reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Trzymajcie mnie, bo nie ręczę dziś za siebie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moje urocze dzieciątko od rana doprowadza mnie do białej gorączki. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nic mu nie pasuje, marudzi, jęczy, płacze, wyje, spacer skończyliśmy po 10 minutach leżeniem na chodniku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Od rana nie spał :no:, jakieś 15 minut temu posadziłam go do kąta, bo mi uparcie ściągał pranie z suszarki no i pojęczał chwilę, a za chwilę patrzę - a on padł. :-D

No to go położyłam i wreszcie chwila wytchnienia. :sorry:

Zastanawiam się tylko co na obiad zrobię, bo zakupów żadnych nie zrobiłam przez buntownika :zawstydzona/y: Może coś wymyślę. :dry:
Na razie rozkoszuję się błogim warkotem pralki w łazience :-p:-D

Jadzka zdjeci jeszcze nie mam ale napewno wkleje na nk :tak:
Myszunia wspolczuje Ci czasami maluchy daja w kosc ale i tak sa kochane a z obiadem cos wymyslisz
Ja uciekam wziasc sie za robote bo dzis przesadzilam z kompem:-Dciezko nadrabiac wszytsko jak sie dlugo nie bylo w domku :-D:-D:-D

MYSZUNIA
Wspolczuje bo ja to przerabiam razy dwa a zasem nawet razy 3:szok::wściekła/y:
Najwazniejsze ze mlody teraz spi a Ty masz chwilke dla siebie:tak::tak::tak:
I nie zadreczaj sie co na obiad tylko sobie poodpoczywaj;-):-)

Ja umylam reszte podlog i zdazylam sie wyprysznicowac:tak::tak::tak:
Mlode caly czas spia:-):szok:Musialabym do Nich zajrzec jak tam Klaudunia ale jakos sie boje ze jak tylko wejde to zaraz mi wstana

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Trzymajcie mnie, bo nie ręczę dziś za siebie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moje urocze dzieciątko od rana doprowadza mnie do białej gorączki. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nic mu nie pasuje, marudzi, jęczy, płacze, wyje, spacer skończyliśmy po 10 minutach leżeniem na chodniku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Od rana nie spał :no:, jakieś 15 minut temu posadziłam go do kąta, bo mi uparcie ściągał pranie z suszarki no i pojęczał chwilę, a za chwilę patrzę - a on padł. :-D

Zastanawiam się tylko co na obiad zrobię, bo zakupów żadnych nie zrobiłam przez buntownika :zawstydzona/y: Może coś wymyślę. :dry:
oj współczuję,tez zcasami takie napday złości przerabiam z Oliwką :tak::tak::tak::tak::tak:

Ania super że już jesteś :tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla i jak raczka po ugryzieniu osy,mam nadzieje ze juz lepiej i już nie puchnie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

moja gwiazda spała mi tylko 1h cos ostatnio tyle mi spi w dzień,za duzo to nie mogę zrobić przez ta godzine :no::no::no::no::no:

Znowu jestem. Pranie powiesiłam i w tym czasie Sewerynek zasną i nie pójdziemy do teściowej. Najbardziej martwi mnie to że prawie nic dzisiaj nie jadł:no:. Tylko małą kromeczkę z bułki wrocławskiej i kubek kakała wypił a potem pół kubka herbatki koperkowej i nic więcej. Może jak wstanie to coś zje. I cały dzień leży. Masakra. Wczoraj szalał na dworze to myślałam że już z nim dobrze

witajcie dziewczyny
nie mialam przez pare dni neta dzis juz mam ale to nie oznacza ze bede na biezaco :zawstydzona/y:

dokumenty wszystkie w banku zlozone, wczoraj juz byla rzeczoznawca na ogledzinach i teraz czekamy na telefon z banku o przyznaniu kredytu :tak:
a to sa chyba najgorsze chwile czekania bo zawsze jest jakie "a jak nie przyznaja..." :-( ale z tym trzeba sie zawsze liczyc... :confused2:

no a teraz jest pogoda wiec zmykam z malym na dwor bo juz zaczyna marudzic...

pozdrawiam Was cieplutko :-D

i to jaka:szok:
ja sobie nie wyobrazam co by bylo gdybym musiała wszystkie książki nowe kupic:confused2:

ta babka od której mialam odkupic ksiazki dzisiaj powiedziala ze musi ich najpierw poszukac wiec pojde do niej pozniej- mam nadzieje ze ma wszystkie bo nie usmiecha mi sie kupowac nowych:confused2::confused2::confused2::confused2:
no my niestety wszystkie nowe musieliśmy kupić:confused:
My jestesmy jo zakupkach,po spacerku:tak::tak::tak:Mlode juz spia a Dominik u siebie:-)Posprzatalam sobie chate i pomylam prawie wszystkie podłogi:-)
Teraz sobie siedze ,pije kawusie i zajadam bomby;-):-)

Jak szlismy do sklepu to Klaudunie osa uzadlila w dlon:no::no::no:Z momentu wszystko Jej napuchlo i zrobilo sie twarde:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale nawet chwili nie plakala:szok::szok::szok::szok:
Zaraz w domu dalam Jej encorton i juz jest ciut lepiej:tak::tak::tak:
o bidulka ale że n ie płakała:szok:moją jule komar upierniczy i "umiera":cool2:
To sa takie tabletki,ktore Im podaje wlasnie jak Je cos mocno uczuli lub po ugzyzieniu osy:tak:
Rozluzniaja tam wszystko w krtani i tak dalej zeby sie nie udusic:tak::tak::tak:
To jest zamiast zastrzyku dexaven zebym stale nie musiala jezdzic do lekarza
julia jak ją upierniczyosa pszczoła albo mucha końska to musimy gonić na zastrzyk dexawenu ale muszę zapisać mojej lekarki i ten encorton:tak:
elllooo

Mam nadzieje ze troche tu za mna zatesknilyscie:-D:-D:-D
Nie wiem o co chodzi aler nie mogflam przez explorera wejsc tu na watek wiec wpadlam na pomysl zeby zainstalowac Opere:happy2::cool2:

A wiec dla tych co na morzu:-D:-D:-D:-DJestem od niedzieli w domku ale przez moj zwariowany komp nie moglam tu wejsc ale to juz wiecie
We wtorek bylam z Laura na bilansie dwulatka
Wazy 13,3kg i mierzy 94cm:szok:

Obecnie jest u mnie siostra z mezem bo szukaja autka wiec mam wesolo bo dodatkowo jest tu jeszcze moj kuzyn ktory u nas pracuje:cool2:

Nie wiem co by tu jeszcze napisac :cool:
Jak co to pytac:sorry2:

Napewno nie darobie wszystkiego ale postaram sie troszke poczytac:-)
NO WRESZCIE!!!!!!!!!!!!!
Pytanak no ja mam gdzie jest a&e?????? kiedy zdjęcia ze ślubu?????jak tam lali???jak się czujesz jako mężatka???jak się nosi wspólne jedno nazwisko????:-D:-D:-D:-D

no myszunia trzymam cię:-):-):-)
i pomyśleć że dzwięk pralki może koić:-D:-D:-D:-D
kochana a tak serio serio to gratuluje piotruniowi podręcznikowego rozwoju no teraz ma bunt 2 latka no prawidłowo:tak:choć my rodzice mam dosć to normalny etap rozwoju ba nawet bardzo potrzebny:tak:
MYSZUNIA
Wspolczuje bo ja to przerabiam razy dwa a zasem nawet razy 3:szok::wściekła/y:
Najwazniejsze ze mlody teraz spi a Ty masz chwilke dla siebie:tak::tak::tak:
I nie zadreczaj sie co na obiad tylko sobie poodpoczywaj;-):-)

Ja umylam reszte podlog i zdazylam sie wyprysznicowac:tak::tak::tak:
Mlode caly czas spia:-):szok:Musialabym do Nich zajrzec jak tam Klaudunia ale jakos sie boje ze jak tylko wejde to zaraz mi wstana
hi hi ja mam to samo jak śi antek weszła bym ale się boję nie na początku spania tylko właśnie na końcówce jak wiem że może się obudzić a zawsze to5-10 minut więcej ciszy:cool2:
Znowu jestem. Pranie powiesiłam i w tym czasie Sewerynek zasną i nie pójdziemy do teściowej. Najbardziej martwi mnie to że prawie nic dzisiaj nie jadł:no:. Tylko małą kromeczkę z bułki wrocławskiej i kubek kakała wypił a potem pół kubka herbatki koperkowej i nic więcej. Może jak wstanie to coś zje. I cały dzień leży. Masakra. Wczoraj szalał na dworze to myślałam że już z nim dobrze
kochana jak mało je to i dobrze po co ma jeśc i zwracać a sen dobrze mu zrobi:tak:

a my zaliczyliśmy spacer zakupy w realu antek padł po drodze pospał 20 minut a teraz wariuje .Julka oszła po sąsiedzku do Oliwi tańczyć Adam do kumpa Piotrka no luksusowo mam:happy2:

reklama
No i mlode wstaly:tak::tak::tak:
Klaudia nie ma sladu po ugryzieniu:-):tak:

MALINUS
Ten encorton to tez jest steryd ale naprawde jest bardzo dobry:tak::tak::tak:
Moje jak maja mocne uczulenie to dostaja w pierwszy dzien zastrzyk a pozniej przez 3 encorton

Dominik wlasnei skonczyl myc sciane na korytarzu bo mi popisal:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A potem stwierdzil ze chcial sobie porysowac ale nie wiedzial gdzie sa kartki:szok::szok::szok:

Do góry