sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam z rana! Nocka była tragiczna
Madzia ciągle płakała i to tak że nie mogłam jej uspokoic.Dzisiaj nie ma zatkanego noska ale ciągle kicha. Wybiorę sie do lekarki niech ją zobaczy i powie co dalej, bo takie nocki są koszmarne też dla małej. Nie umie oddychac przez nosek
Madzia ciągle płakała i to tak że nie mogłam jej uspokoic.Dzisiaj nie ma zatkanego noska ale ciągle kicha. Wybiorę sie do lekarki niech ją zobaczy i powie co dalej, bo takie nocki są koszmarne też dla małej. Nie umie oddychac przez nosek
dzisiaj tez ide na godz 13.15 do 19.15 Mała zaprowadzam do tesciów a potem M ja odbierze jakos dajemy rade narazie bo nie wiem jaki bede miała grafik
Miałam miec umowe na zastepstwo ale mi powiedzieli ze dadza normalna najpierw na 3 miesiące potem na rok i na stałe ;-)Ze szkoła to sobie załatwiłam musiałam porozmawiać z Dyrektorem no i pomogło wiec mama zawiozła mi zaswiadczenie do Zusu no i juz wszystko sie wyjasniło :-)
Szkoda słów nie wiem o co mu chodzi widocznie chciałby zebym dalej była w domu i zeby kasa z mnieba spadała 

Też nam radzono żeby w ten sposób wywołać poród, no ale on nie chciał....

a jak podawałam mu w lato wit b przed komarami to wsadzał ja do buzi i rozgryzal jak cukierka