reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
sol a czemu w szpitalu co się stało????
no a ja moich wygoniłam na spacer a adam z julką poszli do taty więc wpadłam w wir sprzątania przestawiania mebli jak ja lubię się tak narobić a potem patrzeć na efekty:tak:(tylko niestety krótkie bo moje tornada zaraz nabrudzą:confused:)
a tu dziś prawdziey weekend pusto:cool2::cool2::cool2:
No właśnie puściutko;-):tak::-D:-D:-D.
Grilla nie było ale za to obiad :szok:.Teściowej brata przywieźliśmy,bo o 4-ej ma pociąg do domu ale za to Olka na caaaaaaaaały tydzień sprzedałam dziadkom,więc nie będę musiała go po obcych zostawiać:cool:.Mój prawie jak meserszmit:-p narąbany podryłował z wujkiem na pociągi a że po drodze nocny:sorry2:,to kazałam colę do drinka dla mnie kupić-szoferowania na dzisiaj koniec:-p;-):tak:.A i jeszcze się pochwalę,bo naciągnęłam go na wakacyjny wyjazd:-p:tak::tak::tak:,ale gdzie to na razie tajemnica (coś powiązanego z jedną z Was -tylko jeszcze o tym nie wie:-p:no::-D) na całe 5 dni:szok::tak:.A co,nam też się należy(jego braciunio na Mazury pojechał:baffled:-ryb nie łowi :no:to tylko wodę i lasy podziwiać będzie:sorry2:).

Z drinka z colą nici:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:,bo wujcio na dyskotece szaleje:szok::rofl2: i panienki wyrywa,dobrze,że mnie ślubne poinformowało:tak::cool2:(widać nie chciał mnie denerwować;-):tak::-D:-D:-D).A i na tą dyskę mnie zabierze przy najbliższej okazji:szok::cool::cool::cool:.
Drink z jabłkiem antonówką:tak:.

Ostatnia edycja:
hejka,wpadłam się tylko przywitać.

zaraz wójek od strony M przyjeżdża po nas i zabiera nas do siebie na cały dzień.
Mieszka niedaleko jeziorka,sam sie buduje-takie małe ranczo,ma wielki ogród,także wybyczymy się.

Słuchajcie buduje się już od 10lat,jest już ku końcowi,ale buduje sam w wolnym czasiepo pracy ,sam jden,nikt mu nie pomaga i w dodatku nie wziął ani złotówki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:kredytu:tak::tak::tak: normalnie go podziwiam :-)

udanej niedzieli wam zyczę.my się pakujemy i za niedługo zmywamy:-)

hej babeczki;-);-);-)jakis malutki ruch tu wczoraj był, chyba wszystkie świętowały:tak::tak:
Agnes ale z Ciebie wyrodna żona:-D:-D:-Dcieszysz się że ślubny idzie do pracy w święto:-D:-D:-D
Medeuska to się babcia postarała, to już kilka drobiazgów dla Zuzi masz:tak::tak:
Anka czekam na relację z wesela i jakieś foteczki:tak::tak::tak:
Malinka ja też nie mogę się długo cieszyć efektem mojego posprzątania:-(w piątek sie namęczyłam a wczoraj mój m oprowadzał gości teściowej po chacie i zadeptali mi całą podłogę w salonie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:podłoga jest w kolorze dębu i wszystko na niej widać wygląda dzisiaj koszmarnie:wściekła/y:jak m wstanie zagonię go do odkurzania i wezmę się za mopa:crazy:

U mnie walki z muchami dzień kolejny, wczoraj ciotka mi przywiozła spray na muchy, spryskałam i wyszłam z domu bo cuchneło ale dzisiaj jakby ich trochę mniej:-):-):-)
A grill u teściowej uważam za udany:tak:było aż 16:szok::szok::szok:osób, Misia się wyszalała z kuzynem, m się narąbał:baffled:zresztą nie tylko on, ja za kierowcę (musiałam odwieźć moich rodziców) i jak wróciłam to jeszcze posprzątałam po imprezie z teściową i nawet ta druga:-p wylazła z domu ale jak już prawie skończyłyśmy:confused:

Agunia,moskitiery sobie zamontuj;-):tak:.To niezłe PPD odstawiłaś;-):tak::-D.
kochana co to jest PPD? bo ja jakaś niekumata jestem:baffled::baffled::baffled::baffled:

ja już po kawce i po śniadanku (rosołek od teściowej;-)) tylko dziecko i zwiało od stołu i zamiast siedzieć przy stole to leży pod nim:szok::szok::szok:

mieliśmy dzisiaj jechać do zoo do Zamościa ale m jeszcze śpi, sprzątanie mnie czeka i jakoś nic mi się narazie nie chce:-( na początek muszę się odkleić od kompa:rofl2::rofl2:

Miłej niedzieli kochane:blink:

Witam sie niedzielnie:-)
Zaraz zmykam robic sniadanko,potem muzyczka na fulla i szykowanie na chrzciny:tak::tak::tak:
Jak mi sie uda to zajrze w miedzyczasie:-):tak:
A jak nie to po poludniu jak wroce do domku
Musze pamietac zeby zabrac aparat:tak::tak::tak:

AGNES
Tez podziwiam Twojego wujka:szok::szok::szok:

hej dziolszki

no stesknilams ie za Wami....
wczoraj bylismy nad woda a potem mielismy mala imprezke
a dzis moj m zabral malego na zawody w strzelaniu wiec nie bedzie ich jakis czas i mam spokoj a w dodatku jestem wyspana bo wstalismy z malym przed 9 tak wiec teraz zasiadlam z kawka :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
wcoraj wieczorem przyjechała moja mama to ją jeszcze na zakupy o 20.30 do Auchana wyciągnełam:zawstydzona/y::-):-):-) kupiła mi pampersy, szczotke z grzebykiem, gruszke, myjke oliwke puder i herbatke z żurawiną którą musze pic na batkerie w moczu:-):-):-):-) chciala mi kupic jescze wanienke ale jej powidzialam ze juz mam:-p

i akurat nie bylo w auchanie zestawiku do obcinania paznokietków wieec tez nie kupiła:-(
ale i tak stówa poszła:szok::szok:
no to super jak Ci czesc pokupywala....
a gruszka to moim zdaniem nie przydatna jest ja wole sopelek... inaczej fride :tak:
Cześć wszystkim:-) Jestem zadowolona bo Zuzka sama zasnęła w łóżeczku pierwszy raz!:-):-):-) Weczorem nie ma problemu a w dzień bez wózka nie nada:no: Pokłóciłam się przez to z A. i teściowa też się nie odzywa bo Zuzka się męczyła 2 godz, ale nie żeby płakała czy coś ale oni na łatwiznę, żeby spokój był a ja w środę z Nia do szpitala na urografie to jest 80km od nas, wózka nie mozna mieć więc będę zdana ttylko na siebie:wściekła/y::-( Wogóle z A> nie gadam tak mnie wkur... Pojechał wczoraj do kumpla mechanika częśc wymieniać-auto zostało u kumpla, a on jak wrócił nie mam pojęcia to 3km stąd-może na pieszo:confused::confused: Nie wiem w każdym razie jak wyruszył z domu o 21 to po północy jeszcze go nie było.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rano go zwaliłam z wyra bo mocz na posiew trzebabyło zawieść(wczoraj nie chciała zrobic rano:wściekła/y:)
no to fajnie jak sama zasnela :tak: duzo osob tak robi na latwizne wiec Ty sie nie przejmuj i rob swoje ;-)
czesc babeczki

ja na chwilke bo dzis zapomnialam Wam napisac ze idziemy na wesele wiec szybciutko nadrukuje

Parysia nie chwalilam sie heheheh ale dobrze ze juz napisalas:-D:-D:-D

Malinus dziekuje za zyczonka :*

Ja siedze w waleczkach zaraz biore sie za prasowanie sukieneczki i koszuli dla mojego pogoda dopisuje wiec zakladam sukienke na ramiaczkach.Jutro zdam relacje jak bylo bo to slub Mosli:szok:podobno wodki nie ma tylko winko sie pije ale my juz zaopatreznie zrobilismy do bagaznika:-D:-D:-D
no to czekam na wiesci :tak:
Przekażcie joannie78 żeby do mnie zadzwoniła jak będzie miała chwilę.

Zdrówka dla wszystkich.

My siedzimy w szpitaliku.
a co sie stalo?? szybkiego powrotu do zdrowia zycze :tak:
hejka,wpadłam się tylko przywitać.

zaraz wójek od strony M przyjeżdża po nas i zabiera nas do siebie na cały dzień.
Mieszka niedaleko jeziorka,sam sie buduje-takie małe ranczo,ma wielki ogród,także wybyczymy się.

Słuchajcie buduje się już od 10lat,jest już ku końcowi,ale buduje sam w wolnym czasiepo pracy ,sam jden,nikt mu nie pomaga i w dodatku nie wziął ani złotówki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:kredytu:tak::tak::tak: normalnie go podziwiam :-)

udanej niedzieli wam zyczę.my się pakujemy i za niedługo zmywamy:-)
no faktycznie super jak wszystko sam robi no i rowniez go podziwaim :tak:
hej babeczki;-);-);-)jakis malutki ruch tu wczoraj był, chyba wszystkie świętowały:tak::tak:
Agnes ale z Ciebie wyrodna żona:-D:-D:-Dcieszysz się że ślubny idzie do pracy w święto:-D:-D:-D
Medeuska to się babcia postarała, to już kilka drobiazgów dla Zuzi masz:tak::tak:
Anka czekam na relację z wesela i jakieś foteczki:tak::tak::tak:
Malinka ja też nie mogę się długo cieszyć efektem mojego posprzątania:-(w piątek sie namęczyłam a wczoraj mój m oprowadzał gości teściowej po chacie i zadeptali mi całą podłogę w salonie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:podłoga jest w kolorze dębu i wszystko na niej widać wygląda dzisiaj koszmarnie:wściekła/y:jak m wstanie zagonię go do odkurzania i wezmę się za mopa:crazy:

U mnie walki z muchami dzień kolejny, wczoraj ciotka mi przywiozła spray na muchy, spryskałam i wyszłam z domu bo cuchneło ale dzisiaj jakby ich trochę mniej:-):-):-)
A grill u teściowej uważam za udany:tak:było aż 16:szok::szok::szok:osób, Misia się wyszalała z kuzynem, m się narąbał:baffled:zresztą nie tylko on, ja za kierowcę (musiałam odwieźć moich rodziców) i jak wróciłam to jeszcze posprzątałam po imprezie z teściową i nawet ta druga:-p wylazła z domu ale jak już prawie skończyłyśmy:confused:
to dobrze ze juz mniej muszek :tak: no i ze grill sie udal :-D:-D:-D:-D

Do góry