reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Pati idziecie umowe podpisac???????????????????
no ja tez ide wziac sie za robote
poznije wadne
no ja tez ide wziac sie za robote
poznije wadne
Jadźka
mama 2 synów
Witam. Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że jesteśmy chorzy i masakrycznie się czuję. Seweryn chodzi do przeczkola i bardzo mu się podoba. Z Sebkiem byłam u lekarza w środę bo ma straszną chrypę a teraz jeszcze kaszle masakra. Dostał inhalację z pulmikoltu i soli fizjologicznej.
Dokładnie wiem o czym mówicie ,mój mąż jest kochany ale ciągle twierdzi że nic nierobie bo nasz synek ma 2 latka i potrafi sie sam soba zajać no ale przeciez trzeba ciągle na niego uważać, a ciągle tylko słysze że nic nie robi a siedze cały dzień w domu, on twierdzi że jak przyjdzie z pracy do domu to chce sobie odpocząć bo jest zmeczony a to ze ja jestem zmęczona nikogo nieobchodzi bywa tak że nawet jak chce mieć chwile dla siebie np.aby sie wykapąć to musze to robić ekspresowo bo on niezabardzo ma ochote słuchać płaczu malucha.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
madziulanatasza
Fanka BB :)
Hej cześc ,melduję sie na posterunku
nocka minęła jak zwariowana ,znowu rano
postanowiłam ,ze wykorzystam dzieńi pomyję okna
nocka minęła jak zwariowana ,znowu rano

postanowiłam ,ze wykorzystam dzieńi pomyję okna

medeuska
październikowa mama'09
ja raczej nie bo u mnie teraz ciezko z kasą... z mojej wypłaty to raczej na same opłaty tylko wystarczy, bo teraz z M wypłaty praktycznie zadnej raty nie zapłaciłammoja juz wazy 312 gno a nie martw sie jeszcze przybierze na wadze
wszystko w swoim czasie
Ty powedz mi jedziesz moze po 10 do Auchanu?? bo my tak moze Was wkoncu odwiefdzimy :-)

Ale przyjechać możecie ocywiście do nas:-):-):-) w końcu

anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
Wpadam jak burza

Chce sie zameldowac bo zaraz wychodze z Laura na spacer mam nadzieje ze deszcz nas nie zlapie

Ide po warzywka na zupke
niedlugo wracam
Wpadam jak burza

Chce sie zameldowac bo zaraz wychodze z Laura na spacer mam nadzieje ze deszcz nas nie zlapie

Ide po warzywka na zupke
niedlugo wracam

reklama
Podziel się: