reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam laseczki!

Bidulko,zdróweczka dużo!A na biegunkę to coli odgazowanej się napij.

M podłączył kabel od neta pod drugi TV i w sypialni oglądał a ja z rana do pokoju chłopaków z kablem,żeby neta załączyć i trzeba latać i podczepiać:tak::-D.

U nas też duchota będzie:tak: a pobudkę to ja przymusową miałam przed 3-cią bo M wyjeżdżał a teraz to i ja do pracy się szykuję;-):tak:,więc miłego dzionka wszystkim życzę:tak::-).

miłej pracy ;-);-);-):tak::tak::tak::-D:-D:-D

choć jak pogoda ładna to ta praca nie bedzie za miła :no::no::no::no:

Witam laseczki!

Bidulko,zdróweczka dużo!A na biegunkę to coli odgazowanej się napij.

U nas też duchota będzie:tak: a pobudkę to ja przymusową miałam przed 3-cią bo M wyjeżdżał a teraz to i ja do pracy się szykuję;-):tak:,więc miłego dzionka wszystkim życzę:tak::-).
Nawet nie wiedziałam spróbuję. Życzę miłej pracy

Od niego się zaczeło i nie miał lżej bo na początku wymiotował, potem mąż i teraz ja. Mam nadzieje że sebka ominie

kochana ja tez mam nadzieje ze ominie Sebka :tak::tak::tak:

ale z moich doswiadczen wynika że to nikogo nie omija :no::no::no::no:
i lepiej że by przeszedł to teraz z wami niż później miałby was od nowa zarazić :no::no::no::no:

trzymam kciuki za was :tak::tak::tak::tak::tak:

kochana ja tez mam nadzieje ze ominie Sebka :tak::tak::tak:

ale z moich doswiadczen wynika że to nikogo nie omija :no::no::no::no:
i lepiej że by przeszedł to teraz z wami niż później miałby was od nowa zarazić :no::no::no::no:

trzymam kciuki za was :tak::tak::tak::tak::tak:
Mi kiedyś lekarka mówiła że takie maluchy tak szybko od dorosłego się nie zarażają a raczej na odwrót ale to dotyczyło przeziębień także nie wiem

Wskoczyłam póki mała jeszcze śpi. Zakupy, spacer z psami, śniadanko i mega burza zaliczone. Piciu śpi po nocce, mam chwilke to poczytam

Witam, ja juz po śniadanku- wczoraj caluttki dzien zajęta:-)
rano byliśmy nad wisłą z moja mama i siostra- przynajmniej Patrykmiał z kim se bawic w wodzie i nas nie meczył:-) potem bylismy na obiadku u mojej babci , potem jeszzcze w Śwerklanach u mamy Adama i wieczorem na kawie u babci-normalnie niemozliwe aż hehe ale jak sie położyłam do łóżka to padłam bardzo szybko:-):-):-):-):-):-)

lece ponadrabiac:-)

reklama
Do góry