reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a jak:-):-D:-D:-D:-D

no i sofa juz stoi:-) narazie na środku pokoju- a jak m wróci to wyniesie starą umyje sobie i pozamiatam i wstawimy nowa:-)
fajni Ci z trasportu....:sorry2::-D:-D
już tez chcieli testowac:-D:-D:-D:-Dale złożoną:sorry2::-D
hi hi meduska masz branie:-D
ale jestescie wredne!!!!!!!!!1
wpadam rano parwie nikogo jeszcze nie ma.wpadam wieczorem juz nikogo prawe nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry:

wlasnie zjadlamobiadek.mala usnela po 13 i pewnie niedlugo wstanie,na salatke pokroilam tylko doprawic jeszcze.no i pozywac,ale nad tym sie zastnowie jeszcze:confused:

witamy;)
u mnie dzis 24stopnie w cieniu ale nadal dosc chlodny wiatr.

moje prasowanie to juz sie z szafy wylewa ale jakos nie mam weny:baffled:
no i zamierzam przd szkola pomyc okna,wytrzpacdywany itd bo jak sie za to biore to robie sajgon w calym domu i caly dzien mi sie schodzi i pol nastepnego

no prosze jak ladnie.jedna drezmka to zbawienie:-)
moja nie ma problemow z usnieciem w wozku,tzn nieraz sie awanturuje bo ona twierdzo ze spacnie chce i nie chce sie polozyc ale jak juz usnie to spi

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ty starucho!!!!!!!!!!!!!1:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

heheheheheheheheheheh no nie moge:-D:-D:-D:-D
Weronika dzis karmila Pauline malymi krakersami,aPaulina w tym czasie obierala ziemniaki:-)

wez to nie smierdzi-to sztynks jest!!!!!!!!!!!!!1
teraz sie przyzwyczailam ale na poczatku az mnie odrzucalo,ale mala a z kaszka ryzowa pije bez problemu

dlatego nawet najkrotsze karmienie cycem-nawet 1-2mies jest dobre-i dla dziecka i dla Ciebie(tzn Twojego portfela):-)

oj ta:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a mnie maz starsznie zirytowal.zeby nie mowicgorzej.dzwoni do mnie wiec pytamo ktorej bedzie zeby ziemniaki wstawic.no ok.wstaiwlam.sos sie konczyl robic,tarlam buraki.wsadzal kosc do zamrazalnika i wypadlo pudelko z natka pietruszki i sie wzielo i rozsypalo.wiec on do mnie od razu z gebaze to moja wina bo tak wstawilam i ze mam posprzatac.wiec mu powiedzialam ze nie jestesm sluzaca i sjak narozwlala to niech sprzata.nie sprzatnie to obiadu nie dostanie.on do mnie"to co gary schowasz?".a ja ze jeszcze ziemniaki sie gotowaly (o 15minut za dlugo;)).buraczki starlam ale staly sobie,sos tez sie bulgotal.jak spytal kiedy obiad to powiedzialam ze nie sprzatnie to nie skoncze obiadu.wkurw..... sie i sprzatnal.wsciekly poszedl do mamusi swojej moze da mu jesc:-D:rofl2:
niech pozna jaka ma wredna zone:-)tymbardzeiej przed @
nie wie ze sie z taka nie zaczyna?o dziwo bylam spokojna-w sensie opanowana,ale wredna mega:-)
ostatnio jestem wredna dla jego kolegow,dla sasiada i innych osob tore mi podpadly.ponoc co 7 lat sie zmienia charker-tznmoj na gorszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
anabubka bardzo dobrze ja też bym tak zrobiła:rofl2:
Dziewczyny muszę kupić blender ręczny żeby małemu zupki przecierać możecie jakiś polecić? A mały wstal więc idziemy na spacerek
ja używałam takiego z reala marki krzak:-)kosztował coś koło 20 zł a sprawuje się świetnie:tak:

kochane antek zasnoł to sobie myślę posiedzę sobie z wami a tu dupa internetu nie miałam coś robili i dopiero teraz jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dobra zbieram się do roboty:baffled:

Dziś byliśmy na tym teście.
Całość zajeła Kubusiowi niespełna 40 minut.
Psycholog się śmiała,że robił wszystko jak błyskawica i miała problem z szybkością zapisywania wyników .
icon_lol.gif
icon_lol.gif

To co się małemu podobał zrobił bardzo szybko,ale to co było dla niego nudne to już wymagało naszej interwencji.
Pani psycholog wyszła do nas i poprosiła,żeby z nim coś zrobić bo się z Nią bawi zamiast pracować
icon_eek.gif
icon_eek.gif

Śmiała się,że bawi się z Nią w kotka i myszkę i w tym momencie ona niestety jest myszką.
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

Po skończonym teście pani psycholog zawołała mnie na rozmowę i:
Matematycznie Kubuś jest na poziomie mocnej 2 klasy
icon_lol.gif

polonistycznie klasa 1 ,
znaczenie słów klasa 2 a nawet wyżej,
bardzo bogaty słownik i zasób słownictwa,
trafne dobieranie słów do sytuacji na obrazkach.

To jej ocena ogólna
icon_lol.gif

"Ogólnie środowiskowo znacznie przewyższa rówieśników a intelekt to Kubusiowi uszami wychodzi "
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

Konieczna klasa integracyjna i indywidualny pedagog wspomagający,by mały się rozwijał na swoim poziomie, a nie był blokowany ogólnym poziomem klasy.
Pani psycholog powiedziała,że młody pracuje 3 razy szybciej niż średni 8 latek
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

Na zadanie ,które robi się ok.25 minut Kubuś potrzebował 8 minut
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif

Pani powiedziała,że będą mieli z nim urwanie głowy ,ale będzie się uczył doskonale ,o ile sprostają jego wymaganiom i szybkości uczenia.
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

25 sierpnia mamy jeszcze logopedę i badanie lekarskie
Orzeczenie przeniesione na początek września.

To tyle od nas na dzisiaj

meduska pierogi z biedronki są ok:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
receptę trzeba mieć na niektóre mleka dla alergików np wtedy jest taniej:tak:co i tak nie zmienia faktu że mleko dla dziec i jest drogie dlatego nastaw się na karmienie cycem a zobaczysz jak twój portfel ci podziękuje:tak::tak::rofl2:bo jedno mleko zwykłe np bebiko kosztuje 10-12 zł a starcza na 3 dni to policz ile tego idzie w miesiącu:szok:wiem coś o tym bo toniek butelkowy:dry:a teraz karton starcza na tydzień 10 dni ale pije raz dziennie a tak serki deserki obiadki kaszki i mase innych różności np makaron z michy w kuchni na podłodze:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
no menu zupełnie niezłe jak na takiego szkraba a zwłaszcza ten makaron :-D:-D:-D

MALINUS
Jak zdaze to podjade do tej apteki:tak::tak::tak:

Ja tez chce zmienic Im to mleko chociaz pija je bardzo chetnie z kaszka owocowa:-)Czekam na wizyte u gastrologa albo u tej neonatolog co je prowadzila po porodzie:tak:Czekam i czekam ale jakos wybrac sie do Nich nie moge:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Najpierw chce przejsc na HA tylko ze ono jest bardzo drogie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A moze od razu na zwykle-zobaczymy

Z pepti nie przechodź od razu na zwykłe ,bo dziewczynki na brzuszki będą płakały lepiej to H.A..
Ja H.A. kupowałam też na receptę na ryczałt wtedy kosztowało ok 10 zł.puszka.

aha... i pewnie droższe dużo jest?
Jak na receptę to tańsze.
Do 4 lat Kubusia kupowałam Isomil 2 .Normalna cena to 27 zł a na ryczałt 8.40 zł

A my dzisiaj wychodzimy wkoncu sami :) od 2 lat gdzies wyjde wieczorem bez dziecka :) tylko z męzem na dłuzej :)
gratuluję wyjścia z domu.:-D:-D;-):-):-)

Adam z Julka poszli na podwórko otworzyłam sobie okno piszę z wami zagaduje Antka i słyszę jak gadają na dole o biedronkach i nagla Adam do Julki patrz jak się te biedronki ruchają:wściekła/y::wściekła/y:Julka a co to znaczy????adam no uprawiaja sex:-):-)a julka to chodź idziemy stąd nie będziemy im przeszkadzać w masowej produkcji dzieci:-D:-D:-D:-D
słuchajcie jutro kupuję zeszyt i zaczynam ich dialogi monologi zapisywać będą mieli pamiątkę a ja będe miała ich czym szantarzoać jak będą narzekać na swoje dzieci:-D:-D:-Dbo mój tata i mama mówią że ja byłam taka wygadana jak oni ale dowodów nie mają:rofl2:chociaż jak dziś pamiętam jak miałam 12-13 lat i zapytałam taty co to sex analny tata nie chciał mi powiedzieć chyba sie wstydził i zapytałam naszego biologa:zawstydzona/y::-)
dobra byłaś :-D:-D:-D:-D a dzieciaki :szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

No to super MALINUS:tak::tak::tak:
Po moich widac ze sa wczesniakami ale najwazniejsze ze sa zdrowe:-):tak::tak::tak:
Alergie tez maja ale tak jak napisalas wiekszosc dzieci ja teraz ma:no:

Moje tez rozwijaly sie super az rehabilitantka byla w szoku:tak::tak::tak:Bo siedzialy jak mialy 5,5 miesiaca i 6 miesiecy a byly wtedy takie malusienkie bo nosily ubranka rozmiar 50 i wazyly wtedy 4300 i 4500:szok::szok::szok:
słodziaczki takie maleńkie

zjadł toni miskę zupy zrobiłam mu piciu i poszłam siusiu a on siedział na podłodze i telrtubisie oglądał wchodzę a on śpi:szok::szok::szok:oby pospał z 2 godzinki:tak::tak::tak:ide na podwórko powiedzieć szarańczy co by nie wbiegali jak apacze do domu:rofl2:
hahaha najpierw zjadł makaron z miski z podłogi a teraz usnał na podłodze :-D:-D:-D:-D Kąpac też go na podłodze będziesz :-D:-D:-D:-D
Oj Malinuś malinuś :-D:-D:-D:-D:-D

Psycholog się śmiała,że robił wszystko jak błyskawica i miała problem z szybkością zapisywania wyników .
icon_lol.gif
icon_lol.gif

To co się małemu podobał zrobił bardzo szybko,ale to co było dla niego nudne to już wymagało naszej interwencji.
Pani psycholog wyszła do nas i poprosiła,żeby z nim coś zrobić bo się z Nią bawi zamiast pracować
icon_eek.gif
icon_eek.gif

Śmiała się,że bawi się z Nią w kotka i myszkę i w tym momencie ona niestety jest myszką.
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_lol.gif

polonistycznie klasa 1 ,

To jej ocena ogólna
icon_lol.gif

"Ogólnie środowiskowo znacznie przewyższa rówieśników a intelekt to Kubusiowi uszami wychodzi "
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

Konieczna klasa integracyjna i indywidualny pedagog wspomagający,by mały się rozwijał na swoim poziomie, a nie był blokowany ogólnym poziomem klasy.
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif

Pani powiedziała,że będą mieli z nim urwanie głowy ,ale będzie się uczył doskonale ,o ile sprostają jego wymaganiom i szybkości uczenia.
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

no i super wieści,Kubulec to inteligentny chłopak ze wszystkim sobie poradzi :tak::tak::tak::tak::tak:

hejka dziewuchy
u nas szkoła zbliża się wielkimi krokami,już sama nie mogę się doczekać kiedy moja Vanessa wreszcie uderzy w pełnym mundurku. Strasznie mi się podobają dzieciaki w nich;) a ja kupiłam młodej same spódniczki oraz princeskę,wszystkie w kolorze grey/szarym,do tego podkolanówki,rajstopku,skarpetki z koronką,niech się stroi królewna a co. Z raporu wynika,że była w przedszkolu lubiana i popularna. Nie wiem naprawdę skąd oni biorą takie informacje ale jeśłi to prawda to fajnie,tylko się cieszyć. Zasnęli dziś niestety u mnie w łóżku,nie wiem,ale ostatnio mają problemy z zasypianiem,szczególnie Vanessa.
mi tez podobaja sie dzieci w mundurkach :tak::tak::tak::tak::tak:
a mój M siedział wczoraj na kompie podobno do 3.00 w nocy a teaz tyła z łóżka ruszyć nie chce,ma 2 dni wolnego to znów się będzie byczył i wyobraża sobie że on to nie ma żadnych obowiązków :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: coraz bardziej mnie to wkurza.rano nie wstanie do dziecka,nie umyje jej,nie nakarmi,wszystko zlatuje na mnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak był na urlopie te 2tyg to nawet nie potrafił jednego dnia wstać wcześniej abym ja mogła sobie tą godzinke dłużej pospać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie potrafię już do niego trafić,na wszytko olewka,momentami przelatuja mi takie mysli ze bez niego byłoby mi lepiej :baffled::baffled::baffled:
mój jak jest w domu to mamy dyzury w jeden dziń on wstaje do małego mleko robić a ja później wstaje kawe robić a na nastepny dzień zmiana (czasem mi ustepuje i ja nic nie robie :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D)

wszystkiego najlepszego dla Klaudi madziulinataszy w dniu 10 urodzin zdrówka 6 w szkole miłości przyjaciół i samych przyjemności:happy:

dołączam sie do życzeń :tak::tak::tak::tak::tak:

A ja dzisiaj spalam tylko 1 godzine masakra.Miloszwo ida kolejne zęby chyba trzonowce skoro ma juz 1 i 2 wszystkie. I co chwile sie budzil z płaczem i wstawal i wyciagal raczki,nawet czopki nie za wiele pomogly.
kły pewnie mu wychodzą a to ponoc najgorsze ja też przez te kły sie przebic nie mogę :no::no::no::no:
już cztery miesiące jak mu idą i wyjść nie mogą :no::no::no::no:

Mi ostatnio Emily pobija rekordy w spaniu normalnie chodzila zawsze tak ok 12 i spala do 14 a potem o 17 i spala do 18 a teraz spi tylko raz dziennie ale za to od 12 do 15 30 lub 16 wczoraj to juz ja musialam obudzic po 16 bo by chyba caly dzien przespala mi to odpowiada ze chodzi raz dziennie spac ale za to dlugo bo jak chodzila 2 razy dziennie to musialam byc w domu o jej poze spania bo ona tylko w swoim lozeczku chce spac w wozku nie usnie a jak juz usnie to sie najpierw strasznie dlugo meczy a w domu to ja klade wychodze i juz spi:-D:-D:-D:-D
moze też zaczne czarka na jedną drzemkę przestawiać :confused::confused::confused::confused:
choć w nocy mi ładnie śpi :confused::confused::confused:

siedzi moja julka na podłodze i patzry się na ścinę i tak minuta dwie trzy nic nie mówi nie rusza się patrzę na nią i myślę ale złapała zawiechę:-)za chwilę julka wypaliła "echchchchch takie życie....."ja wyje ze smiechu pytam julia a o czym ty tak myślałaś ??????co z tym, życiem nie tak a moję dziecię"mamuś za stara jesteś żeby to zrozumieć....":szok::szok::szok::szok::szok::szok:
nie no te twoje dziatki sa niesamowite :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
usmiałam sie ze hej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
żeby ci na jakich polityków nie wyrosły :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A my dzisiaj wychodzimy wkoncu sami :) od 2 lat gdzies wyjde wieczorem bez dziecka :) tylko z męzem na dłuzej :)
no to gratulacje :-D:-D:-D:-D
żebys tylko zmeczonego męza nie musiała przynosic do domku :no::no::no::no:
bo szyny dużo ważą :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Adam z Julka poszli na podwórko otworzyłam sobie okno piszę z wami zagaduje Antka i słyszę jak gadają na dole o biedronkach i nagla Adam do Julki patrz jak się te biedronki ruchają:wściekła/y::wściekła/y:Julka a co to znaczy????adam no uprawiaja sex:-):-)a julka to chodź idziemy stąd nie będziemy im przeszkadzać w masowej produkcji dzieci:-D:-D:-D:-D
słuchajcie jutro kupuję zeszyt i zaczynam ich dialogi monologi zapisywać będą mieli pamiątkę a ja będe miała ich czym szantarzoać jak będą narzekać na swoje dzieci:-D:-D:-Dbo mój tata i mama mówią że ja byłam taka wygadana jak oni ale dowodów nie mają:rofl2:chociaż jak dziś pamiętam jak miałam 12-13 lat i zapytałam taty co to sex analny tata nie chciał mi powiedzieć chyba sie wstydził i zapytałam naszego biologa:zawstydzona/y::-)
zapisuj zapisuj a później niezła ksiązka moze z tego powstanie :tak::tak::tak::tak::tak:

Witam!

Ja tylko wpadłam się przywitać. Od trzech dni umieram bo brzuch mnie boli :baffled::baffled::baffled: zjadłam sobie ostatnio na kolację kukurydzę aż dwie. P 10 minutach je oddałam z powrotem :no::no::no: ach to była godzina 22.30 :no: masakra. Wczoraj zjadłam dwie kromki chleba przez cały dzień, dzisiaj już jest lepiej ale nadal lecę na wodzie gazowanej :no::no::no: masakra :baffled:
kochana kuruj sie i wracaj do nas pełna sił witalnych :-D:-D:-D:-D:-D

a mnie maz starsznie zirytowal.zeby nie mowicgorzej.dzwoni do mnie wiec pytamo ktorej bedzie zeby ziemniaki wstawic.no ok.wstaiwlam.sos sie konczyl robic,tarlam buraki.wsadzal kosc do zamrazalnika i wypadlo pudelko z natka pietruszki i sie wzielo i rozsypalo.wiec on do mnie od razu z gebaze to moja wina bo tak wstawilam i ze mam posprzatac.wiec mu powiedzialam ze nie jestesm sluzaca i sjak narozwlala to niech sprzata.nie sprzatnie to obiadu nie dostanie.on do mnie"to co gary schowasz?".a ja ze jeszcze ziemniaki sie gotowaly (o 15minut za dlugo;)).buraczki starlam ale staly sobie,sos tez sie bulgotal.jak spytal kiedy obiad to powiedzialam ze nie sprzatnie to nie skoncze obiadu.wkurw..... sie i sprzatnal.wsciekly poszedl do mamusi swojej moze da mu jesc:-D:rofl2:
niech pozna jaka ma wredna zone:-)tymbardzeiej przed @
nie wie ze sie z taka nie zaczyna?o dziwo bylam spokojna-w sensie opanowana,ale wredna mega:-)
ostatnio jestem wredna dla jego kolegow,dla sasiada i innych osob tore mi podpadly.ponoc co 7 lat sie zmienia charker-tznmoj na gorszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i dobrze mu tak z kobieta sie nie dyskutuje, kobieta ma zawsze racje nawet jak jej nie ma :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze sie tego nie nauczył :-D:-D:-D:-D
Dziewczyny muszę kupić blender ręczny żeby małemu zupki przecierać możecie jakiś polecić? A mały wstal więc idziemy na spacerek
nam ciocia w prezencie kupiła taki mikser a z drugiej strony jest dziura na końcówkę blendera zelmer firma, solidny jest bo moja mama miała taki robot firmy krzak i sie rozleciał, a pozniej tez miala zwykly blender i tez sie rozlecial :tak::tak::tak::tak:

glodny nie wroci napewno mam da mu obiad:-D
Nie martw sie moj dzis sie pyta czy jest cola w lodowce to mu powiedzialam ze wczoraj mialprzywiezc skrzynke a gral 3h na kompie wiec nie ma bo ja skrzynek nie bede nosila.Zasmial sie i mi gada no tak bo w ciazy jestes a ja mu na to no jasne z tak:-D:-D
Stwierdzil ze nie pojecgal bo 3h sie relaksowal
No to niech wode pije:-D
ech ci faceci :tak::tak::tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_eek.gif
icon_eek.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_lol.gif

polonistycznie klasa 1 ,

To jej ocena ogólna
icon_lol.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

więc gratuluje dziecka geniusza :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
przynajmniej z nauka nie bedzie mial problemow :tak::tak::tak::tak:

witam was ja dzis dopiero wieczorkiem :tak::tak::tak:
dzis bylam z samego ranka na badaniach pobrali mi krew powypelnialam jakies ankiety popodpisywałam zgody i jutro na zabieg boje sie :-:)-:)-:)-(
ale nie boje sie zabiegu tylko (teraz uwaga bo bedzie trudno) boje sie ze sie nie boje zabiegu, bo jak sie nie boje to zawsze cos mi sie przytrafi :tak::tak::tak::tak:
zreszta boje sie tez tego zeby mi żywego dziecka nie usuneli :no::no::no::no:
jutro mu powiem zeby mi jeszcze raz usg zrobił :tak::tak::tak::tak:

Witam!

Ja tylko wpadłam się przywitać. Od trzech dni umieram bo brzuch mnie boli :baffled::baffled::baffled: zjadłam sobie ostatnio na kolację kukurydzę aż dwie. P 10 minutach je oddałam z powrotem :no::no::no: ach to była godzina 22.30 :no: masakra. Wczoraj zjadłam dwie kromki chleba przez cały dzień, dzisiaj już jest lepiej ale nadal lecę na wodzie gazowanej :no::no::no: masakra :baffled:

Kubkowi trzeci ząbek wyszedł i zaraz mu dwójka wyjdzie :tak: ale będzie głupio wyglądać hehe :-D Ta pogoda mnie dobije. Z miłą chęcią bym cały czas spała :tak:

Nie nadrobię zaległości więc z góry przepraszam. Mam zdjęcia ze ślubu jak dam radę to dzisiaj wieczorem je wrzucę :-D

Miłego dnia życzę papa :-)
no to zaszalalas z ta kukurydza:baffled:
Ciekawa jestem zdjec
a jak:-):-D:-D:-D:-D

no i sofa juz stoi:-) narazie na środku pokoju- a jak m wróci to wyniesie starą umyje sobie i pozamiatam i wstawimy nowa:-)
fajni Ci z trasportu....:sorry2::-D:-D
już tez chcieli testowac:-D:-D:-D:-Dale złożoną:sorry2::-D
oj testacja musi byc nawet moze byc i na srodku pokoju:-D
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_eek.gif
icon_eek.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_lol.gif

polonistycznie klasa 1 ,

To jej ocena ogólna
icon_lol.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

no to fajnie :)) podoba mi sie opinia:-)
kochana kuruj sie i wracaj do nas pełna sił witalnych :-D:-D:-D:-D:-D

i dobrze mu tak z kobieta sie nie dyskutuje, kobieta ma zawsze racje nawet jak jej nie ma :-D:-D:-D:-D:-D
jeszcze sie tego nie nauczył :-D:-D:-D:-D

nam ciocia w prezencie kupiła taki mikser a z drugiej strony jest dziura na końcówkę blendera zelmer firma, solidny jest bo moja mama miała taki robot firmy krzak i sie rozleciał, a pozniej tez miala zwykly blender i tez sie rozlecial :tak::tak::tak::tak:

ech ci faceci :tak::tak::tak::tak::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

więc gratuluje dziecka geniusza :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
przynajmniej z nauka nie bedzie mial problemow :tak::tak::tak::tak:

witam was ja dzis dopiero wieczorkiem :tak::tak::tak:
dzis bylam z samego ranka na badaniach pobrali mi krew powypelnialam jakies ankiety popodpisywałam zgody i jutro na zabieg boje sie :-:)-:)-:)-(
ale nie boje sie zabiegu tylko (teraz uwaga bo bedzie trudno) boje sie ze sie nie boje zabiegu, bo jak sie nie boje to zawsze cos mi sie przytrafi :tak::tak::tak::tak:
zreszta boje sie tez tego zeby mi żywego dziecka nie usuneli :no::no::no::no:
jutro mu powiem zeby mi jeszcze raz usg zrobił :tak::tak::tak::tak:
hmmm mysle ze kazdy moze sie pomylic i skoro masz takie rozsterki to nich Ci zrobia usg

reklama
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_eek.gif
icon_eek.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_lol.gif

polonistycznie klasa 1 ,

To jej ocena ogólna
icon_lol.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif

icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif
icon_lol.gif

wiedziałam brawo Kubulec mój ulubieniec wiedziałam że on mądry i inteligentny:tak:gratuluję wam synka takiego mądrego a jemu takich mądrych rodziców:tak:
witajcie kochane ja w takim ponurym nastroju że szok :no::no::no::no::no:
nic mi sie nie chce, nawet żyć mi sie nie chce :no::no::no::no::no:
wszystko jest do dupy :no::no::no::no:[/QUO
kochana domyślam się że przed jutrzejszym dniem tan humor taki do bani......a zresztą po takim przeżyciu żadna z nas nie była by w nastroju......
będzie dobrze trzymam kciuki kochana pomodlę się za ciebie...a jak masz jakieś rozsterki co do tego że nie poroniłaś to powiedz o tym lekarzowi i kategorycznie zarządaj usg:tak:
kochane moje wpadłam jak po zapałki ale mykam pod prysznic i na miłe chwile z moim P:tak:
jutro też pewnie troszku mnie mniej będzie bo pietruszka ma jutro wolne to sobie mile dzionek spędzimy ale wpadnę napewno:tak::tak::tak:

Do góry