ja nie spie od 6.30 kochana więc proszę mnie tu nie oskarżaćhalo pobudka kobity
ileż to spac mozna![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie spie od 6.30 kochana więc proszę mnie tu nie oskarżaćhalo pobudka kobity
ileż to spac mozna![]()
dobra ja zmykam brac sie za robote to moze znajde chwile zeby sie poopalac.milego dnia
ja nie spie od 6.30 kochana więc proszę mnie tu nie oskarżać![]()
ja tez już zmykam,trzeba ogarnąć cosik bo burdelik jestOliwka ogląda bajki na TV1 wiec jest troszke spokoju:-)
To u Ciebie tak jak u mnieDzień dobry! :-)
Wpadłam tylko się przywitać i zaraz biorę się za po-weekendowe ogarnianie skutków tajfunu w mieszkaniu
Piotrunio ogląda bajki, a ja mam chwilę relaksu! :-)
Zajrzę później.![]()
mnie sie wydaje ze jelitówka was odwiedziłaHej Dziewczyny. Śniadanko zjadłam ale siedzę zamiast przy kawusi to przy herbatce:-(.Dzisiaj znowu mnie przeciściło ale inną dziurąi boję się pić kawki bo ostatnio to po kawie tak mnie z muliło. Muszę jechać dzisiaj do miasta a strasznie mi się nie chce bo wyciągnęła bym małemu basen ale muszę bo wychowawcze muszę załatwić.
To u Ciebie tak jak u mnie![]()
Bidulko,zdróweczka dużo!A na biegunkę to coli odgazowanej się napij.Hej dziewczyny. Co ja wczoraj przeżyłam to masakra. Wieczorem tak mnie wzieło że myślałam że nie wyrobie. Bul brzucha. muliło mnie a po paru godzinach jak ze mnie chlusnęło i myślałam że będzie już dobrze ale niestety męczyło mnie do dzisiaj ale teraz już się dobrze czuję, na szczęście. Idę Sewerynowi bajkę poczytać
M podłączył kabel od neta pod drugi TV i w sypialni oglądał a ja z rana do pokoju chłopaków z kablem,żeby neta załączyć i trzeba latać i podczepiaćno proszę a gdzie sie te wszystkie peni pochowały![]()
hejka z rana.ale mi się ziewa:-)
dzis znów będzie upałjuz grzeje słoneczko
![]()
U nas też duchota będziehalo pobudka kobity
ileż to spac mozna![]()
mnie sie wydaje ze jelitówka was odwiedziła
i małego tez pewnie od tego brzuch bolał, tyle ze moze łagodniej to przeszedł
kuruj sie kochana, i wracaj do zdrówka, jak leci dołem znaczy ze już końcówka![]()
Od niego się zaczeło i nie miał lżej bo na początku wymiotował, potem mąż i teraz ja. Mam nadzieje że sebka ominiemnie sie wydaje ze jelitówka was odwiedziła
i małego tez pewnie od tego brzuch bolał, tyle ze moze łagodniej to przeszedł
kuruj sie kochana, i wracaj do zdrówka, jak leci dołem znaczy ze już końcówka![]()