reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Już od dłuższego czasu się męczę z tymi suwaczkami i narazie wychodzi mi tylko Adrianek! A z Magdusi mi jakiś krzyżyk wyskakuje i nie mogę go wkleic!:wściekła/y: Spróbuję raz jeszcze a jak mi się nie uda to ide spac!!!:no:

reklama
Poczytałam co naklikałyście przez dzień i już nie mam siły pisac. Zmykam spać
Sikoreczka dobrze że wszystko ok ale straszne te zakazy
Novaczka niezła ta historia , sama mało nie padła ze śmiechu
Agatka udanego wypoczynku
Dobranoc wszystkim

No i znowu to samo! Wyszedł mi tylko jakiś krzyżyk?!:wściekła/y: Idę spac, bo jutro mam gości. Siostra z Warszawy przyjechała i mają nas nawiedzic. Muszę z rana coś ogarnac, bo mi dzisiaj Magdusia nie dała.:sorry:
Dobrej nocki!:-D
A suwaczki pomęczę jutro!!:nerd:

witam
kolejny raz zmotywowana przez iwonke:) do zajrzenia na bb
u nas pogoda sie popsula od wczoraj pada i pada ale nie narzekam bo ostatnie 2,5 tygodnia byly sliczne
LEIKA zycze zdrowesia dla melutkiego a to jakis wirus go dopadl ?

Novaczka trzymam kciuki za odzwyczajenie córci. Mój mały do tej pory do nas w nocy zagląda. Byłoby ok ale czasami tatuś zamiast go odprowadzic to go wciąga do łóżka i tak śpią. A Adrianek przychodzi tylko do męża:zawstydzona/y:

Sikoreczko, ona całkiem nie jest przyzwyczajona, tylko boję się, by jej sie właśnie nie spodobało i w razie jakiś kłopotów w nocy nie umyśliła sobie, ze zawsze przyjdzie do nas do łóżka, bo wtedy skończy się tak jak pisałam...
A co do zakazów, to taka jak juz wcześniej dziewczyny pisały... zawsze lekarze takie dają... a przecież wiadomo, ze po wszelkich zabiegach trzeba ze sobą delikatniej... Wszystko będzie dobrze...

A ja dziś emigruję na cały dzień do rodziców... Mają rocznicę ślubu, ale i dzień wolny, więc sobie posiedzimy...

A w nocy dziś miałam ochotę zamordować mojego "wspaniałego" sąsiada... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Po 2 obudziło mnie dudnienie, a tu on zapuscił muzę... znaczy miał gości i imprezka na całego... darcia, wrzaski, śmiechy itp... A jego pokój jest bezpośrednio pod pokojem Martyny.. Na szczęscie trafił na fazę jej mocnego snu i nie obudził jej, bo chyba bym dzwonila na policję (sama nie poszłabym tam za nic w świecie, bo on jak popije to się robi niebezpieczny)... Ale pomyślcie jak musiało dudnić, ze mnie obudził...:szok::szok: Kretyn, przy okazji na trzeźwo to mu coś powiem...:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: Kurczę... nie mieszka tu sam...:angry::angry:

Pozdrawiam i idę sie szykować..

reklama
Do góry