reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jestem jestem musiałam jeszcze wode na makaron nastawić bo wczoraj ugotowałam pakę do pomidorówki i połowa została ale cała 3 zaszyła sie w kuchni i położyyli sobie miskę na podłodze z zjedli cały makaron jak się dowiedziałam antkowi smakował bardzo:szok:

jestem jestem musiałam jeszcze wode na makaron nastawić bo wczoraj ugotowałam pakę do pomidorówki i połowa została ale cała 3 zaszyła sie w kuchni i położyyli sobie miskę na podłodze z zjedli cały makaron jak się dowiedziałam antkowi smakował bardzo:szok:
hihihi no to niezle:-D:-D:-DZeby dzieci musialy jesc w ukryciu przed mama i to z miski na podlodze:szok::-D:-D:-D
Malinus;-):-):-D:-D:-D:-D

A ja szukalam recepty na bebilon pepti i nie moge jej znalesc:no::szok:A zostala mi tylko jedna cała puszka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cholera nie mam pojecia co zrobilam z ta recepta:no:

kurcze jedna puszka to za mało:-(a może idź do apteki w której zawsze kupujesz weź 2 puszki powiedź że zapodziałaś receptę a jutro jedziesz i musisz mieć mleko dla córek a jak wrócisz to doniesiesz receptę albo zadzwoń do przychodni niech ci wypiszą receptę dzisiaj i idź po nią albo poproś kogoś to ci podrzuci do domku receptę:tak:

a tak apropo's bebilonu pepti był czas kiedy Julka musiała to pić i nigdy nie zapomnę jak zrobiłam jej to mleko pierwszy raz i chodziłam po pokoju i się rozglądałam bo mi śmierdziało brudnymi skarpetkami:rofl2::rofl2::rofl2:julce to mleko wcale nie pasowło miała odruch wymiotny a lekarka kazałe jej je podawać bo jako wcześniak i alergik było dla niej najlepsze ale się kiedyś wkurzyłam jak ona się męczyła z tym mlekiem i kupiłam jej sama na własną rękę bebilon comfort i piła nic jej nie było i to jej smakowało :tak:za to jak miała rok smakował jej sinlact jak dla mnie to była obrzydliwość a jak miała 1.5 roku nie dała sobie wcisnąć ani grama mleka z butli:no:a antek teraz ije mleczko z butli tylko rano i to mało chętni on chce wszystko łyżeczką jeść:tak:

MALINUS
Jak zdaze to podjade do tej apteki:tak::tak::tak:

Ja tez chce zmienic Im to mleko chociaz pija je bardzo chetnie z kaszka owocowa:-)Czekam na wizyte u gastrologa albo u tej neonatolog co je prowadzila po porodzie:tak:Czekam i czekam ale jakos wybrac sie do Nich nie moge:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Najpierw chce przejsc na HA tylko ze ono jest bardzo drogie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A moze od razu na zwykle-zobaczymy

kochana twoje szczypiory sa niesamowite:-D:-D:-D:-D:-Da jak spakują słodycze to juz na ubrania nie starczy miejsca:rofl2:

no emily śpi raz a dobrze:-D

słuczaj to chociaz w to miejsce zaoszczędzicie na zakupie drzewa:tak:

siedzi moja julka na podłodze i patzry się na ścinę i tak minuta dwie trzy nic nie mówi nie rusza się patrzę na nią i myślę ale złapała zawiechę:-)za chwilę julka wypaliła "echchchchch takie życie....."ja wyje ze smiechu pytam julia a o czym ty tak myślałaś ??????co z tym, życiem nie tak a moję dziecię"mamuś za stara jesteś żeby to zrozumieć....":szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no tak staruszko:-D:-D:-D:-D
ja też zawijam kiece i lecę ale robić obiad :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

bo moja Oliwcia już usnęła:tak::tak::tak::tak: i M też :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dziś robię kotleciki mielone z mizerią i ziemniaczkami:-)
niam mizeria-mniam mielone:-D a mi sie nie chce robic nic poza tym zapmniałam wyjc cokolwiek z amrażarki dlatego u mnie dzisiaj pierogi z mięsem z biedronki:-D:-D:-D:-D

hihihi no to niezle:-D:-D:-DZeby dzieci musialy jesc w ukryciu przed mama i to z miski na podlodze:szok::-D:-D:-D
Malinus;-):-):-D:-D:-D:-D

A ja szukalam recepty na bebilon pepti i nie moge jej znalesc:no::szok:A zostala mi tylko jedna cała puszka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Cholera nie mam pojecia co zrobilam z ta recepta:no:
recepte trzeba miec na mleko??:confused::szok:

To pepti jeszcze nie jest az tak smierdzace jak nutramigen

MALINUS
A Julka jest wczesniakiem:confused::baffled:I nic mi o tym nie wiadomo
Z ktorego jest tygodnia i ile wazyła:confused:

reklama
Do góry