reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No nie,już mam nerwa,teraz jeszcze tekst mi ucieło,o co tu bieggaaa?
Jasny gwint..
Wpisz w google dietomaniacy.fora i tez znajdzie.

Dzien dobry, u nas pieknie i cieplutko. Niestety lezymy chorzy z grypa jelitowo-zoladkowa. I nie wiem, skad sie to dziadostwo przyplatalo:no: Na szczescie malego oszczedzilo. A my na zmiane wymiotowalismy w nocy jak nie wiem. Glowa mi peka straszliwie, a jutro do pracy:-( :-( Mam nadzieje, ze mi sie do jutro troche poprawi. Dzisiaj w De dzien matki, a my niestety musielismy zrezygnowac z uroczystego sniadanka w restauracji, kurcze szkoda, ale nawet nie mozemy myslec o jedzeniu, bo od razu nam niedobrze.

Ewcia, Pycha trzymam kciuki za dietke, dacie rade.
Zuzia ja chyba wybralabym Mediolan, bo Venecja niestety jest smierdzaca. Moja ciocia byla tam tydzien temu i powiedziala, ze miasto zaczyna pustoszec, ludzie wyprowadzaja sie do innych miast, bo wytrzymac sie nie da.:no:

A ja dopiero wrocilam z zakupow.Kupilam sobie ladna tunike bezowa z paskiem oczywiscie zlotym i na suwaczek,Vanessce kupilam za 20 zl Teletubisie na dvd 5 odcinkow a kazdy po 86 minut.Oryginalny polski lektor.:tak::-)Nie ma juz ich w tv to juz mam w swojej kolekcji;-)I jeszcze pare duperelkow kupilam:-pA cha jeszcze przypomne ze zbedene kilogramy do mnie prosze podeslac;-)Nie wiem czy zagladacie na bloga Vanesski to tu wklejam pare fotek :-)Na pierwszych dwoch wczoraj zgrobionych szukala brudu miedzy palcami i mowila OOOjej !!!
aga oj bidulko,zdrowiejcie szybko.Dobrze za synka ominelo to paskudztwo:tak:

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com -- Free Online Image Hosting!

Ewcia dzięki :-)

aga zdrówka dla ciebie i mężusia :-)

iwonka Vanesska jak zwykle śliczniutka :-)

a my po obiadku, F1 juz sie kończy, więc zaraz wybywamy z domku :-)

rano byłam z Majka na spacerze bez wozka i pierwszy raz grzecznie ze mną szła i nie uciekała mi, a do tego przed każda drogą dawała mi raczkę :-) cud czy co? :-D

Witam:-)
My też dzisiaj korzystaliśmy z pogody, ufff ciepło u nas jak w lecie:tak:.
Aga - dużo zdrówka, współczuję przechodziłam niedawno więc was rozumiem:-p. Dzięki za info, właśnie wczoraj czytałam coś podobnego i chyba wogóle wybierzemy się w inne miejsce, bo Madiolan też niezbyt ciekawy:baffled:.
Pycha - jak widać cuda się zdarzają;-):-D
Iwonka - super fotki, pamiętam jak moja Karola tak robiła:-D.
Ewcia - owocnego dietowania;-):-).
Ja już chyba spadam, z mężem jakieś piwko wypiję i trochę się poprzytulamy:cool2:;-):-).

witam

u nas pięknie słonecznie :happy: ale o 5 rano była wielka burza :no:

zaraz ubieramy sie i spadamy na zakupy i spacerek, bo Maja wcześnie wstała i pewnie wcześnie pójdzie na drzemkę

reklama
Witam:-)
U nas też super pogoda i ma być prawie 30 stopni:tak:. Trochę wieje, ale przy takich temperaturach to nawet dobrze.
Kuba dzisiaj w nocy budził się 3 razy:-p, kurcze już się odzwyczaiłam od wstawania do niego i trochę jestem niewyspana:baffled:. Co prawda trzeba mu tylko podać smoka, ale potem ja nie mogę zasnąć. Biedak, ma tak spuchnięte dziąsła u góry, że jeszcze czegoś takiego nie widziałam:-(. Mam nadzieję, że szybku mu się te czwórki przebiją, bo strasznie mi go szkoda:-(.
Vici - dobrze, że Victorek już się lepiej czuje. U nas na katar pomógł Mucofluid, to taki preparat, który rozpuszcza tę gęstą wydzielinę i bardzo dobrze udrażnia nos. Pierwszy raz nam to lekarz przepisał, nawet nie wiedziałam, że są takie specyfiki.

Do góry