reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

sewa to JEST owca!!!!
wszyscy sie uparli ze to krowa, a ona ma krecona siersc!! no, moze baran.. łeb dziwny, ale jak dla mnie to owcowate.. dobra, spadam, bo dzieciewije mi sie z głodu na kolanach. papatki

reklama
O rety!!!! To inny ten mój kubek :-D:-D:-D:-D:-D:-D ja też myślałam, że to jest krowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D U mnie to owca w 100%

Sewa - pneumokok napawa lękiem, bo firmy farmaceutyczne się o to postarały. A tak naprawdę, to są różne szczepy mniej i bardziej groźne. No i są naprawdę bardzo powszechne. Nawet lekarz nie był w stanie mi powiedzieć, czy po szczepieniu Kuba będzie chorował mniej:no:. Ale i tak szczepimy:tak:.

Zuzia jak Jędrek chodziłby do żłobka to też bym szczepiła i to już. A co do firm farmaceutycznych to fakt, niezłą panikę zasiali :wściekła/y:

Sewa - Kuba mógł nawet od Karoliny coś złapać, a dzieci szczepią tylko do 5 lat (też dzisiaj pytałam, czy ją szczepić). Nawet jakby do żłobka nie chodził, to ona z przedszkola coś na pewno przynosi;-).

emi do przedszkola nie chodzi ale jesli tu mam te szczepienia za darmo po pierwsze a po drugie ma kontakt z roznymi dziecmi a przede wszystkim z zuzą ktora do przedszkola chodzi wiec przezorny zawsze ubezpieczony;-)

No i pewnie, my tez szczepimy na wszystko, co mozliwe;-)Bo choc moj do zlobka pojdzie od sierpnia, to jednak teraz tez ma kontakt z dziecmi przedszkolnymi. Wiec przezorny zawsze ubezpieczony:tak:
A u nas lato:tak: Cieplutko, ze az milo,wiec zrobilismy sobie grilla. A teraz jeszcze wrzucilam kawalek jablecznika "na ruszt":tak: i czuje sie bosko:laugh2::laugh2: Tydzien temu bylam u fryzjera, obcielam wlosy, ufarbowalam i odmlodnialam:tak:;-):laugh2::laugh2:
Kocham piatki!! Bo jeszcze dwa dni wolnego, zanim nadejdzie poniedzialek:wściekła/y:

Cześć dziewczynki.:happy:
Melduję się wieczorkiem, ale tylko na chwilę, bo coś padnięta jestem i zaraz chyba wyląduję w łózeczku..:eek:

Sewa, prezeczytałam swój ostatni post (o kubku) i zabrzmial jakbym na Ciebie nakrzyczała.. a wcale tak nie było..:no::no::no: to jest właśnie "urok" pisanego słowa, nie zawsze da się przekazać właściwe emocje i intonację. :no:Nie ma to jak rozmowa "do ócz". :happy:Mam nadzieję, że jednak nie odebrałaś go źle??:confused::confused::confused: A co do krowy, to pewnie byłaby w biała w czarne ciapy..tak myślę..;-):tak::-D
Pozdrawiam, papatki i dobrej nocki..:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

reklama
Weszłam tylko na chwilę.
Właśnie się dowiedziałam, że zmarła moja babcia :-( Wiecie co? W takich chwilach człowiek nie może być sam. A ja jestem.....
Dobranoc!

Do góry