reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Małe słodko śpią! Och jak ja uwielbian tą porę! Cisza ,spokój i BB!:-D No za długo to nie nasiedzę bo mi mężo przyniósł pranie ze strychu i mam teraz co robic.
Ewcia czyli moje 1,5 godziny na zebraniu to "pikuś" w porównaniu z twoim. Swoją drogą to mogliby sobie darowac takie posiedzenia. U nas były omawiane głównie finanse i wg mnie nie było potrzeby tak długo. A o dzieciach pani woli rozmawiac w cztery oczy przy odbieraniu malucha. Przy okazji mojemu to coraz większe rożki rosną! Zaczyna rozrabiac ile wlezie. Oj nachodzimy się do szkoły!:tak:
Iwonac.28 ja to bym pewnie nowy zostawiła ale z drugiej strony klapka....:cool2:
Sewa duży lotek mnie też nawiedza. Teraz się uspokoiło ale BB chodzi jak krew z nosa :dry:
Dobra to narazie tyle. Mykam do tgeo mojego prania bo mnie z nim rano zastanie:laugh2:

reklama
Dziewczynki, noc już późna czas spać, tylko napiszę Leice, że Maksio nie miał transfuzji, miał tylko fototerapię po której mu szybko bilirubina zaczęła spadać, i nawet mu nie oznaczyli w związku z tym grupy krwi - mieli to zrobić gdyby fototerapia tak mu nie pomagała.

Lecę bo nieprzytomna jestem normalnie.....
Dobranoc kochane!

U widze ze juz wszyscy spia.ja tez zaraz zmykam tylko na Allegro musze zajrzec.U mnie cieplutko w domku bo w kominku na palilismy.Troszke sie zdrzemnelam jak usypialam dziecko i teraz mi sie spac ode chcialo.Dobranoc :)

Dziewczynki. Zaglądam, aby życzyć Wam kolorowych snów :tak:

Aga udanego wypoczynku w Polsce.

Iwona co do telefonu to ja wybrałabym ten nowszy. Z klapką są takie bardzo kobiece, ale nowy model, to nowy model....

Ewcia 2,5 godz. zebranie :szok::szok::szok::szok: powariowali :szok::szok::szok: no ale chociaż wiesz jak Mateuszek zachowuje się po Twoim wyjściu :tak:

sikoreczka nie zadroszczę tego prania :no::no::no: nie cierpię prasować. Wolę gary myć ;-):-D

Idę spać bo paluchy mi zgrabiały od tego zimna :-(
Dobranoc.

Melduję się wieczorkiem a raczej nocką.
Trochę Was przeleciałam :zawstydzona/y:, bo dużo mi sie tego nazbierało :zawstydzona/y:.
Miałam dzisiaj gości do południa potem od razu do lekarza i
nareszcie zawiało optymizmem :-D, mam być już gotowa bo to może być w każdej chwili :tak:, gdyż szyjka mięciutka, główka bardzo nisko, co czuję :baffled:, synuś ślicznie ułożony, tylko skurczy brak, lekarz mówi że mógł by zrobić masaż szyjki ale to dość nieprzyjemne i bolesne i woli mi tego oszczędzić bo i tak to już kwestia kilku dni.
Potem weszliśmy do jednego sklepu takiego typowo dla dzieci, bo szukaliśmy lalki dla Majki, ale tam nie było, potem do drugiego i tu był śliczny bobas, którego będzie można ubierać w normalne dziecięce ubrana, a o to właśnie chodziło :tak:, no i jeszcze Carrefour w Galerii i herbatka u znajomych, korzystam na maksa ;-):-D.

Jutro ( jak zdążę ) to nauczę mężulka i ona Wam oznajmi jak już urodzę :tak:, także spokojnie.

Witaj MONIA
EWCIA mój M wyszorował garnek, trochę mu to zajęło ale chytrus jeden wolał szorować kilka dni niż wydać kasę na nowy ;-):-D.
ELIZABETH z ta wodą też dobre, a ja myślałam że jedyna taka "zdolna" jestem:zawstydzona/y: :-D
SIKORECZKA a powiem Ci że od kilku dni to kona mnie męczą ale stwierdziłam że zmienię firanki i nie będzie widać :-D:-D
Dobranoc

Witam z rana:-). Zapowiada sie super dzien bo swieci sloneczko ,ale jest tylko 5 stopni:szok: - moze bedzie cieplej. Natalke zabrala mi sasiadka do szkoly wiec ja jeszcze w pizamce:sorry2: Dzieki dziewczyny za odpowiedzi :tak:ale narazie sie jeszcze waham bo generalnie to funkcje maja prawie takie same tylko chodzi o wyglad i tak jak napisalyscie ze nowy to jednak nowy a moj ma juz rok i nie wiadomo kiedy sie popsuje:baffled:. No ale o tym juz dosc. Chociaz M powiedzial zebym szybko podjela decyzje, bo dwoch tel to nie bede miala..... sknerus;-);-):rolleyes2::rofl2::crazy:

Miałam dzisiaj gości do południa potem od razu do lekarza i nareszcie zawiało optymizmem :-D, mam być już gotowa bo to może być w każdej chwili :tak:, gdyż szyjka mięciutka, główka bardzo nisko, co czuję :baffled:, synuś ślicznie ułożony, tylko skurczy brak, lekarz mówi że mógł by zrobić masaż szyjki ale to dość nieprzyjemne i bolesne i woli mi tego oszczędzić bo i tak to już kwestia kilku dni.

A ja juz myslalam ze sie rozdwoilas;-):laugh2:. Aniu nie wiem czy juz to mialas, ale masaz szyjki jest naprawde nieprzyjemny i bolesny wiem bo mialam przy Kubie:no::errr:tragedia cala reszta przy tym to pikus:dry:

SIKORECZKA super fotki:tak:

OLA K ale ty mialas przejscia po porodzie:szok::szok: wspolczuje ale najwazniejsze ze teraz maly jest zdrowy a i przy drugim dzieciatku bedzie ok:tak::tak::tak:

reklama
1
witam
jaa znow od 7.oo na nogach :wściekła/y:chyba sie starzeje bo tak wczesnie wstaje;-)
mały jeszcze spi ale w nocy budzil sie i jeczał przez sen wiec wczorajszy dzien zapowiadał ciezka noc a ja sie nie skapnelam:eek:i pewnie to od zabkow bo jeden widac ze sie juz przebija ale mozliwe ze idzie jeszcze jakis i mu dokucza:-(

za oknem nawet zapowiada sie ciepły dzien wiaterku niema i jest jasno:-)

a ja teraz uciekam pograc bo i tak nikogo niema

Do góry