reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kasiulla to Twoja Lena tylko 1 dzien mlodsza od Erika:tak: :-) Wejdz sobie do pierwszego lepszego sklepu z zabawkami, bedziesz miala tyle prezentow, ze nie bedziesz sie mogla zdecydowac, ktory wybrac:tak: :-) Nasz Erik od nas dostanie suchy basen w ksztalcie wozu strazy pozarnej wypelniony pileczkami, od innych wiem, ze dostanie pojazdy, coby mogl sie nimi poruszac po mieszkaniu, gdyby znudzilo mu sie chodzenie piechota:laugh2: , dostanie duzo ksiazeczek, bo uwielbia jak mu czytamy, wielkiego misia, stolik do zabawy wielofunkcyjny, klocki, playmobile itd.

He, he, Aga - to niedługo będziesz miała w domku sklep z zabawkami;-):-D. My zresztą też mamy już od dawna:cool2:.

Witam mamuśki!

Szczerze mówiąc też mam już dosyć zabawek w domu. Powoli nie ma się gdzie z tym wszystkim podziać. Już na Święta prosiłam rodzinkę, żeby nie kupowali żadnych wielkich sprzętów, bo w domu robi się graciarnia. A i tak najlepsze zabawki to garnki, talerze i sztućce.

Aga my basen z pileczkami zakupilismy juz w zeszle wakacje :confused:
jezdziki juz mamy, misie edukacyjne itd itp dlatego mamy problem co kupic
nie chcemy tez robic z domu sklepu z zabawkami (choc i tak prawie juz jest :-D :-D ) moze jakas ksiazke ale w sumie mamy kilka i wszystkie juz obgryzione :-D

Czesc, ja juz na nogach po wczorajszej balandze:laugh2: Wkoncu z mezem zrobilismy sobie wypad ze znajomymi i bylo bardzo fajnie:tak: :-)
Kasiulla, nasz Erik do tej pory ma malo zabawek, bo ich po prostu nie kupowalismy, za to duzo ksiazeczek, bo lubi je ogladac:tak: wiec problemu u nas z wyborem prezentu nikt raczej nie ma:tak: W porownaniu z innymi dziecmi w jego wieku jest bardzo "ubogi" w zabawki,bo tak chcielismy. Teraz na roczek ich sporo dostanie,wiec bedzie akurat:tak: Musicie sie troche rozejrzec za czyms fajnym, a jest tego mnostwo, wiec pewnie wpadnie wam cos fajnego w oko:tak:
Magda Erik tez uwielbia siedziec w kuchni i bawic sie lyzkami, ale pewnie to wszystkie dzieci tak maja:tak: :laugh2:
Zuzia jak stwierdzimy, ze pokoj malego peka w szwach,to powydajemy zabawki lub sprzedamy, bo innego wyjscia nie widze:tak: :-)

Hej

U nas tez ful zabawek ,a jeszcze wózeczek dla lali dojdzie to juz w ogóle sie nie ruszymy :no: byliśmy wczoraj w MAKRO i w TESCO i d...pa ,nie ma nic ,juz sma nie wiem gdzie my ten wózek kupimy ,trzeba by jechac to jakiegoś wielkiego sklepu zabawkowego ale u nas w okolicy takowych nie ma:no: :wściekła/y: :no:

joann@ u ciebie ,jak w pracy, macie snieg ?

reklama
Dzień dobry w niedzielę!

U nas też już sporo zabawek, a przecież to dopiero początek! to powiedzcie, dziewczyny, gdzie przechowujecie te zabawki? W jakiejś skrzyni?

Do góry