reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

jak facet wypije soczek ananasowy to potem jego socze lepiej smakuje:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D

dobranoc

za duzo spi w dzien.nie dawaj mu tyle
dobranoc
kochana ale on w dzień spi 2 razy raz godzinkę a drugi raz 40-50 minut myślisz że to za dużo?????
Anabuba ale ty masz fajnie w suwaczkach same 9 na początku
ha ha no fakt:-)
no wlasnie co to wszystkie jeszcze spią:confused::confused:
kochana a tam śpią sprzątają:cool:
Witajcie dziewuszki :-):-):-):-)

ja dzis cosik niewyspana,Oliwka budziła mi się z płaczem od 2.00 do rana,co przysneła to za chwilę znowu,myślałam ze wyjdę z siebie i przez sen gadała"NIE" i "NIE MOGĘ":-D:-D:-D:-D:-D:-D nie wiem o co jej chodziło.

a teraz siedzi i oglada bajki na TVN1-stały zestaw poranny :tak::tak::tak::tak:

widze ze tu było esoło wczoraj wieczorkiem :tak::tak::tak: oj osttnio najlepsze pogaduchy mnie omijają,ale M wraca juz jutro do pracy więc będę częściej na bb :tak::tak::tak::tak::tak:
witaj agnes:happy2:
ja też miałam nokę do bani:wściekła/y:Toniś budził się od 2 do 5 co 155 -20 minut a o 5 wstał na dobre:wściekła/y::wściekła/y:jeste:wściekła/y:m jak zombi:cool2:
no nic ja ide sie jeszcze na chwile polozyc bo kregoslup mnie boli- potem spadam po książki dla patryka-wczoraj mu kupilam fajny oryginalmy plecak z pumy za 39.99 w auchanie:-):-)
ciekawa jestem czy wogóle cokolwiek mi w portfelu ostanie jak wroce z ksiegarni.......:baffled:
miłego dzionka
kochana tak tanio:szok::szok::szok:kurcze ja mam do auchana kawał drogi przez całe miasto i jeszcze od autobusu z kilometr drogi ale wiem że w auchanie często są fajne promocje:tak:
witam kochane:happy2:

reklama
witam :-)
Zuzia awanturuje sie od rana Ma takie ulubione spodenki ktore właśnie sie piorą,a Zuzia w płacz ze nie ma sie w co ubrac Ja nic nie mowiac dałam jej worek i kazalam wszystko wsadzic do worka z szafki Teraz ma pusta szafke i faktycznie niema sie w co ubrac :-DCale lato chodzi wtych spodenkach nic innego nie nosi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:nie wie mjuz jak z nia rozmawiac :shocked2:o wszystko ma pretensje :no:

witam :-)
Zuzia awanturuje sie od rana Ma takie ulubione spodenki ktore właśnie sie piorą,a Zuzia w płacz ze nie ma sie w co ubrac Ja nic nie mowiac dałam jej worek i kazalam wszystko wsadzic do worka z szafki Teraz ma pusta szafke i faktycznie niema sie w co ubrac :-DCale lato chodzi wtych spodenkach nic innego nie nosi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:nie wie mjuz jak z nia rozmawiac :shocked2:o wszystko ma pretensje :no:
witaj Asiu:happy2:
słuchaj pomysł przedni:tak:mój Adam też całe lato smiga w jednych spodenkach i może ze 2 koszulki nosi:dry:nie wiem po co tyle ubrań a najgorsze jest to że jedną koszulkę ma już spraną i z plamą i właśnie dzisiaj ją włożył ale jak tylko ją zdejmie to ją wypierniczę do śmieci:tak:
za to julka mogłaby się przebierać 5 razy dziennie i kocha nowe ubrania:tak:

ma duzo ładnych rzeczy ale wcale nie ubiera sie tylko wiecznie pretensje ze on nie ma nic adnego Wczoraj na urodziny dostała bermudy i tunike z 5-10-15 od chrzestnej no i co powiesial w szafie a dzis juz nie chce ubrac :wściekła/y:tłumaczylam jak ma osbie poukładac w szafce bo co sie szafke otworzy to wszystko sie wysypuje Nie mam juzsila odtej dziewuchy mojej :no:

Asia a ona przeypadkiem nauk z bałaganiarstwa wspólnie z moim adamem nie pobierała:dry::dry::dry:
mój adam też szafki otwierasz leci a ja raczej z tych pedantycznych mam no więc nerw mi skacze skarpwtki się wysypują albo każde krzesło to szafa skarpetki na podłodze koszulka na krześle sodnie na łóżku znaczy się adam się rozbiera:wściekła/y::wściekła/y:a julka tyle młodsza a zawsze skarpetki majtki do kosza na pranie koszulkę ogląda jak czysta to składa i na komodę kładzie na następny dzień spodnie to samo:tak:

witaj Asiu:happy2:
słuchaj pomysł przedni:tak:mój Adam też całe lato smiga w jednych spodenkach i może ze 2 koszulki nosi:dry:nie wiem po co tyle ubrań a najgorsze jest to że jedną koszulkę ma już spraną i z plamą i właśnie dzisiaj ją włożył ale jak tylko ją zdejmie to ją wypierniczę do śmieci:tak:
za to julka mogłaby się przebierać 5 razy dziennie i kocha nowe ubrania:tak:

Asia a ona przeypadkiem nauk z bałaganiarstwa wspólnie z moim adamem nie pobierała:dry::dry::dry:
mój adam też szafki otwierasz leci a ja raczej z tych pedantycznych mam no więc nerw mi skacze skarpwtki się wysypują albo każde krzesło to szafa skarpetki na podłodze koszulka na krześle sodnie na łóżku znaczy się adam się rozbiera:wściekła/y::wściekła/y:a julka tyle młodsza a zawsze skarpetki majtki do kosza na pranie koszulkę ogląda jak czysta to składa i na komodę kładzie na następny dzień spodnie to samo:tak:

juz od najmlodszego widać gdzie chłop a gdzie kobitka :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

az sie boję co to będzie jak pójdzie do szkoły jest w klasie jedynym dzieckiem wielodzietnej rodziny a reszta to prawie jedynaki postrojone jak lalki :-:)confused: ciarki mam jak sobie pomysle butów tez musie miec sandały adidasy na latanie :szok::szok::szok::szok:

Witam! CAły dzień netu nie mieliśmy:wściekła/y::no::wściekła/y:

Dzięki za rade -jutro się doniej wybieram to z nia pogadam:-)

Ona pije kefir albo je serek homog. 1 raz dziennie. Ale może faktycznie to skaza, ale jak narazie żadnej wysypki nic nie ma:no: Ale lepiej niech może odstawi nabiał?:confused::confused:

Dzięki za info. :-)Wniosek od lekarza na pampki mamy teraz jeszcze do nfz. MAterac załatwiony-a łóźko chcemy z pefronu sie starać. Się zobaczy jeszcze.

Więcej nie nadrobię dzisiaj bo A. marudzi że sie za późno spać kładę... Więc lecę się myć i do wyrka.
Z Tata lepiej dzisiaj sobie ze mną rozmawiał-ciężko ale zawsze coś. Ale ma straszne odleżyny:no::no::no::no: Bo żadna pielgniarka nie pomoże nawet mamie przewrócić go na bok a on jest prawie bezwładny i waży niemal 100kg. Dopiero jak ja jadę , albo mój brat wieczorem to troszkę z nim ćwiczymy, a tak to nawet w nocy żadna pinda mu pampersa nie zmieni-mama leci przed pracą-juz o 4-5 rano i myje Tatę, goli, przebiera pościel nawet:shocked2::shocked2::shocked2:
Dobranoc:-)
Super ze z Tata lepiej:tak::tak::tak:
Ale te piguły to poprostu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ANABUBKA
Ja cyfre wysle Tobie na gg bo bys miala rzeczywiscie za duzo szukania;-):-)

AGNES
No wkoncu bedziesz miala dla nas wiecej czasu:tak::tak::tak:

MEDEUSKA
To rzecywiscie tanio kupilas ten plecak:tak::tak::tak:
Ja do auchan sie wybieram,wybieram i jakos wybrac sie nie moge:zawstydzona/y::-D:-D:-D

Moi znowu wstali okolo 8-cos Im sie w glowach poprzewracalo czy co:szok::confused:
Mnie boli glowa a dzieciaki mnie od rana wkurzaja:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Wojtek ma poukładane nawet ,a Gabi to wczoraj mnie zadziwiła bo zaczyna sie sama rozbierac do kąpieli i wczoraj jak sie rozbierała to wrzucała wszystko po kolei do kosza na pranie :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D spodenki tylko zostawial bo czyste byly

reklama
az sie boję co to będzie jak pójdzie do szkoły jest w klasie jedynym dzieckiem wielodzietnej rodziny a reszta to prawie jedynaki postrojone jak lalki :-:)confused: ciarki mam jak sobie pomysle butów tez musie miec sandały adidasy na latanie :szok::szok::szok::szok:
urcze u mnie to jest ten plus ż u adama w klasie są dzieci jedynacy i bardzo zamożni sa średni zamożni są rosziny wielodzietne nawet jeden kolega ma 6 rodzeństwa:tak:a jeden chłopak ma brata w klasie jeden ze styczna jest drugi z grudnia się mamuśce udało w jednym roku urodzić 2 dzieci:szok:więc aż takiej rewi nie ma .pewnie że adam czasami rzuci coś że ten ma to albo że on też by chciał ale jakoś bez buntu jak narazie to przechodzi i oby mu tak zostało:confused:

Do góry