reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam laseczki po weekendowej przerwie:-)
jak juz pisałam wczesniej byłam u swoejej psiapsióly,.jej córka miala urodziny ale w sumie rozwineła sie spora impreska,bo bylo kilkoro dzieci z rodzicami,wszytskich znalam.dzisci sie w miare grzecznie bawily,a ja z psiapsiloa,jej mezem,i szwagrem z zona siedzielismy do 3 nad ranem i gadalismy:-)
no ale moje dzieci juz mi po 9 zrobily pobudke:-D
wrocilysmy o 16do domu.
wszyscy juz spia:-)
pogoda dzis byla zajebista:-)ale akurat nie bylo okazji sie poopalac a by sie przydalo bo juz zbladlam niezle.

reklama
nadrobilam a tu takie pustki naDAL?????????????
ej kobitki jak zwykle.jak ja sie dorwe do kompa to pusto

Niezłe te wasze dzieci...
A numerek mój to 7

dziekuje dziewczyny za numerki,ale potrzeba mi jeszcze jedna cyferke.poprosze o jakas:-)

agnes powiedziala do swojego "te bieremy ten slub czy robimy tylko impre" badz cosik w tym stylu ale byly jaja :-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam i ja słonecznie,troszkę chłodno ale na grilla w sam raz:-p:tak:.
Małe się wściekają i tylko TATOOO,TATOOO a dobrze mu tak:-p,bo cały tydzień to tylko MAMOOO i tak w kółko:sorry2:.

skad ja to znam:baffled:

Cześć dziewczyny;-) Ja sobie wczoraj wziełam dzień wolny ale nawet nie miałam jak poleniuchować:confused:okna pomyte, pogłogi wymuskane, łazienka błyszczy, zakupy zrobione (kupiłam wreszcie garnek na zupę:tak:) a dzisiaj teściowa robi grilla, gości sprosiła a ja mam jej pomagać w przygotowaniach:szok::szok::szok::szok:muszę stworzyć 3 sałatki. Ale wcześniej chcę pojechać na ten nasz jarmark bo jeszcze nie dojechałam:szok::no::no::no: a swoją drogą ciekawe dlaczgo teściowa akurat do mnie przyszła po pomoc:confused::confused::confused:skoro druga synowa siedzi za ścianą i nic nie robi:dry:

Mam pytanie, czy ktoś może mnie poratować i podpowiedzieć jak sobie poradzić z nalotem muszek owocówek???????? mam ich już dość, siedzą wszędzie, nie dość że w kuchni, na firankach, na oknach, pchają się do lodówki, są w szafkach ze szklankami:szok: to jeszcze w łazience się zadomowiły, już nic nie stoi na wierzchu, ale wystarczy, że kroję pomidora to mi sie pchają pod ręce:szok::szok::szok:wczoraj pielgrzymowały po oknie do lepu na muchy:szok: jak sie ich pozbyć bo pomysły mi się skończyły:-(

docenila cIE TESCIOWA JEDNYM SLOWEM:tak::tak::-D
ja na spodek leje troche octu,stawiam na balcie i problem z glowy:-)
a okna tym BROS-em popsiukalas?mam na mysli ramy i futryny?sporo by z nich zostalo za okanme:-)
mnie chyba w tym tygodniu czeka szorowanie chalupy bo wolalabym jeszcze w trakcie wakacji no i zeby nie bylo takiego uplau jak dzis.a zapowidaja ze w tym tyg ma byc cieplo i ladnie a w przyszlym i praiwe do konca sierpia ma byc upalnie:-)
i znow 1wrzesnia przywita nas lzami deszczu........

hi hi to wpędziłaś babcie w wydatki a co:blink::blink::blink:
witam kochane w wolną sobotę:-):-):-):-)
nocka koszmar ale to już standart:confused:ranek taki sobie bo się pożarłam z ietruszką bo on nie wyspany a ja to niby wyspana na maxa:wściekła/y:do tego 8 mi wychodzi i dziąsło mi puchnie i boli:wściekła/y:dzieciaki od rana na maxa marudne i wariują drą się skarżą na siebie popychają no nic tylko ubić:wściekła/y::wściekła/y:
zabieram się za tego gyrosa bo inaczej to mnie nerwy poniosą a po co????
potem wpadnę:tak:

widze ze zarazilam was tymi wychodzacymi 8 sorki:sorry2:
moje nadla wychodza ale znow na zmiany i delikatnie wiec spoko:-)

Cześć wszystkim:-) Jestem zadowolona bo Zuzka sama zasnęła w łóżeczku pierwszy raz!:-):-):-) Weczorem nie ma problemu a w dzień bez wózka nie nada:no: Pokłóciłam się przez to z A. i teściowa też się nie odzywa bo Zuzka się męczyła 2 godz, ale nie żeby płakała czy coś ale oni na łatwiznę, żeby spokój był a ja w środę z Nia do szpitala na urografie to jest 80km od nas, wózka nie mozna mieć więc będę zdana ttylko na siebie:wściekła/y::-( Wogóle z A> nie gadam tak mnie wkur... Pojechał wczoraj do kumpla mechanika częśc wymieniać-auto zostało u kumpla, a on jak wrócił nie mam pojęcia to 3km stąd-może na pieszo:confused::confused: Nie wiem w każdym razie jak wyruszył z domu o 21 to po północy jeszcze go nie było.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Rano go zwaliłam z wyra bo mocz na posiew trzebabyło zawieść(wczoraj nie chciała zrobic rano:wściekła/y:)

moja tesciowa tez jak mlaa plakala to najchetniej albo ja do wozka labo zebym sie z nia kladla.ciekawe po co?ma swoje lozeczko to niech w nim spi.co innego w obcym iejcu to wtedy ja na kolanach usypiam albo sie z nia klade.
moja w dzien sama sie kreci w lozeczku az usnie gorzej wieczorem.tzn nie musze jej lulac ale ktores z nas musi siedziec obk lozeczka:baffled:ale to sie da przezyc,ale sa dni ze mam dosc i poprostu wyje az zasnie:angry: taka jestem wredna
a tesciowa sie do ciebie nie odzywa?bylo jej powedziec ze ona juz swoje dzieci wychowala a teraz Ty chowasz sowje po swoejmu.ja juz kiedys swojeje pare razy bardzo wyrazne to powiedzialam i juz tak sie nie wtraca,zdarza sie ze czasami mowi mi"ubierz mala bo zimno" a Weronika np.w samej koszluce,a zreszta tez i tesciowa tez.Weronika do tego biega.wiec mowie do tesciowej ze przeciez ona tez ma tylko koszulke a dziecko biega.a jak jej starej jest zimno to niech sie ubierze:-)

dowikla żeby Cie pocieszyć ze nie jestes sama,moja Oliwka tez osttnio jest nie do zniesienia :no::no::no::no:
jest wręcz momentami okropna,nie słucha,wrzeszczy,robi wszystko na przekór,najbardziej mnie wkurza że jak jesteśmy na spacerze to nie słucha i specjalnie wybiega na ulicę i już 2 razy o mało nie wpadła pod auto.:tak::tak::tak:także jest nieciekawie.
więc coraz częściej zdarza mi się na nia wrzeszczec niestety :tak::tak::tak::tak:

bunt dwulatka.u mnie podobnie.
do przezycia:rofl2:
a omysl bunt dwulatka u dziecka z autyzmem....:rofl2:

h
Słuchajcie buduje się już od 10lat,jest już ku końcowi,ale buduje sam w wolnym czasiepo pracy ,sam jden,nikt mu nie pomaga i w dodatku nie wziął ani złotówki :tak::tak::tak::tak::tak::tak:kredytu:tak::tak::tak: normalnie go podziwiam :-)

pozazdorscic tylko.....

Kochane jestem cała i zdrowa.
Wróciłam wczoraj.
U mnie wszystko w porządku tylko jeszcze mocno nogi spuchnięte i bolą okrutnie.:-D:-D:-D:-D,no ale takie są uroki pielgrzymki :-D:-D:-D:-D
super ze jestes:-):-):-)odpoczywaj i wracaj do nas

Hej dzieweczki
Jak udało mi sięw końc dotrzeć, to jż wszystkie wybyły?
No nic, kto późno przychodzi...
Jtro wieczrkiem( licze ze predzej) zajrze

hejka z rana.ale mi się ziewa :tak::tak::tak::tak::-)
Oliwka mnie obudziła o 6.30,nie dała pospać do siódmej :-D:-D:-Dwskoczyła do naszego łóżka,złapała za szyje i powiedziała "mamo cześć" ,miła pobudka :-)

dzis znów będzie upał :tak::tak::tak::tak: juz grzeje słoneczko :tak::tak::tak:

Dzień dobry! :-)
Wpadłam tylko się przywitać i zaraz biorę się za po-weekendowe ogarnianie skutków tajfunu w mieszkaniu :-D
Piotrunio ogląda bajki, a ja mam chwilę relaksu! :-)
Zajrzę później. :tak:

helo laski!
witam porannie.moje panny jeszcze spia.za oknem juz czuc upał:-)

witam panią :-D:-D:-D:-D

u nas też słoneczko od rana grzeje cosik mi sie widzi że bądzie dziś masakra a ja dzis do miasta mam jechać :no::no::no::no::no:

mężu moze dzis juz wyjedzie kurcze, ten jego szefuncio mnie do grobu wpedzi nie mowie juz o mezu :szok::szok::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

przyjechali w piatek a dzis wyjezdzaja kolo 12 :no::no::no::no:
ani nic do jedzienia kupic ani chwili w domku tylko zaraz do roboty, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
człowiek serca nie ma :no::no::no::no::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry