reklama
słyszałyście o tym ?????
jestem normalnie w wielkim szoku
Urodzi dwunastoraczki!
Mieszkanka Tunezji jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że spodziewa się dwanaściorga dzieci - sześciu dziewczynek i sześciu chłopców.
"Na początku myśleliśmy, że urodzą się bliźnięta, ale gdy informowano nas o coraz większej liczbie płodów, cieszyliśmy się coraz bardziej" - powiedział brytyjskiej gazecie "The Sun" ojciec 12 dzieci. Przyszli rodzice planowali naturalny poród, ale lekarze stwierdzili, że to niemożliwe. Kobieta znajduje się pod obserwacją zaskoczonych lekarzy. Doktor Mark Hamilton z Brytyjskiego Towarzystwa ds. Płodności przyznał, że tak mnoga ciąża to coś niesamowitego.
Przedstawiciele tunezyjskiego rządu zadeklarowali pomoc matce.
Nie wiem ale jakoś nie chce mi się wierzyć że kobieta jest w stanie donosić taką ciążę.to jaki ona będzie miała brzuch????
raczej to bedzie cała ciążą leżąca,bo inaczej to sobie nie wyobrażam

O matko ale beda mieli wesolo

Jak Oni to zrobili

Napewno te dzieci urodza sie bardzo malenkie kazde moze bedzie mialo po 0,5 kg bo jakby byly wieksze to by tej kobiecie brzuch rozsadzilo

Teraz w czwartekdowikla to którego Wy jedziecie nad to morze? bo jakos uleciało mi z pamięci![]()

spytaj się tego ojca to Ci powie
O matko ale beda mieli wesolo
Jak Oni to zrobili
Napewno te dzieci urodza sie bardzo malenkie kazde moze bedzie mialo po 0,5 kg bo jakby byly wieksze to by tej kobiecie brzuch rozsadzilo![]()

no prosze to juz bliżej niz dalej,super,zazdroszczę WamTeraz w czwartek![]()

Ze cospytaj się tego ojca to Ci powiea co chcesz sobie sprawic taką gromadkę
![]()

Agus prosze Cie:-);-)
A moje urzadzaja sobie pogaduchy,wlaza sobie nawzajem do lozeczek i woza sie we wozkachOliwka usnęła,lecę wywiesic pranie,będę z doskoku![]()

hi hi to ja czekam n a te postywszystko jest możliweja mam słaba głowę więc uważajcie na wieczorne posty
![]()

o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!słyszałyście o tym ?????
jestem normalnie w wielkim szoku
Urodzi dwunastoraczki!
Mieszkanka Tunezji jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że spodziewa się dwanaściorga dzieci - sześciu dziewczynek i sześciu chłopców.
"Na początku myśleliśmy, że urodzą się bliźnięta, ale gdy informowano nas o coraz większej liczbie płodów, cieszyliśmy się coraz bardziej" - powiedział brytyjskiej gazecie "The Sun" ojciec 12 dzieci. Przyszli rodzice planowali naturalny poród, ale lekarze stwierdzili, że to niemożliwe. Kobieta znajduje się pod obserwacją zaskoczonych lekarzy. Doktor Mark Hamilton z Brytyjskiego Towarzystwa ds. Płodności przyznał, że tak mnoga ciąża to coś niesamowitego.
Przedstawiciele tunezyjskiego rządu zadeklarowali pomoc matce.
Nie wiem ale jakoś nie chce mi się wierzyć że kobieta jest w stanie donosić taką ciążę.to jaki ona będzie miała brzuch????
raczej to bedzie cała ciążą leżąca,bo inaczej to sobie nie wyobrażam

moja kuzynka dowiedziała się wczoraj że będzie miała bliźniaki i wyje bo to 3 ciąża a ma już 2 chłopaków a celowali w 3 dziewczynkę może będą mieli 2

słuchajcie ten burn to coś takiego jak tiger red bull??????też taki ochydny w smaku????Ja tyje dwoch sasiadow,ale jeszcze nie jestem pewnaNo ale sie dowiem;-):-)
MALINUS
Oby Twoj Antos sie nie przeliczyl z tym rodzenstwem:-)
AGNES
Tez bym sobie wypila redsaAle to nad morzem na wieczornych wypadach na miasto sobie odbije
Ja wypilam sobie burna bo byl mi potrzebny ale jakos na mnie nie zadzialal bo nawet mnie nie tzresie![]()
a słuchajci antek spał od 10 do 12 to położyć go teraz tak o 15-15.30????
reklama
malinkahi hi to ja czekam n a te posty
o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!boszzzz drogi to jest przeciez nie normlne
jakie te dzieci się urodzą po 700 gram
moja kuzynka dowiedziała się wczoraj że będzie miała bliźniaki i wyje bo to 3 ciąża a ma już 2 chłopaków a celowali w 3 dziewczynkę może będą mieli 2
słuchajcie ten burn to coś takiego jak tiger red bull??????też taki ochydny w smaku????
a słuchajci antek spał od 10 do 12 to położyć go teraz tak o 15-15.30????

no napewno te dzieciaczki malutkie się porodzą o ile donosi wszystkie

a twoja kuzynka no własnie może bedzie miec dwie córy

ja nie nawidzę red buli i nic w tym stylu,ohydztwo, a mój M niestety to uwielbia,smierdzi to jak a fuj

malinka skoro wstał Ci o 12.00 i spał az 2 h to ja bym go połozyła nie wcześniej niż o 16.00.połóż go o 16.00

Podziel się: