reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

EWELINKA
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ DLA MEZUSIA:tak::tak::tak:

Moj Dominik wlasnie polozyl dziewczynki spac:szok:Kazal Im sie wysikac,wejsc do lozeczek,przykryl Je,sposcil zaluzje a ja tylko poszlam dac Im buziaki i zamknac drzwi:tak::tak::tak::-)
Ale mam dobrze;-):-D

reklama
przyszlismy z zakupów ,ze spaceru.Oliwka juz lezy w łózeczku.Oby zaraz usnęła.

Zaraz musze wywiesić pranie bo sie juz wyprało ale to jak mała uśnie.

po południu wpada do mnie kolezanka z córką więc my sobie porajdamy a dziewczyny się pobawią.wypijemy sobie po redsie :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

Ja niestety tez:no::no::no:

Ja tez mam suche pranie na balkonie ale nawet nie chce mi sie go sciagac a co dopiero prasowac:szok::szok::szok::-D
A na obiad pomyslu brak:no:

Oj to rzeczywiscie masz peszka dzisiaj:no::no::no:

A mi dzisiaj wlasciciel powiedzial ze jakiemus lokatorowi przeszkadza ze dzieci biegaja po parkingu:szok::szok::szok:Niech ja sie tylko dowiem ktoremu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Chyba ktos tu ma alergie na dzieci alboe nie wiem:angry::angry::angry:
to pewnie jakiś pierdziel co dzieci nie lubi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moi krzyczą piszczą biegają rysuja kredami po ulicy chodniku i nikomu to n ie przeszkadza u naszych właścicieli oliwka to piszczałka bartek krzykacz i nikogo to nie rusza na dole gracjan i piotrus tez piszczą biegaja i nikogo to nie rusza a jak się nieraz bandą 10 spotkaja od domem i gadają to tylko można się z n ich pośmiać:rofl2:
A ja dzisiaj mam męza w szynie i jeszcze sa jego urodzinki i dziecko rozkczyczane,i nie wiem za co sie wziasc.
ewelinka męża wycałuj urodzinowo a w prezencie daj mu dziecko na kolana a ty sama idź na spacer na kawę i powiedz że to prezent urodzinowy za to co nawywijał:rofl2:
EWELINKA

Moj Dominik wlasnie polozyl dziewczynki spac:szok:Kazal Im sie wysikac,wejsc do lozeczek,przykryl Je,sposcil zaluzje a ja tylko poszlam dac Im buziaki i zamknac drzwi:tak::tak::tak::-)
fajnie jak tak sami zasypiaja ja tak miałam z julką adama to trzeba było usypia a toniś to toniś on dba o to co byśmy nigdy n ie pomyśleli o rodzeństwie dla niego:rofl2:

EWELINKA

również dołączam sie do zyczeń :tak::tak::tak::tak::tak:

no to pomocnik Ci rosnie z tego Dominika :tak::tak::tak::tak: możesz być z niego dumna

przyszlismy z zakupów ,ze spaceru.Oliwka juz lezy w łózeczku.Oby zaraz usnęła.

Zaraz musze wywiesić pranie bo sie juz wyprało ale to jak mała uśnie.

po południu wpada do mnie kolezanka z córką więc my sobie porajdamy a dziewczyny się pobawią.wypijemy sobie po redsie :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:
wypijesz redsika a potem będziesz nam pisała po francusku:rofl2:

słyszałyście o tym ?????
jestem normalnie w wielkim szoku :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Urodzi dwunastoraczki!

Mieszkanka Tunezji jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że spodziewa się dwanaściorga dzieci - sześciu dziewczynek i sześciu chłopców.

"Na początku myśleliśmy, że urodzą się bliźnięta, ale gdy informowano nas o coraz większej liczbie płodów, cieszyliśmy się coraz bardziej" - powiedział brytyjskiej gazecie "The Sun" ojciec 12 dzieci. Przyszli rodzice planowali naturalny poród, ale lekarze stwierdzili, że to niemożliwe. Kobieta znajduje się pod obserwacją zaskoczonych lekarzy. Doktor Mark Hamilton z Brytyjskiego Towarzystwa ds. Płodności przyznał, że tak mnoga ciąża to coś niesamowitego.

Przedstawiciele tunezyjskiego rządu zadeklarowali pomoc matce.

Nie wiem ale jakoś nie chce mi się wierzyć że kobieta jest w stanie donosić taką ciążę.to jaki ona będzie miała brzuch????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
raczej to bedzie cała ciążą leżąca,bo inaczej to sobie nie wyobrażam

reklama
to pewnie jakiś pierdziel co dzieci nie lubi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
moi krzyczą piszczą biegają rysuja kredami po ulicy chodniku i nikomu to n ie przeszkadza u naszych właścicieli oliwka to piszczałka bartek krzykacz i nikogo to nie rusza na dole gracjan i piotrus tez piszczą biegaja i nikogo to nie rusza a jak się nieraz bandą 10 spotkaja od domem i gadają to tylko można się z n ich pośmiać:rofl2:

ewelinka męża wycałuj urodzinowo a w prezencie daj mu dziecko na kolana a ty sama idź na spacer na kawę i powiedz że to prezent urodzinowy za to co nawywijał:rofl2:

fajnie jak tak sami zasypiaja ja tak miałam z julką adama to trzeba było usypia a toniś to toniś on dba o to co byśmy nigdy n ie pomyśleli o rodzeństwie dla niego:rofl2:
Ja tyje dwoch sasiadow,ale jeszcze nie jestem pewna:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ale sie dowiem;-):-)

MALINUS
Oby Twoj Antos sie nie przeliczyl z tym rodzenstwem:-p:-)

AGNES
Tez bym sobie wypila redsa:tak::tak::tak:Ale to nad morzem na wieczornych wypadach na miasto sobie odbije:-D:-D:-D

Ja wypilam sobie burna bo byl mi potrzebny ale jakos na mnie nie zadzialal bo nawet mnie nie tzresie:szok::szok::szok:

Do góry