reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ano zapomniałam, ale powiem Ci, że sa dostepne w sprzedazy zelazka parowe, takie na rawde parowe mini jak w pralniach chemicznych maja, wiem, bo moja szefowa sobie takie sprawiła. Rewelka, troche kosztuje, ale mozna kupic bez deski parowej i wychodzi taniej. A takim zelazkiem wyprasujesz wszytsko w powietrzu, b chyba o takie cudo ci chodzi?

PRASOWANIE, STOŁY PRASOWALNICZE, ŻELAZKA, WYTWORNICE PARY, POMPY, ZAWORY, PRALNIE, CZYSZCZENIE, PAKOWANIE, ALUX
PRASOWANIE, STOŁY PRASOWALNICZE, ŻELAZKA, WYTWORNICE PARY, POMPY, ZAWORY, PRALNIE, CZYSZCZENIE, PAKOWANIE, ALUX

Żelazka z wytwornicą pary - Tylkomarkowe.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Wpadłam tylko się przywitać i powiedzieć że jesteśmy chorzy i masakrycznie się czuję. Seweryn chodzi do przeczkola i bardzo mu się podoba. Z Sebkiem byłam u lekarza w środę bo ma straszną chrypę a teraz jeszcze kaszle masakra. Dostał inhalację z pulmikoltu i soli fizjologicznej.

zdrokwa duuuuuzo

Dokładnie wiem o czym mówicie ,mój mąż jest kochany ale ciągle twierdzi że nic nierobie bo nasz synek ma 2 latka i potrafi sie sam soba zajać no ale przeciez trzeba ciągle na niego uważać, a ciągle tylko słysze że nic nie robi a siedze cały dzień w domu, on twierdzi że jak przyjdzie z pracy do domu to chce sobie odpocząć bo jest zmeczony a to ze ja jestem zmęczona nikogo nieobchodzi bywa tak że nawet jak chce mieć chwile dla siebie np.aby sie wykapąć to musze to robić ekspresowo bo on niezabardzo ma ochote słuchać płaczu malucha.

witamy nowa mame

ja wpadłam się pożegnać do poniedziałku:-:)-:)-:)-(
nie zapomnijcie o mnie przez weekend;-);-);-)

pa pa miłego leniuchowania w pierwszy weekend września:-D:-D:-D:-D:-D

oj mily weekend,ale musze w niedziele do kosciola bo przeciez mam komusite w domu:eek::eek::rofl2::rofl2:

Heja!
To ja się witam! Troszkę już podczytywałam Was a teraz chciałabym też i pogadac :-)
Jestem z moją małą Natusią w domu, po skończeniu urlopu macierzyńskiego nie było dla mnie miejsca w dotychczasowej pracy :-(
Narazie jesteśmy więc razem, a Tata zarabia :-) To tyle o mnie w telegraficznym skrócie.
Pozdrawiam wszystkie mamusie "siedzące" w domu

witamy witamy:-):-):-)

Witamy nowa mamuśke:-)

a moja dzis coś strajkuje i od rana w gacie leje, dobrze, że kupkę woła, b tego nawet prać by sie nie opłacało!
Piciu pojechał koledze pomóc w kupnie kompa, póżńiej zrobi nam zakupy, a ja juz mam obiad uszykowany-dzis makaron z jajeczkiem, cebulką i kiełbaską, ja już zjadłam, pyszota.

Madziulka, zazdrościc i jeszcze raz zazdrościć, no że moja jescze za mała na wypady do koleżanek, bo tez bym sobie oddychnęła dzis wyjątkowo. Ale jak bardzo chcesz, to ja mam płyn do okien, ale chęci do ich mycia żadnych...:-D:-D:-D

moja tez dzis sika wiecej ale w tetre,szkoda mi gaci,spodni,kapci.....
dzis zawolala siku alejak juz robila

Na gg widze ANABUBKE i MH,wiec moze zaraz i tutaj dotra:-);-)

o prosze jak nas wysledzilas:-)

fasolke zrobilam,ziemniaki sie gotuja,p niedlugo wroci

Kurcze, nie zauważyłam tego linku Twojego, no ale cos Ci tam znalazłam

Moja bezczelnie kuca i mówi sisi i w tym momencie juz sika, pozniej lament, bo mokro. Gdyby nie bła po chorobie to by tak latała

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry