reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,
M wlasnie pojechal do mamy, mis ie nei chcialo, bo co ja tam znów bede robic- wole w domu sie ponudzic niz tam;-);-)

Widze ze sobota- i nikog nie ma:-)

no i wkoncu troche luzuuuuuuu
normalnie ja zwariuje :szok:
a tak apropo to WITAM ale ze mnie normlanie nie wychowana babica :zawstydzona/y:
maly wlansie poszedl spac ja skonczylam sprzatac robic zakupy z m i teraz obiad jeszcze zostal, popoludniu tipsy... :baffled:

Witaj Patysia! Coś mało Cię ostatnio jest. Wybrałaś już wózek?
no wlansie malo bo komp mi co chwile nawalal :angry:
a wozek juz mam ale ten facet co go wystawil juz go nie wystawia (narazie ) nie wiem czemu potem bede musiala do niego meila napisac ze chce ten wozek i czy moglby go na moje zyczenie wystawicbo tylko on go mial na allegro :szok::szok::szok: szok normalnie :sorry2:
Patrysia nie szalej tak:szok:
:szok:
staram sie :-p:-p:-p:-p ale jeszcze wszystko przed nami :sorry2::baffled:
pati My tez tesknilismy,częściej zaglądaj :tak::tak::tak::tak::tak: tak zawsze mnie to ciekawi jak idziecie z M do pubu to z kim zostaje Sewi?
teraz to juz mam nadzieje zze nic mi nie wypadnie :tak:
no a jak my wychodzimy to Sewi juz spi :tak: a jak sie obudzi (ale to sie nie zdarza) to tesciowa ma dzwonic zreszta pub mamy na przeciw bloku to daleko od domu nie jest :-)
DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I ZA PAMIĘC :-):-):-):-):-):-)

a ja nie mialam okazji i spoznione ale szczere :-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :tak::tak::tak::tak::tak:
dokładam resztę zdjęć.:-)

Dalej są filmiki,ale ich wgrać się nie da :wściekła/y::wściekła/y:,bo tu nie wchodzą.
SUPER FOTKI CIESZE SIE ZE PIELGRZYMKA SIE UDALA NORMLANIE REWELKA!!!!!!!!

Witam sobotnio i słonecznie!
a bo to nic takiego praca na taśmie przy czekoladkach, pakowanie owijanie w sreberka itd...
no i tylko na trzy miesiące :(
ale ważne że jest :tak::tak::tak::tak:
Dobre i to,parę groszy zawsze wpadnie ;-)a potem to słodycze patrzeć nie będziesz mogła:-p;-):tak::-D
Nataliczka a ty będziesz teraz siedzieć jak ten świstak i zawijać w sreberka:-D
Dokładnie ak samo pomyślałam,tylko,że świstak teraz siedzi,bo sreberka były kradzione;-):tak::-D:-D:-D.
dostałam sie na kurs z Biura pracy :happy::happy:
Świetnie:tak:,bo do mnie to nawet nie zadzwonili:no::wściekła/y::angry:.I tak bym teraz nie poszła:no:.
t
ciekawa jestem czy mając nagranie głosu mozna kogoś zidentyfikować?:baffled:

nie wiem wiem tyle ze w amerykanskich serialach jest to mozliwe ale czy w polskiej rzeczywistosci :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::no::no::no::no::no:
Chyba tylko w CSI dysponują takim sprzętem;-):tak:.
no normalka nikogo nie ma, kobiety co sie z wami dzieje :confused::confused::confused::confused::confused:
W domu urwanie głowy:szok:,pranie,prasowanie,pakowanie,obiad, poszukiwanie mojego dowodu i prawka:zawstydzona/y:,przemeblowanie w salonie,zmiana wody w akwarium i spotkane klasowe Mirka.M pojechał do rodziców balkon wylewać:angry:,bo jego brat po urlopie wypoczęty:sorry2: to nie może :no:tylko mój styrany ma do końca zasuwać:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy::crazy:.

Jestem ja--ja nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem, jak nie wyspany to zle bo maruda juz o godzinie 9:30 jak wstal o 8:30 a jak wyspany to nie do wytrzymania wieczorem bo pozno zasypia.I wiez badz tu madry.
może zęby mu idą :confused::confused::confused::confused:
mój czarek dziś też nie do zniesienia od rana marudzi i tylko na podłogę rackować sie nauczyłi w wogole mi w foteliku nie chce siedziec, a w ten sposób to ja nic nie zrobię :no::no::no::no:
Witam sobotnio i słonecznie!

Dobre i to,parę groszy zawsze wpadnie ;-)a potem to słodycze patrzeć nie będziesz mogła:-p;-):tak::-D

Dokładnie ak samo pomyślałam,tylko,że świstak teraz siedzi,bo sreberka były kradzione;-):tak::-D:-D:-D.

Świetnie:tak:,bo do mnie to nawet nie zadzwonili:no::wściekła/y::angry:.I tak bym teraz nie poszła:no:.

Chyba tylko w CSI dysponują takim sprzętem;-):tak:.

W domu urwanie głowy:szok:,pranie,prasowanie,pakowanie,obiad, poszukiwanie mojego dowodu i prawka:zawstydzona/y:,przemeblowanie w salonie,zmiana wody w akwarium i spotkane klasowe Mirka.M pojechał do rodziców balkon wylewać:angry:,bo jego brat po urlopie wypoczęty:sorry2: to nie może :no:tylko mój styrany ma do końca zasuwać:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::crazy::crazy:.

mam nadzieje ze nie skoncze jak swistak :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kochana a ja znam to z autopsji :tak::tak::tak::tak:
zawsze jak gzdies było trzeba pomoc i cos zrobic to tylko do mojego m dzwonili, ale teraz odkąd jestesmy małzenstwem, ma on o wiele mniej takich propozycji, czasem go ciocia do sklepu wygoni :tak::tak::tak::tak:
moze mnie sie boją :confused::confused::confused::confused::confused:

witam sobotnio, pewnie wszystkie sie za sprzatanie wziely ze nikogo nie ma, mi sie nic nie chce wzielam sie za obiadek, właśnie dusze bitki schabowe, wiec jakies 3 h to potrwa, no moze mniej, czarek zasnal jak sie obudzi moze bedzie obiad, zobaczymy :confused::confused::confused::confused:

a no i czarek moj zdecydowal ze nie chce mu sie dwa razy spac wiec postanowil robic sobie tylko jedno spanko w ciagu dnia :confused::confused::confused::confused:
dzis wstal o 9 i teraz dopiero co zasnął :tak::tak::tak::tak::tak:

Ale tłumy,ja na chwilku,bo z aqwa muszę porządek zrobić.Rosołek zjedzony,zaraz bitą śmietanę do deseru z galaretką ubiję i Olek zażyczyła sobie jagody:szok: do tego,to jedne z nielicznych owoców jakie zje,poza jabłkiem,bananem i truskawką:tak::-D.Deser oczywiście w pucharku.A dokumentów dalej nie mogę znaleźć:no::zawstydzona/y:.

A idą mu to fakt trzonowce albo cos kolejnego po 2.
Poza tym ja nie wiem czy tylko ja tak marudze ale mały lata marudzi jęczy nie wie co ze soba zrobic a ja za co sie wziasc, maz ze głodny ale siedzi i gra i nic nie zrobi-mowie mu zeby zajał sie małym chociaz mu bajke poczytal jak nosic nie moze,a on ze mu sie nie chce.A mi kregoslup odpada juz.

reklama
A idą mu to fakt trzonowce albo cos kolejnego po 2.
Poza tym ja nie wiem czy tylko ja tak marudze ale mały lata marudzi jęczy nie wie co ze soba zrobic a ja za co sie wziasc, maz ze głodny ale siedzi i gra i nic nie zrobi-mowie mu zeby zajał sie małym chociaz mu bajke poczytal jak nosic nie moze,a on ze mu sie nie chce.A mi kregoslup odpada juz.
kły mu teraz idą to co mojemu, ale czarek to lżej widac przechodzi :tak::tak::tak::tak:
a kły to ponoc najgorsze bo i głowa i oczy i wszystko boli :no::no::no::no:
wiec moze przez te zeby tak marudzi :confused::confused::confused::confused:
a mezowi powiedz ze jak nie chce sie zajac małym to ty sie zajmiesz a on niech sam sobie jedzonko zrobi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
raczki mu do d... nie przyrosły skoro potrafi jeszcze grać :tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry