reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja tez już zmykam,trzeba ogarnąć cosik bo burdelik jest :tak::tak::tak::tak::tak: Oliwka ogląda bajki na TV1 wiec jest troszke spokoju:-)

ja tez spadam tylko z doskoku bedę :tak::tak::tak::tak:

trza sie ogranąc po weekendzie :tak::tak::tak:

a nie moawiłam wam weekend miałam peeeeeeeeeeełen wrażeń, tych pozytywnych ale niestety takze i tych negatywnych, później wam opowiem, ide sprzątać :tak::tak:

Hej Dziewczyny. Śniadanko zjadłam ale siedzę zamiast przy kawusi to przy herbatce:-(.Dzisiaj znowu mnie przeciściło ale inną dziurą:zawstydzona/y: i boję się pić kawki bo ostatnio to po kawie tak mnie z muliło. Muszę jechać dzisiaj do miasta a strasznie mi się nie chce bo wyciągnęła bym małemu basen ale muszę bo wychowawcze muszę załatwić.

Dzień dobry! :-)
Wpadłam tylko się przywitać i zaraz biorę się za po-weekendowe ogarnianie skutków tajfunu w mieszkaniu :-D
Piotrunio ogląda bajki, a ja mam chwilę relaksu! :-)
Zajrzę później. :tak:
To u Ciebie tak jak u mnie:tak::-D

Hej Dziewczyny. Śniadanko zjadłam ale siedzę zamiast przy kawusi to przy herbatce:-(.Dzisiaj znowu mnie przeciściło ale inną dziurą:zawstydzona/y: i boję się pić kawki bo ostatnio to po kawie tak mnie z muliło. Muszę jechać dzisiaj do miasta a strasznie mi się nie chce bo wyciągnęła bym małemu basen ale muszę bo wychowawcze muszę załatwić.

To u Ciebie tak jak u mnie:tak::-D
mnie sie wydaje ze jelitówka was odwiedziła :tak::tak::tak:
i małego tez pewnie od tego brzuch bolał, tyle ze moze łagodniej to przeszedł :tak::tak::tak:
kuruj sie kochana, i wracaj do zdrówka, jak leci dołem znaczy ze już końcówka :tak::tak::tak::tak:

Witam laseczki!
Hej dziewczyny. Co ja wczoraj przeżyłam to masakra. Wieczorem tak mnie wzieło że myślałam że nie wyrobie. Bul brzucha. muliło mnie a po paru godzinach jak ze mnie chlusnęło i myślałam że będzie już dobrze ale niestety męczyło mnie do dzisiaj ale teraz już się dobrze czuję, na szczęście. Idę Sewerynowi bajkę poczytać
Bidulko,zdróweczka dużo!A na biegunkę to coli odgazowanej się napij.
no proszę a gdzie sie te wszystkie peni pochowały:confused::confused::confused::confused:
M podłączył kabel od neta pod drugi TV i w sypialni oglądał a ja z rana do pokoju chłopaków z kablem,żeby neta załączyć i trzeba latać i podczepiać:tak::-D.
hejka z rana.ale mi się ziewa :tak::tak::tak::tak::-)
dzis znów będzie upał :tak::tak::tak::tak: juz grzeje słoneczko :tak::tak::tak:

halo pobudka kobity :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
ileż to spac mozna :confused::confused::confused::confused::confused:
U nas też duchota będzie:tak: a pobudkę to ja przymusową miałam przed 3-cią bo M wyjeżdżał a teraz to i ja do pracy się szykuję;-):tak:,więc miłego dzionka wszystkim życzę:tak::-).

reklama
mnie sie wydaje ze jelitówka was odwiedziła :tak::tak::tak:
i małego tez pewnie od tego brzuch bolał, tyle ze moze łagodniej to przeszedł :tak::tak::tak:
kuruj sie kochana, i wracaj do zdrówka, jak leci dołem znaczy ze już końcówka :tak::tak::tak::tak:
Od niego się zaczeło i nie miał lżej bo na początku wymiotował, potem mąż i teraz ja. Mam nadzieje że sebka ominie

Do góry