reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

generalnie jechalam tam z zamiarem kupienia mu tego za 12,99 które sa w reklamach- nie był zły-ale jak zobaczyłam ten z pumy to doszłam do wniosku ze kupie mu jedank ten bo wiem jaki on wymyślaty i pewnie by focha robil jakbymmu tamten kupiła poza tym dośc sporo ch było i pewnie wiekszosc dzieci bedzie miała te za 12 albo nikt nie bedzie mial ale beda wiedziei ze z 12 zl i beda sie z niego smiali.... a Patryk jest strasznie podatny na takie docinki....:dry::dry:

a ze okazja była i oryginalny to w koncu kupiłam hehe- teraz treba tylko kase na wyprawke od Beaty wysepic bo to co ona dała to brakło:dry::dry::dry::dry::dry: a gdzie reszta:dry:

reklama
generalnie jechalam tam z zamiarem kupienia mu tego za 12,99 które sa w reklamach- nie był zły-ale jak zobaczyłam ten z pumy to doszłam do wniosku ze kupie mu jedank ten bo wiem jaki on wymyślaty i pewnie by focha robil jakbymmu tamten kupiła poza tym dośc sporo ch było i pewnie wiekszosc dzieci bedzie miała te za 12 albo nikt nie bedzie mial ale beda wiedziei ze z 12 zl i beda sie z niego smiali.... a Patryk jest strasznie podatny na takie docinki....:dry::dry:

a ze okazja była i oryginalny to w koncu kupiłam hehe- teraz treba tylko kase na wyprawke od Beaty wysepic bo to co ona dała to brakło:dry::dry::dry::dry::dry: a gdzie reszta:dry:
kochana same adama książki to 300zł a gdzie zeszyty bloki plecak kapcie itp:szok::szok:

Wojtek ma poukładane nawet ,a Gabi to wczoraj mnie zadziwiła bo zaczyna sie sama rozbierac do kąpieli i wczoraj jak sie rozbierała to wrzucała wszystko po kolei do kosza na pranie :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D spodenki tylko zostawial bo czyste byly

no to gratulacje dla Gabrysi :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

kochana same adama książki to 300zł a gdzie zeszyty bloki plecak kapcie itp:szok::szok:

niestety szkoła :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D
ja na szczescie mam jeszcze 5 lat spokoju

Witam przy kawulcu. Śniadanko już zjadłam. Niedawno wstałam :cool2:zrobilam kawkę i śniadanko i dowas. Najpierw poczytalam. Wczoraj było u was wesolo a ja poszłam szybciej spać.
Oj, coś dziś kiepściutko z tymi postami, niedużo do czytania. :dry: Gdzie wy??? :sorry2:

Piotruś właśnie zasypia. Awanturny był dziś, że ho ho! :wściekła/y:Najpierw była awantura jak mieliśmy wyjść z placu zabaw - to go wzięłam pod pachę i wyniosłam :wściekła/y: Później się zezłościł przy jedzeniu i rzucił miseczką o podłogę. :wściekła/y: Pech chciał, że tym razem dostał brzoskwinię w szklanej miseczce - i poszła w drobny mak :wściekła/y: Cały dzień zbieram kawałki szkła z podłogi, a mój m już 2 razy skaleczył się w stopę. :-(
Obiad też mu nie pasował - zjadł tylko ziemniaki i marchewkę, mięsa nie ruszył :no: Tuż przed snem też go nerwy poniosły - nie spodobało mu się, że nie chciałam mu przeczytać trzeciej bajki na dobranoc, więc chwycił świnkę - skarbonkę, która stała na komodzie i cisnął na podłogę. Zgadnijcie co się ze świnką stało :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja już nie mam siły do tego dziecka :no: Tłumaczenie nie pomaga, siedzenie w kącie działa na krótko, po prostu nie wiem jak opanować tą złość. Jak się zdenerwuje to rzuca o ziemię tym co akurat ma pod ręką. Doskonale wie, że źle robi, bo jak oglądał filmik ze sobą w takiej akcji, to kiwał paluszkiem i kręcił główką, że tak nie wolno. :sorry2: I co z tego... :dry:
Ciekawe po kim on to ma:-D:szok:

przepis juz jest na watku kulinarnym :tak:
Dzięki zaraz sprawdze.

Wczoraj w nocy miałam nerwa. Seweryn poszedł do babci spać . A o 24 dzwoni telefon żebym przyszła bo mama mówi że Seweryna chyba brzuch boli i zebym przyniosła jakieś lekarstwo. Mój m krzyczał zebym nigdzie nie szła bo przeciesz Sewerynowi coś się śni. Ja tez to wiedziałam ale poszłam bo babcia to straszna panikara. No i mi mówi że strasznie się żucał i nogami machał to jej tłumacze że pewnie gdzieś biegł. Miałam ochotę wziąść go do domu ale nie chciałam robić płaczu

a my zbieramy się powoli do reala muszę kupić wszystko na gyrosa bo jak jestem jutro w domku to zrobię nam na obiadek:-)
tylko muszę czekać aż włosy mi wyschną i jak Toniek zje serek:tak:
julina od rana nie może się zdecydowac jakie skarpetki ma włożyć:szok:
zrobiłam listę zego jeszcze brakuje dzieciakom do szkoły stwierdziłam że dużo jeszcze tego:dry:
wczoraj po pracy weszłam do reala bo znajoma mówiła mi że są fajne bodziaki na długi rękaw z 4.99 i owszem były ale ta:dry:kie przebrane że zostały tylko rozmiary 50-56 i 2 sztuki na 80 ale z plamą:wściekła/y:

reklama
Do góry