reklama
No wlasniea czego tak szukasz?Ostatnio cos czesto tam przesiadujesz
No oby wpadły, bo cos tu przycichło
No AS pochwal sie co tam wyszukalas na allegro

No fajny ale mnie by nawet to nie zmobilizowalo do regularnego prasowania:-);-)generator pary potrzebny mi na wczoraj
poluję na coś takiego
Żelazko Philips GC7230 - porównanie cen w sklepach

Ale mnie brzuch zaczyna jakos pobolewac a @ mam dostac w niedziele

Zmykam bo udzielaja sie moje glodomory
luna665
Mama grudniowa 2007
Ano zapomniałam, ale powiem Ci, że sa dostepne w sprzedazy zelazka parowe, takie na rawde parowe mini jak w pralniach chemicznych maja, wiem, bo moja szefowa sobie takie sprawiła. Rewelka, troche kosztuje, ale mozna kupic bez deski parowej i wychodzi taniej. A takim zelazkiem wyprasujesz wszytsko w powietrzu, b chyba o takie cudo ci chodzi?
PRASOWANIE, STOŁY PRASOWALNICZE, ŻELAZKA, WYTWORNICE PARY, POMPY, ZAWORY, PRALNIE, CZYSZCZENIE, PAKOWANIE, ALUX
PRASOWANIE, STOŁY PRASOWALNICZE, ŻELAZKA, WYTWORNICE PARY, POMPY, ZAWORY, PRALNIE, CZYSZCZENIE, PAKOWANIE, ALUX
Żelazka z wytwornicą pary - Tylkomarkowe.pl
Żelazka z wytwornicą pary - Tylkomarkowe.pl
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
Witam. Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że jesteśmy chorzy i masakrycznie się czuję. Seweryn chodzi do przeczkola i bardzo mu się podoba. Z Sebkiem byłam u lekarza w środę bo ma straszną chrypę a teraz jeszcze kaszle masakra. Dostał inhalację z pulmikoltu i soli fizjologicznej.
zdrokwa duuuuuzo
Dokładnie wiem o czym mówicie ,mój mąż jest kochany ale ciągle twierdzi że nic nierobie bo nasz synek ma 2 latka i potrafi sie sam soba zajać no ale przeciez trzeba ciągle na niego uważać, a ciągle tylko słysze że nic nie robi a siedze cały dzień w domu, on twierdzi że jak przyjdzie z pracy do domu to chce sobie odpocząć bo jest zmeczony a to ze ja jestem zmęczona nikogo nieobchodzi bywa tak że nawet jak chce mieć chwile dla siebie np.aby sie wykapąć to musze to robić ekspresowo bo on niezabardzo ma ochote słuchać płaczu malucha.
witamy nowa mame
ja wpadłam się pożegnać do poniedziałku:--
-
-(
nie zapomnijcie o mnie przez weekend;-);-);-)
pa pa miłego leniuchowania w pierwszy weekend września![]()
oj mily weekend,ale musze w niedziele do kosciola bo przeciez mam komusite w domu

Heja!
To ja się witam! Troszkę już podczytywałam Was a teraz chciałabym też i pogadac :-)
Jestem z moją małą Natusią w domu, po skończeniu urlopu macierzyńskiego nie było dla mnie miejsca w dotychczasowej pracy :-(
Narazie jesteśmy więc razem, a Tata zarabia :-) To tyle o mnie w telegraficznym skrócie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie "siedzące" w domu
![]()
witamy witamy:-):-):-)
Witamy nowa mamuśke:-)
a moja dzis coś strajkuje i od rana w gacie leje, dobrze, że kupkę woła, b tego nawet prać by sie nie opłacało!
Piciu pojechał koledze pomóc w kupnie kompa, póżńiej zrobi nam zakupy, a ja juz mam obiad uszykowany-dzis makaron z jajeczkiem, cebulką i kiełbaską, ja już zjadłam, pyszota.
Madziulka, zazdrościc i jeszcze raz zazdrościć, no że moja jescze za mała na wypady do koleżanek, bo tez bym sobie oddychnęła dzis wyjątkowo. Ale jak bardzo chcesz, to ja mam płyn do okien, ale chęci do ich mycia żadnych...![]()
moja tez dzis sika wiecej ale w tetre,szkoda mi gaci,spodni,kapci.....
dzis zawolala siku alejak juz robila
Na gg widze ANABUBKE i MH,wiec moze zaraz i tutaj dotra:-);-)
o prosze jak nas wysledzilas:-)
fasolke zrobilam,ziemniaki sie gotuja,p niedlugo wroci
luna665
Mama grudniowa 2007
Kurcze, nie zauważyłam tego linku Twojego, no ale cos Ci tam znalazłam
Moja bezczelnie kuca i mówi sisi i w tym momencie juz sika, pozniej lament, bo mokro. Gdyby nie bła po chorobie to by tak latała
Moja bezczelnie kuca i mówi sisi i w tym momencie juz sika, pozniej lament, bo mokro. Gdyby nie bła po chorobie to by tak latała
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anka26_x_07
Mama Laury :)
no i jestem
Wrocilysmy ze spacerku z zakupkami tuz przed deszczem Udalo nam sie go ominac
Za chwilke koncze zupke ogorkowa i bierzemy sie za jedzonko
Tymczasem poczytam co u Was
Wrocilysmy ze spacerku z zakupkami tuz przed deszczem Udalo nam sie go ominac

Za chwilke koncze zupke ogorkowa i bierzemy sie za jedzonko
Tymczasem poczytam co u Was
reklama
Podziel się: