke z zurawiną i jak nie bedzie tak cuc to znacy ze to przez to- bo ja mam pic na te bakterie herbate z żurawiną:tak::tak::tak:

mamita słyszałam że sudocrem jest tez dobry na odlezyny:tak::tak:

Witam słonecznie po deszczowym czwartku!
Ja do pracy zaraz zmykam a Olka odstawiam do córki takiej pani z rynku,córkę znam ,bo chodziła na studia z moją psiółką,więc mam go z głowy:huh:;-):tak:.Wieczorkiem będę.Pa uzależnione od BB:-p;-).
Anabuba,ja 35 typuję.

Witajcie dziewuszki :-):-):-):-)

ja dzis cosik niewyspana,Oliwka budziła mi się z płaczem od 2.00 do rana,co przysneła to za chwilę znowu,myślałam ze wyjdę z siebie i przez sen gadała"NIE" i "NIE MOGĘ":-D:-D:-D:-D:-D:-D nie wiem o co jej chodziło.

a teraz siedzi i oglada bajki na TVN1-stały zestaw poranny :tak::tak::tak::tak:

widze ze tu było esoło wczoraj wieczorkiem :tak::tak::tak: oj osttnio najlepsze pogaduchy mnie omijają,ale M wraca juz jutro do pracy więc będę częściej na bb :tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
no nic ja ide sie jeszcze na chwile polozyc bo kregoslup mnie boli- potem spadam po książki dla patryka-wczoraj mu kupilam fajny oryginalmy plecak z pumy za 39.99 w auchanie:-):-)
ciekawa jestem czy wogóle cokolwiek mi w portfelu ostanie jak wroce z ksiegarni.......:baffled:
miłego dzionka

Do góry