reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czesc:)

Ja robie porzadki
Laura przed tv pogoda fajna wiec postanowilam ze zarza wychodze bo szkoda dziecka:crazy:
Porzadki nie uciekna:-D:-D
Na obiadek pierogi ruskie ktore robil moj kuzyn z zawodu kucharz wczoraj nie moglam sie oprzec i zjadlam 4 na noc:tak::-D
Zakupiki musze walnac bo oleju brak, cebuli brak i maki brak nie wspomne o jajkach i calej reszcie:rofl2::-D

Co do rozstan to na poczatku jest ciezko a potem sie liczy ile jeszcze dni do powrotu i tak wkolo
Ehhh ja bym sie nie nadawala do takiego zwiazku:no::no:
Podziwiam takie babki

Teraz ja tez dolaczam do klubu nierobstwa:-D:-D:-D:-D

My jestesmy juz po zakupach:tak::tak::tak:W sumie to za duzo nie kupilam i wydalam kupe kasy:szok::szok::szok:
Ale kupilam sobie nowy portfel carpisa bo byly na promocji i spodnie 3-4 i bluzeczke w new yorker tez na wyprzedazy:tak::tak::tak:
Teraz mlode juz spia:-)Ja wypilam kawke i zjadlam dwa kawalki ciasta:-)
Pranie powieszone-dwie suszarki
Jak mlode wstana bede musiala wziasc sie za porzadki ale jest tak duszno ze szok:no::no::no:

moja gangrena rano spał od 9.40 do 11 potem po zupce od 14 do 14.50 i jak go tu przetrzymać do wieczora:confused:dupa zaweźmiemy się i koniec jakoś musimy bo inaczej się wykończymy:baffled:
Dowikluś chwal się zakupami:tak:
Ania pierogi rus:tak:kie jami ja mam w planie w piątek zrobić z 200 i pomrozić bo potem super sprawa wyciągam i mam obiad:tak:
Joasiu ja tak się uczyłam do matury siadałam do książek zakuwłam tą matmę gegrę a w rezulltacie zawsze wpadła mi w ręce ciekawa książka np romansidło albo krzyżówki:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Moj mąz saie doigral i ma noge w szynie ;/
a co mu sie stało??? czy może inaczej co mu zrobiłaś? :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

moja gangrena rano spał od 9.40 do 11 potem po zupce od 14 do 14.50 i jak go tu przetrzymać do wieczora:confused:dupa zaweźmiemy się i koniec jakoś musimy bo inaczej się wykończymy:baffled:
malinka to weź go przetrzymuj bardziej z tą drugą drzemką.miedzy nimi było tylko 3h różnicy a potem na pewno od 15.00 do wieczora Ci nie przetrzyma.
a w drugiej spał ci tylko 50min więc aż tak zmeczony nie był.powoli mu przedłuż druga przerwę w ciągu dnia i bedzie Ci łatwiej potem przetrzymac Ci go wiecczorem.

jak wstał ci o 11.00 to ja bym go połozyła najwcześniej o 15.00 czy 15.30.spróbuj.

MOje dziewczynki juz nie spia:-)Ja zdazylam sobie posprzatac i wykapac sie:tak::tak::tak:
Zaraz musze dac Im jakis obiadek i pozniej zmykamy na podworko:tak::tak::tak:

EWELINKA
A co zrobilas mezusiowi:confused:;-)

MALINUS
AGNES ma racje:tak:Postaraj sie robic Antosiowi dluzsze przerwy miedzy drzemkami w dzien to wtedy latwiej bedzie Go przetrzymac do wieczorka:-)

reklama
a co mu sie stało??? czy może inaczej co mu zrobiłaś? :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

malinka to weź go przetrzymuj bardziej z tą drugą drzemką.miedzy nimi było tylko 3h różnicy a potem na pewno od 15.00 do wieczora Ci nie przetrzyma.
a w drugiej spał ci tylko 50min więc aż tak zmeczony nie był.powoli mu przedłuż druga przerwę w ciągu dnia i bedzie Ci łatwiej potem przetrzymac Ci go wiecczorem.

jak wstał ci o 11.00 to ja bym go połozyła najwcześniej o 15.00 czy 15.30.spróbuj.

MOje dziewczynki juz nie spia:-)Ja zdazylam sobie posprzatac i wykapac sie:tak::tak::tak:
Zaraz musze dac Im jakis obiadek i pozniej zmykamy na podworko:tak::tak::tak:

EWELINKA
A co zrobilas mezusiowi:confused:;-)

MALINUS
AGNES ma racje:tak:Postaraj sie robic Antosiowi dluzsze przerwy miedzy drzemkami w dzien to wtedy latwiej bedzie Go przetrzymac do wieczorka:-)
i tak zrobie jutro dzisiaj najwyżej zaliczy jeszcze jakąś drzemkę jutro drugi raz położe go koło 15 może pośpi dłużej a teraz jest taki mega marudny że siedzę obok niego i wyje razem z nim ze zmęczenia i bezradności:-:)-:)-(

Do góry