reklama
ewelinkaaa7
Fanka BB :)
Jestem ja--ja nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem, jak nie wyspany to zle bo maruda juz o godzinie 9:30 jak wstal o 8:30 a jak wyspany to nie do wytrzymania wieczorem bo pozno zasypia.I wiez badz tu madry.
no i wkoncu troche luzuuuuuuu
normalnie ja zwariuje
a tak apropo to WITAM ale ze mnie normlanie nie wychowana babica
maly wlansie poszedl spac ja skonczylam sprzatac robic zakupy z m i teraz obiad jeszcze zostal, popoludniu tipsy...

a wozek juz mam ale ten facet co go wystawil juz go nie wystawia (narazie ) nie wiem czemu potem bede musiala do niego meila napisac ze chce ten wozek i czy moglby go na moje zyczenie wystawicbo tylko on go mial na allegro

szok normalnie 

ale jeszcze wszystko przed nami 

no a jak my wychodzimy to Sewi juz spi
a jak sie obudzi (ale to sie nie zdarza) to tesciowa ma dzwonic zreszta pub mamy na przeciw bloku to daleko od domu nie jest :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

normalnie ja zwariuje

a tak apropo to WITAM ale ze mnie normlanie nie wychowana babica

maly wlansie poszedl spac ja skonczylam sprzatac robic zakupy z m i teraz obiad jeszcze zostal, popoludniu tipsy...

no wlansie malo bo komp mi co chwile nawalalWitaj Patysia! Coś mało Cię ostatnio jest. Wybrałaś już wózek?

a wozek juz mam ale ten facet co go wystawil juz go nie wystawia (narazie ) nie wiem czemu potem bede musiala do niego meila napisac ze chce ten wozek i czy moglby go na moje zyczenie wystawicbo tylko on go mial na allegro

staram siePatrysia nie szalej tak
![]()

teraz to juz mam nadzieje zze nic mi nie wypadniepati My tez tesknilismy,częściej zaglądajtak zawsze mnie to ciekawi jak idziecie z M do pubu to z kim zostaje Sewi?

no a jak my wychodzimy to Sewi juz spi

a ja nie mialam okazji i spoznione ale szczereDZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I ZA PAMIĘC :-):-):-):-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

SUPER FOTKI CIESZE SIE ZE PIELGRZYMKA SIE UDALA NORMLANIE REWELKA!!!!!!!!
Marta1981
Rodzyneczka
Witam sobotnio i słonecznie!
;-)

.
,bo do mnie to nawet nie zadzwonili

.I tak bym teraz nie poszła
.
.
,pranie,prasowanie,pakowanie,obiad, poszukiwanie mojego dowodu i prawka
,przemeblowanie w salonie,zmiana wody w akwarium i spotkane klasowe Mirka.M pojechał do rodziców balkon wylewać
,bo jego brat po urlopie wypoczęty
to nie może
tylko mój styrany ma do końca zasuwać

.
Dobre i to,parę groszy zawsze wpadnie ;-)a potem to słodycze patrzeć nie będziesz mogłaa bo to nic takiego praca na taśmie przy czekoladkach, pakowanie owijanie w sreberka itd...
no i tylko na trzy miesiące
ale ważne że jest![]()

Dokładnie ak samo pomyślałam,tylko,że świstak teraz siedzi,bo sreberka były kradzione;-)Nataliczka a ty będziesz teraz siedzieć jak ten świstak i zawijać w sreberka![]()

Świetniedostałam sie na kurs z Biura pracy

t
ciekawa jestem czy mając nagranie głosu mozna kogoś zidentyfikować?![]()
Chyba tylko w CSI dysponują takim sprzętem;-)nie wiem wiem tyle ze w amerykanskich serialach jest to mozliwe ale czy w polskiej rzeczywistosci![]()

W domu urwanie głowyno normalka nikogo nie ma, kobiety co sie z wami dzieje![]()

Natalineczka555
kocham kochać :)
może zęby mu idąJestem ja--ja nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem, jak nie wyspany to zle bo maruda juz o godzinie 9:30 jak wstal o 8:30 a jak wyspany to nie do wytrzymania wieczorem bo pozno zasypia.I wiez badz tu madry.

mój czarek dziś też nie do zniesienia od rana marudzi i tylko na podłogę rackować sie nauczyłi w wogole mi w foteliku nie chce siedziec, a w ten sposób to ja nic nie zrobię

Witam sobotnio i słonecznie!
Dobre i to,parę groszy zawsze wpadnie ;-)a potem to słodycze patrzeć nie będziesz mogła;-)
Dokładnie ak samo pomyślałam,tylko,że świstak teraz siedzi,bo sreberka były kradzione;-).
Świetnie,bo do mnie to nawet nie zadzwonili
.I tak bym teraz nie poszła
.
Chyba tylko w CSI dysponują takim sprzętem;-).
W domu urwanie głowy,pranie,prasowanie,pakowanie,obiad, poszukiwanie mojego dowodu i prawka
,przemeblowanie w salonie,zmiana wody w akwarium i spotkane klasowe Mirka.M pojechał do rodziców balkon wylewać
,bo jego brat po urlopie wypoczęty
to nie może
tylko mój styrany ma do końca zasuwać
.
mam nadzieje ze nie skoncze jak swistak

kochana a ja znam to z autopsji

zawsze jak gzdies było trzeba pomoc i cos zrobic to tylko do mojego m dzwonili, ale teraz odkąd jestesmy małzenstwem, ma on o wiele mniej takich propozycji, czasem go ciocia do sklepu wygoni

moze mnie sie boją

witam sobotnio, pewnie wszystkie sie za sprzatanie wziely ze nikogo nie ma, mi sie nic nie chce wzielam sie za obiadek, właśnie dusze bitki schabowe, wiec jakies 3 h to potrwa, no moze mniej, czarek zasnal jak sie obudzi moze bedzie obiad, zobaczymy

a no i czarek moj zdecydowal ze nie chce mu sie dwa razy spac wiec postanowil robic sobie tylko jedno spanko w ciagu dnia

dzis wstal o 9 i teraz dopiero co zasnął

Marta1981
Rodzyneczka
Ale tłumy,ja na chwilku,bo z aqwa muszę porządek zrobić.Rosołek zjedzony,zaraz bitą śmietanę do deseru z galaretką ubiję i Olek zażyczyła sobie jagody
do tego,to jedne z nielicznych owoców jakie zje,poza jabłkiem,bananem i truskawką
.Deser oczywiście w pucharku.A dokumentów dalej nie mogę znaleźć
.

ewelinkaaa7
Fanka BB :)
A idą mu to fakt trzonowce albo cos kolejnego po 2.
Poza tym ja nie wiem czy tylko ja tak marudze ale mały lata marudzi jęczy nie wie co ze soba zrobic a ja za co sie wziasc, maz ze głodny ale siedzi i gra i nic nie zrobi-mowie mu zeby zajał sie małym chociaz mu bajke poczytal jak nosic nie moze,a on ze mu sie nie chce.A mi kregoslup odpada juz.
Poza tym ja nie wiem czy tylko ja tak marudze ale mały lata marudzi jęczy nie wie co ze soba zrobic a ja za co sie wziasc, maz ze głodny ale siedzi i gra i nic nie zrobi-mowie mu zeby zajał sie małym chociaz mu bajke poczytal jak nosic nie moze,a on ze mu sie nie chce.A mi kregoslup odpada juz.
Marta1981
Rodzyneczka
Ewelinko,ja to zawsze na pogodę zganiam,że się nijako czuję;-)
.

reklama
Natalineczka555
kocham kochać :)
kły mu teraz idą to co mojemu, ale czarek to lżej widac przechodziA idą mu to fakt trzonowce albo cos kolejnego po 2.

a kły to ponoc najgorsze bo i głowa i oczy i wszystko boli

wiec moze przez te zeby tak marudzi

a mezowi powiedz ze jak nie chce sie zajac małym to ty sie zajmiesz a on niech sam sobie jedzonko zrobi

raczki mu do d... nie przyrosły skoro potrafi jeszcze grać

Podziel się: