reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MALINUS
Ten burn to jest wlasnie cos takiego:tak::tak::tak:Ja to uwielbiam:-):tak:
Cala ciaze z dziewczynkami pilam te napoje i tak mi zostalo do dzisiaj;-):-)

Antosia bys mogla polozyc tak kolo 16:tak::tak::tak:

AGNES
Ja tez czekam na te posty:-D:-D:-D:-p

reklama
Pamietacie jak wczoraj Wam napisalam ze mnie wyjebali w orange na 50zl:confused:
Probowalam tam wczoraj zadzwonic ale nie moglam sie polaczyc:no:To dzisiaj wyslalam do nich maila w ktorym wszystko wyjasnilam i wlasnie zadzwonila do mnie babka z orange z przeprosinami i mi powiedziala ze wlasnie mi doladowala brakujace srodki:tak::tak::tak:Sprawdzilam stan konta i rzeczywiscie mi doladowali:-):tak:

AGNES
Az tak planujesz zabalowac:confused::-D

Pamietacie jak wczoraj Wam napisalam ze mnie wyjebali w orange na 50zl:confused:
Probowalam tam wczoraj zadzwonic ale nie moglam sie polaczyc:no:To dzisiaj wyslalam do nich maila w ktorym wszystko wyjasnilam i wlasnie zadzwonila do mnie babka z orange z przeprosinami i mi powiedziala ze wlasnie mi doladowala brakujace srodki:tak::tak::tak:Sprawdzilam stan konta i rzeczywiscie mi doladowali:-):tak:

AGNES

no i super że sprawa sie wyjasniła i dostałas kaskę na konto,w końcu nalezy Ci się :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

dowikla ja nic nie planuje :no::no::no::no: to się okaże w praniu co będzie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AGNES
no i o to chodzi to teraz masz kasy a kasy:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:
no to położę go koło 16 jak tak radzicie:tak::tak:
agnes będzie dzisiaj pijana:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ja dzisiaj nie piję bo sexu mi się hce a po alkoholu nie lubię no chyba że po winku o a winko mam jak by inaczej jak zawsze czerwone wytrawne:tak::tak::tak:
moja julka do adama"adam osłabiasz mnie chyba wpadnę w depresję jak spędzę z tobą choćby minutę dłużej":-D:-D:-D:szok::szok::szok::-D:-D:-Dja juz z nią nie mogę jak ona takie teksty będzie waliła do dziecikow w zerówce to....:szok::szok::szok:

Super sprawa,w końcu Ci się należało;-):tak:.
My na mieście z Julem byliśmy i piechotką wróciliśmy:szok:,nogi bolą a do pracy jutro na 10-tą a muszę do czwartku papiery na dodatek złożyć.Łeb pęka i jakoś rozbita jestem i bez humoru:-(.

reklama
poczekaj jeszcze pare miesięcy to zobaczysz co on jeszcze Ci nawywija :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mówie Ci to z autopsji :-D:-D:-D:-D
hi hi u mnie julka nie broiła za to adam wszysko wyciągał julka tylko ubrani ale w kuchni nic nie ruszyła za to adam robił sajgon i tonik chyba tez taki będzie cosik tak czuję:confused:
Super sprawa,w końcu Ci się należało;-):tak:.
My na mieście z Julem byliśmy i piechotką wróciliśmy:szok:,nogi bolą a do pracy jutro na 10-tą a muszę do czwartku papiery na dodatek złożyć.Łeb pęka i jakoś rozbita jestem i bez humoru:-(.
a czemu bez humorku???????
a czemu do czwartku musisz złożyć ale to o rodzinne/???

Do góry