Joanna73
uzależniona od BB
przed chwila dzwonila do mnie Sol ma do mnie przyjechac z Karolinka ,wczoraj wyszły na żadanie ze szpitalika czyli wszystko dobrze a wiecej wiadomosci potem ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam :-)
Malinka a może łózeczko w złym miejscu stoiu nas była tak babeczka i powiedziala gdzie postawic bo jakies ciek iczy żyly wodne ja w to nie wierzyłam ale sprawdziało sie a moja mama to jeszcze jakos "odlewala" nad dziecmi i spokojniejsze były
A ja rozwaliłam ręke prawa przy myciu pękla szklanka i dosśc głębokl mi przeciło ale obejdzie sie bez szycia:-(tylko ze t ow takim miejscu ze bardzo przeszkadza cholerka
![]()
ja też wolę fridęaha:-)
dokladnie-moja kochana mamuśka:-):-)
obyście sybko wróciły do domku
nie wiem co to a frida, jak juz mam to to trudno.. zobaczymy...
asiu myślałam o tym i przestawiłam łóżeczko i tk nic to nie dałoWitam :-)
Malinka a może łózeczko w złym miejscu stoiu nas była tak babeczka i powiedziala gdzie postawic bo jakies ciek iczy żyly wodne ja w to nie wierzyłam ale sprawdziało sie a moja mama to jeszcze jakos "odlewala" nad dziecmi i spokojniejsze były
A ja rozwaliłam ręke prawa przy myciu pękla szklanka i dosśc głębokl mi przeciło ale obejdzie sie bez szycia:-(tylko ze t ow takim miejscu ze bardzo przeszkadza cholerka
![]()
w dzień śpi dobrze ...ząbki narazi spokój wcześniej mu szły zastanawiam się czy to choro\ba poprostu samo kiedys przejdzie jak czytam neta to sa mamuski które mają 2.5 letnie dzieci i mówią że powoli zaczynają przesypiac noce tzn budzą się już TYLKO 3-4 razykurcze, no nie wiem moze rzeczywiscie potraktuj go jakis czas takim rytuałem, może cos da
a jak w dzień śpi to śpi spokojnie
może rzeczywiście ząbki mu wychodzą, albo cos go boli
nie wiem co ci doradzać, bo sama nigdy nie byłam w takiej sytuacji i mam nadzieje że nie bedę
a moze ma bardzo dużo wrażeń w ciagu dnia i musi je odreagować w nocy???
pozdrów ją kochana od nas serdecznieprzed chwila dzwonila do mnie Sol ma do mnie przyjechac z Karolinka ,wczoraj wyszły na żadanie ze szpitalika czyli wszystko dobrze a wiecej wiadomosci potem ;-)
wiki i co robiłaś że martynka zaczeła spać w nocy???od kiedy przesypia ci noce????Malinka jesli chodzi o sen Antosia to moja Martynka jak była mała to tez tak miała budziła sie z płaczem nie mogłam jej wtedy uspokojic nie pomagało nic mówie ci wsrodku nocy potrafiła sie obudzic z płaczem ale to jakim aż sie mi zapamiętywała a teraz spi wiec zycze wam zeby wam antos lepiej spał i jeszcze jedno ona tez tak robiła jak twój antos czyli kopanie nóżkami wiercenie żucanie sie po łóżku.
A ja zgadałam sie z mojim M o jego przyjezdzie i dowiedziałam sie ze on dzien wczesniej przyjeżdza nie wiem czemu ja myslałam ze dopiero 31 przyjeżdza a no 30 już bedzie ale sie ciesze jeden dzien mniej do czekania:-):-)
Kochana nic nie robiłam samo jej przeszło a przesypia już od 3 latwiki i co robiłaś że martynka zaczeła spać w nocy???od kiedy przesypia ci noce????
ale super że mąż dzień wcześniej wracaoj się będzie działo....:-):-)kochana bielizna nowa na przyjazd zakupiona????;-)
ja też wolę fridę
gruszką nie potrafię do tej pory sie posługiwać
meduska Nose frida to jest aspirator do noska, działa na zasadzie ssania, kupisz w każdej aptece, jest bezpieczniejszy bo gruszke wsadzasz do noska a aspirator tylko przytykasz do dziurki i wysysasz
troche to dziwnie brzmi ale naprawde jest skuteczniejsze
mój czarek tez woli fride, przy gruszce bardzo sie wydzierał a teraz to nawet mi raczek nie pcha do noska![]()
w dzień śpi dobrze ...ząbki narazi spokój wcześniej mu szły zastanawiam się czy to choro\ba poprostu samo kiedys przejdzie jak czytam neta to sa mamuski które mają 2.5 letnie dzieci i mówią że powoli zaczynają przesypiac noce tzn budzą się już TYLKO 3-4 razy
pozdrów ją kochana od nas serdecznie![]()
Ale mówią ze jak dziecko płacze w nocy to ono przezywa to co działo sie w dzien.