reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
słyszałyście o tym ?????
jestem normalnie w wielkim szoku :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Urodzi dwunastoraczki!

Mieszkanka Tunezji jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że spodziewa się dwanaściorga dzieci - sześciu dziewczynek i sześciu chłopców.

"Na początku myśleliśmy, że urodzą się bliźnięta, ale gdy informowano nas o coraz większej liczbie płodów, cieszyliśmy się coraz bardziej" - powiedział brytyjskiej gazecie "The Sun" ojciec 12 dzieci. Przyszli rodzice planowali naturalny poród, ale lekarze stwierdzili, że to niemożliwe. Kobieta znajduje się pod obserwacją zaskoczonych lekarzy. Doktor Mark Hamilton z Brytyjskiego Towarzystwa ds. Płodności przyznał, że tak mnoga ciąża to coś niesamowitego.

Przedstawiciele tunezyjskiego rządu zadeklarowali pomoc matce.

Nie wiem ale jakoś nie chce mi się wierzyć że kobieta jest w stanie donosić taką ciążę.to jaki ona będzie miała brzuch????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
raczej to bedzie cała ciążą leżąca,bo inaczej to sobie nie wyobrażam
:szok::szok::szok:
O matko ale beda mieli wesolo:szok::szok::szok:
Jak Oni to zrobili:-D:-D:-D
Napewno te dzieci urodza sie bardzo malenkie kazde moze bedzie mialo po 0,5 kg bo jakby byly wieksze to by tej kobiecie brzuch rozsadzilo:no::no::no:

wszystko jest możliwe :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja mam słaba głowę więc uważajcie na wieczorne posty :-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D
hi hi to ja czekam n a te posty:rofl2:
słyszałyście o tym ?????
jestem normalnie w wielkim szoku :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Urodzi dwunastoraczki!

Mieszkanka Tunezji jest w ciąży. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że spodziewa się dwanaściorga dzieci - sześciu dziewczynek i sześciu chłopców.

"Na początku myśleliśmy, że urodzą się bliźnięta, ale gdy informowano nas o coraz większej liczbie płodów, cieszyliśmy się coraz bardziej" - powiedział brytyjskiej gazecie "The Sun" ojciec 12 dzieci. Przyszli rodzice planowali naturalny poród, ale lekarze stwierdzili, że to niemożliwe. Kobieta znajduje się pod obserwacją zaskoczonych lekarzy. Doktor Mark Hamilton z Brytyjskiego Towarzystwa ds. Płodności przyznał, że tak mnoga ciąża to coś niesamowitego.

Przedstawiciele tunezyjskiego rządu zadeklarowali pomoc matce.

Nie wiem ale jakoś nie chce mi się wierzyć że kobieta jest w stanie donosić taką ciążę.to jaki ona będzie miała brzuch????:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
raczej to bedzie cała ciążą leżąca,bo inaczej to sobie nie wyobrażam
o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: boszzzz drogi to jest przeciez nie normlne:no:jakie te dzieci się urodzą po 700 gram:szok:
moja kuzynka dowiedziała się wczoraj że będzie miała bliźniaki i wyje bo to 3 ciąża a ma już 2 chłopaków a celowali w 3 dziewczynkę może będą mieli 2:-D
Ja tyje dwoch sasiadow,ale jeszcze nie jestem pewna:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No ale sie dowiem;-):-)

MALINUS
Oby Twoj Antos sie nie przeliczyl z tym rodzenstwem:-p:-)

AGNES
Tez bym sobie wypila redsa:tak::tak::tak:Ale to nad morzem na wieczornych wypadach na miasto sobie odbije:-D:-D:-D

Ja wypilam sobie burna bo byl mi potrzebny ale jakos na mnie nie zadzialal bo nawet mnie nie tzresie:szok::szok::szok:
słuchajcie ten burn to coś takiego jak tiger red bull??????też taki ochydny w smaku????
a słuchajci antek spał od 10 do 12 to położyć go teraz tak o 15-15.30????

reklama
hi hi to ja czekam n a te posty:rofl2:

o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok: boszzzz drogi to jest przeciez nie normlne:no:jakie te dzieci się urodzą po 700 gram:szok:
moja kuzynka dowiedziała się wczoraj że będzie miała bliźniaki i wyje bo to 3 ciąża a ma już 2 chłopaków a celowali w 3 dziewczynkę może będą mieli 2:-D

słuchajcie ten burn to coś takiego jak tiger red bull??????też taki ochydny w smaku????
a słuchajci antek spał od 10 do 12 to położyć go teraz tak o 15-15.30????
malinka :-D:-D:-D:-D:-D:-D no no :-D:-D:-D:-D

no napewno te dzieciaczki malutkie się porodzą o ile donosi wszystkie :tak::tak::tak::tak:

a twoja kuzynka no własnie może bedzie miec dwie córy :-D:-D:-D:-D

ja nie nawidzę red buli i nic w tym stylu,ohydztwo, a mój M niestety to uwielbia,smierdzi to jak a fuj :-D:-D:-D:-D:-D:-D

malinka skoro wstał Ci o 12.00 i spał az 2 h to ja bym go połozyła nie wcześniej niż o 16.00.połóż go o 16.00 :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry