Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ale jestescie wredne!!!!!!!!!1
wpadam rano parwie nikogo jeszcze nie ma.wpadam wieczorem juz nikogo prawe nie ma

wlasnie zjadlamobiadek.mala usnela po 13 i pewnie niedlugo wstanie,na salatke pokroilam tylko doprawic jeszcze.no i pozywac,ale nad tym sie zastnowie jeszcze
witamy
u mnie dzis 24stopnie w cieniu ale nadal dosc chlodny wiatr.
moje prasowanie to juz sie z szafy wylewa ale jakos nie mam weny
no i zamierzam przd szkola pomyc okna,wytrzpacdywany itd bo jak sie za to biore to robie sajgon w calym domu i caly dzien mi sie schodzi i pol nastepnego
no prosze jak ladnie.jedna drezmka to zbawienie:-)
moja nie ma problemow z usnieciem w wozku,tzn nieraz sie awanturuje bo ona twierdzo ze spacnie chce i nie chce sie polozyc ale jak juz usnie to spi

Ty starucho!!!!!!!!!!!!!1

heheheheheheheheheheh no nie moge

Weronika dzis karmila Pauline malymi krakersami,aPaulina w tym czasie obierala ziemniaki:-)
wez to nie smierdzi-to sztynks jest!!!!!!!!!!!!!1
teraz sie przyzwyczailam ale na poczatku az mnie odrzucalo,ale mala a z kaszka ryzowa pije bez problemu
dlatego nawet najkrotsze karmienie cycem-nawet 1-2mies jest dobre-i dla dziecka i dla Ciebie(tzn Twojego portfela):-)
oj ta

a mnie maz starsznie zirytowal.zeby nie mowicgorzej.dzwoni do mnie wiec pytamo ktorej bedzie zeby ziemniaki wstawic.no ok.wstaiwlam.sos sie konczyl robic,tarlam buraki.wsadzal kosc do zamrazalnika i wypadlo pudelko z natka pietruszki i sie wzielo i rozsypalo.wiec on do mnie od razu z gebaze to moja wina bo tak wstawilam i ze mam posprzatac.wiec mu powiedzialam ze nie jestesm sluzaca i sjak narozwlala to niech sprzata.nie sprzatnie to obiadu nie dostanie.on do mnie"to co gary schowasz?".a ja ze jeszcze ziemniaki sie gotowaly (o 15minut za dlugo
).buraczki starlam ale staly sobie,sos tez sie bulgotal.jak spytal kiedy obiad to powiedzialam ze nie sprzatnie to nie skoncze obiadu.wkurw..... sie i sprzatnal.wsciekly poszedl do mamusi swojej moze da mu jesc

niech pozna jaka ma wredna zone:-)tymbardzeiej przed @
nie wie ze sie z taka nie zaczyna?o dziwo bylam spokojna-w sensie opanowana,ale wredna mega:-)
ostatnio jestem wredna dla jego kolegow,dla sasiada i innych osob tore mi podpadly.ponoc co 7 lat sie zmienia charker-tznmoj na gorszy

wpadam rano parwie nikogo jeszcze nie ma.wpadam wieczorem juz nikogo prawe nie ma

wlasnie zjadlamobiadek.mala usnela po 13 i pewnie niedlugo wstanie,na salatke pokroilam tylko doprawic jeszcze.no i pozywac,ale nad tym sie zastnowie jeszcze

No to witam was kochane
wkoncu doprowadzilam mieszkanie do ladu pranie porobilam wiec teraz moge siedziec na BB
Jak juz wam pisalam nad morzem bylo super a u moich rodzicow jeszcze lepiej m nie chcial wracac ja tez nie chcialam no ale coz praca go wzywala
Emily tylko mi za kazdym razem choruje w PL chyba zmiana klimatupare dni przed wyjazdem do DE dostala tez 3 dniowke a potem ja wysypalo ze wygladala jak biedronka
juz nie wspomne o jej wymiotach goraczce itd nad morzem nic tylko musialam z nia do lekarza isc no i ostre zapalenie gardla ale o tym wam juz chyba pisalam
Wczoraj bylismy od m chrzesniaka na urodzinach no i moja artystka uparla sie ze bedzie sama szla do taty tak wiec ja puscilam a ona jak wyryla na chodniku zebami tak myslalam ze juz po nich ale rozciela sobie warge krew sie lala jak cholera a warge ma teraz ogromna wyglada strasznie no ale coz napewno nie pierwszy raz bedzie poobijanatyle dobrze ze po paru minutach placzu i histeri dalej chciala chodzic ze ja nie odrzucilo przez ten wypadek
A tak to u nas upal nigdzie z mala nie wychodze chyba ze poznym popoludniem bo ma dzis 35st byc ale slonce prazy jak cholera a na jutro zapowiadaja najcieplejszy dzien w roku w DE ok 38 40 st nie wiem jak inni ale ja bede na bank siedziala w domu![]()
witamy
u mnie dzis 24stopnie w cieniu ale nadal dosc chlodny wiatr.
ja ju poprasowałam wszystko, poukladałam i mysle za co by tu sie wziacheheh bo jakos siedziec mi sie nie chce, a podlóg myc tez mi sie nie chce
![]()
moje prasowanie to juz sie z szafy wylewa ale jakos nie mam weny

no i zamierzam przd szkola pomyc okna,wytrzpacdywany itd bo jak sie za to biore to robie sajgon w calym domu i caly dzien mi sie schodzi i pol nastepnego
Mi ostatnio Emily pobija rekordy w spaniu normalnie chodzila zawsze tak ok 12 i spala do 14 a potem o 17 i spala do 18 a teraz spi tylko raz dziennie ale za to od 12 do 15 30 lub 16 wczoraj to juz ja musialam obudzic po 16 bo by chyba caly dzien przespala mi to odpowiada ze chodzi raz dziennie spac ale za to dlugo bo jak chodzila 2 razy dziennie to musialam byc w domu o jej poze spania bo ona tylko w swoim lozeczku chce spac w wozku nie usnie a jak juz usnie to sie najpierw strasznie dlugo meczy a w domu to ja klade wychodze i juz spi![]()
no prosze jak ladnie.jedna drezmka to zbawienie:-)
moja nie ma problemow z usnieciem w wozku,tzn nieraz sie awanturuje bo ona twierdzo ze spacnie chce i nie chce sie polozyc ale jak juz usnie to spi
siedzi moja julka na podłodze i patzry się na ścinę i tak minuta dwie trzy nic nie mówi nie rusza się patrzę na nią i myślę ale złapała zawiechę:-)za chwilę julka wypaliła "echchchchch takie życie....."ja wyje ze smiechu pytam julia a o czym ty tak myślałaś ??????co z tym, życiem nie tak a moję dziecię"mamuś za stara jesteś żeby to zrozumieć...."![]()

Ty starucho!!!!!!!!!!!!!1

jestem jestem musiałam jeszcze wode na makaron nastawić bo wczoraj ugotowałam pakę do pomidorówki i połowa została ale cała 3 zaszyła sie w kuchni i położyyli sobie miskę na podłodze z zjedli cały makaron jak się dowiedziałam antkowi smakował bardzo![]()
heheheheheheheheheheh no nie moge

Weronika dzis karmila Pauline malymi krakersami,aPaulina w tym czasie obierala ziemniaki:-)
To pepti jeszcze nie jest az tak smierdzace jak nutramigen
wez to nie smierdzi-to sztynks jest!!!!!!!!!!!!!1
teraz sie przyzwyczailam ale na poczatku az mnie odrzucalo,ale mala a z kaszka ryzowa pije bez problemu
meduska pierogi z biedronki są ok
receptę trzeba mieć na niektóre mleka dla alergików np wtedy jest taniejco i tak nie zmienia faktu że mleko dla dziec i jest drogie dlatego nastaw się na karmienie cycem a zobaczysz jak twój portfel ci podziękuje
bo jedno mleko zwykłe np bebiko kosztuje 10-12 zł a starcza na 3 dni to policz ile tego idzie w miesiącu
wiem coś o tym bo toniek butelkowy
a teraz karton starcza na tydzień 10 dni ale pije raz dziennie a tak serki deserki obiadki kaszki i mase innych różności np makaron z michy w kuchni na podłodze
![]()
dlatego nawet najkrotsze karmienie cycem-nawet 1-2mies jest dobre-i dla dziecka i dla Ciebie(tzn Twojego portfela):-)
dowikluś moja julka szybko przybierała na wadze dobrze się od początku rozwijała widomo więcej wizyt u specjalistów kontroli itp ale jak widać teraz to po niej wcześniactwa nie widać wcale fakt że jak miała 6 m-cy ważyła już 7kga teraz poza alergią(która dotyka większość dzieci nie tylko wcześniaki) nie ma żednych objawów wcześniactwa
ja bym powiedziała że ona nad wiek wyrośnięta po mamusi
![]()
oj ta

a mnie maz starsznie zirytowal.zeby nie mowicgorzej.dzwoni do mnie wiec pytamo ktorej bedzie zeby ziemniaki wstawic.no ok.wstaiwlam.sos sie konczyl robic,tarlam buraki.wsadzal kosc do zamrazalnika i wypadlo pudelko z natka pietruszki i sie wzielo i rozsypalo.wiec on do mnie od razu z gebaze to moja wina bo tak wstawilam i ze mam posprzatac.wiec mu powiedzialam ze nie jestesm sluzaca i sjak narozwlala to niech sprzata.nie sprzatnie to obiadu nie dostanie.on do mnie"to co gary schowasz?".a ja ze jeszcze ziemniaki sie gotowaly (o 15minut za dlugo

niech pozna jaka ma wredna zone:-)tymbardzeiej przed @
nie wie ze sie z taka nie zaczyna?o dziwo bylam spokojna-w sensie opanowana,ale wredna mega:-)
ostatnio jestem wredna dla jego kolegow,dla sasiada i innych osob tore mi podpadly.ponoc co 7 lat sie zmienia charker-tznmoj na gorszy