reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja nie pamiętam jak nazywa się ten zaszczyk ale przy Sewerynie też brałam i normalnie miałam okres. A dopiero teraz mam te problemy. Ale chociaż trochę mnie pocieszyłaś

nie pamietasz?
z tego co wiem to narazie w zastrzykach jest depo-prowera i jezeli bierzesz ja co 3mieiace to raczej to.
a z tym jak z ciaza-kazda mozna inaczej przechodzic.wtedy bylas mlodsza i organizm inaczej reagowal.ja mialam tylko palmienie przez pierwsze 2 mieisace i tyle

Witam
Ale mi sie dzisiaj dobrze spalo ale i tak jestem jakas niewyspana i gardlo mnie boli:baffled:
Troszke sie dzisisj ochlodzilo a wnocy była burza albo mi sie wydawalo:baffled::-D

Mlodzi juz buszuja po kuchni wiec zaraz zmykam

MALINUS
Ale fajnie ze Antos dal Tobie jakos pospac:tak::tak::tak:Oby tak dalej

Już przeczytałam i odpisałam. Plecak na kanapki bo u nas to nie takie typowe przeczkole z obiadami i mały plecaczek potrzebuję

sorki ale wolno mi sie strona laduje.
faktycznie nietypowe bo u nas dzieci dostaja sniadanie ,obiad i podwieczorek.
dobra lece pohalasowac to ferajna wstanie.odezwe sie pozniej.milego dnia

cześć dziewczyny, rano Was nieco poczytałam coby być w miarę na bieżąco:-Dale nie mogłam nic napisać bo komp zastrajkował:baffled: teraz nie wiem czy wszystko zapamiętałam dobrze:-p
Natalineczka tulę Cię mocno, mam nadzieję, że wszystko się u Ciebie ułoży i niedługo będziesz się cieszyć córeczką:tak:

Dowikla zdrówka dla Dominika, mam nadzieję, ze to przejściowe rozwolnienie i jednorazowe:tak:

As fajnie, że już wróciłaś;-)

malinka moja Misia jak była młodsza też miała problemy ze spaniem, nie budziła się w nocy ale strasznie płakała, darła się dosłownie, prężyła, nie dała się przytulić i machała nogami i rękami, tak jak pisały dziewczyny dzieci przeżywają w nocy miniony dzień i czasem tak reagują, ja moją przytulałam na siłę aż się uspokoiła i kładłam spowrotem do łóżeczka a wieczorem starałam się jak najbardziej wyciszyć, czytanie bajek, głaskanie po pleckach i główce i takie tam mamine przytulaczki. Po jakimś czasie samo przeszło, mam nadzieję, ze u Was też tak będzie:tak::tak::tak::tak::tak:ucałuj Antosia od e-cioci :-)

Anka nieco dziwne to wesele arabskie ale co się dziwić to inna kultura niż nasza:tak: ja kiedyś też byłam na weselu bezalkoholowych (pan mlody to niepijący alkoholik) a wszyscy goście chodzili nagrzani bo obok lokalu była nieźle zaopatrzona stacja benzynowa:-D:-D:-D:-D

mamita cieszę się, ze z tatą już lepiej, oby tak dalej:tak:

i chyba więcej nie zapamiętałam, sorki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

któraś tam pisała, że wszędzie była burza:confused:nieprawda bo u mnie nie bylo, pobłyskało się trochę i poszło dalej:-D:-D:-D

a ja mam dzisiaj paskudny dzień, zaczeło sie od tego,że się obudziłam bo mi drzwi od piwnicy stukały a mi nie chciało się wstać żeby poprawić i nie śpię już od 4:szok::szok::szok::szok: potem jak umyłam włosy to nie chiały mi się ułożyć i mam dzisiaj na głowie jakieś siano:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i poza tym dziecko mnie wnerwiło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie chciała wstać, nie chciała zjeść śniadania i zrobiła taką awanturę, ze chyba pół okolicy ją słyszało bo tak się darła, potem wyła i dostała spazmów a ja myślałam że wyjdę z siebie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszyscy myślą że ja jestem bardzo spokojna i wyważona a mnie strasznie łatwo wyprowadzić z równowagi:zawstydzona/y:i dzisiaj to się stało bo powiedziałam do własnego dziecka żeby zamknęła dziób i że jest durna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a teraz mi tak strasznie wstyd, co ze mnie za matka:-:)-:)-:)-:)-(i mam doła

reklama
a ja muszę pismo wysłać do skarbówki co by mi zaświadczenie o dochodach za 2008 rok przysłali i złożyć to wszystko do opieki bo wychowawczy i rodzinne i dodatek za wielodzietność:rofl2:

Do góry