reklama
Jadźka
mama 2 synów
Ja nie pamiętam jak nazywa się ten zaszczyk ale przy Sewerynie też brałam i normalnie miałam okres. A dopiero teraz mam te problemy. Ale chociaż trochę mnie pocieszyłaś
Jadźka
mama 2 synów
Już przeczytałam i odpisałam. Plecak na kanapki bo u nas to nie takie typowe przeczkole z obiadami i mały plecaczek potrzebujęprzeczytaj moj wczesniejszy post
a po co mu plecak do przedszkola?![]()
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Ja nie pamiętam jak nazywa się ten zaszczyk ale przy Sewerynie też brałam i normalnie miałam okres. A dopiero teraz mam te problemy. Ale chociaż trochę mnie pocieszyłaś
nie pamietasz?
z tego co wiem to narazie w zastrzykach jest depo-prowera i jezeli bierzesz ja co 3mieiace to raczej to.
a z tym jak z ciaza-kazda mozna inaczej przechodzic.wtedy bylas mlodsza i organizm inaczej reagowal.ja mialam tylko palmienie przez pierwsze 2 mieisace i tyle
Witam
Ale mi sie dzisiaj dobrze spalo ale i tak jestem jakas niewyspana i gardlo mnie boli
Troszke sie dzisisj ochlodzilo a wnocy była burza albo mi sie wydawalo

Mlodzi juz buszuja po kuchni wiec zaraz zmykam
MALINUS
Ale fajnie ze Antos dal Tobie jakos pospac

Oby tak dalej
Ale mi sie dzisiaj dobrze spalo ale i tak jestem jakas niewyspana i gardlo mnie boli

Troszke sie dzisisj ochlodzilo a wnocy była burza albo mi sie wydawalo

Mlodzi juz buszuja po kuchni wiec zaraz zmykam
MALINUS
Ale fajnie ze Antos dal Tobie jakos pospac

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Już przeczytałam i odpisałam. Plecak na kanapki bo u nas to nie takie typowe przeczkole z obiadami i mały plecaczek potrzebuję
sorki ale wolno mi sie strona laduje.
faktycznie nietypowe bo u nas dzieci dostaja sniadanie ,obiad i podwieczorek.
dobra lece pohalasowac to ferajna wstanie.odezwe sie pozniej.milego dnia
agunia-ln
Fanka BB :)
cześć dziewczyny, rano Was nieco poczytałam coby być w miarę na bieżąco
ale nie mogłam nic napisać bo komp zastrajkował
teraz nie wiem czy wszystko zapamiętałam dobrze
Natalineczka tulę Cię mocno, mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie ułoży i niedługo będziesz się cieszyć córeczką
Dowikla zdrówka dla Dominika, mam nadzieję, ze to przejściowe rozwolnienie i jednorazowe
As fajnie, że już wróciłaś;-)
malinka moja Misia jak była młodsza też miała problemy ze spaniem, nie budziła się w nocy ale strasznie płakała, darła się dosłownie, prężyła, nie dała się przytulić i machała nogami i rękami, tak jak pisały dziewczyny dzieci przeżywają w nocy miniony dzień i czasem tak reagują, ja moją przytulałam na siłę aż się uspokoiła i kładłam spowrotem do łóżeczka a wieczorem starałam się jak najbardziej wyciszyć, czytanie bajek, głaskanie po pleckach i główce i takie tam mamine przytulaczki. Po jakimś czasie samo przeszło, mam nadzieję, ze u Was też tak będzie

ucałuj Antosia od e-cioci :-)
Anka nieco dziwne to wesele arabskie ale co się dziwić to inna kultura niż nasza
ja kiedyś też byłam na weselu bezalkoholowych (pan mlody to niepijący alkoholik) a wszyscy goście chodzili nagrzani bo obok lokalu była nieźle zaopatrzona stacja benzynowa

mamita cieszę się, ze z tatą już lepiej, oby tak dalej
i chyba więcej nie zapamiętałam, sorki

Natalineczka tulę Cię mocno, mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie ułoży i niedługo będziesz się cieszyć córeczką

Dowikla zdrówka dla Dominika, mam nadzieję, ze to przejściowe rozwolnienie i jednorazowe

As fajnie, że już wróciłaś;-)
malinka moja Misia jak była młodsza też miała problemy ze spaniem, nie budziła się w nocy ale strasznie płakała, darła się dosłownie, prężyła, nie dała się przytulić i machała nogami i rękami, tak jak pisały dziewczyny dzieci przeżywają w nocy miniony dzień i czasem tak reagują, ja moją przytulałam na siłę aż się uspokoiła i kładłam spowrotem do łóżeczka a wieczorem starałam się jak najbardziej wyciszyć, czytanie bajek, głaskanie po pleckach i główce i takie tam mamine przytulaczki. Po jakimś czasie samo przeszło, mam nadzieję, ze u Was też tak będzie

Anka nieco dziwne to wesele arabskie ale co się dziwić to inna kultura niż nasza

mamita cieszę się, ze z tatą już lepiej, oby tak dalej

i chyba więcej nie zapamiętałam, sorki

Jadźka
mama 2 synów
Wczoraj byłam w gopsie chciałam załatwić wychowawcze ale pani nie było i muszę jechać dziśaj
agunia-ln
Fanka BB :)
któraś tam pisała, że wszędzie była burza
nieprawda bo u mnie nie bylo, pobłyskało się trochę i poszło dalej

a ja mam dzisiaj paskudny dzień, zaczeło sie od tego,że się obudziłam bo mi drzwi od piwnicy stukały a mi nie chciało się wstać żeby poprawić i nie śpię już od 4

potem jak umyłam włosy to nie chiały mi się ułożyć i mam dzisiaj na głowie jakieś siano

i poza tym dziecko mnie wnerwiło

nie chciała wstać, nie chciała zjeść śniadania i zrobiła taką awanturę, ze chyba pół okolicy ją słyszało bo tak się darła, potem wyła i dostała spazmów a ja myślałam że wyjdę z siebie

wszyscy myślą że ja jestem bardzo spokojna i wyważona a mnie strasznie łatwo wyprowadzić z równowagi
i dzisiaj to się stało bo powiedziałam do własnego dziecka żeby zamknęła dziób i że jest durna

a teraz mi tak strasznie wstyd, co ze mnie za matka:-
-
-
-
-(i mam doła

a ja mam dzisiaj paskudny dzień, zaczeło sie od tego,że się obudziłam bo mi drzwi od piwnicy stukały a mi nie chciało się wstać żeby poprawić i nie śpię już od 4

reklama
Podziel się: