reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie, i ja tez dzis w domku.Dzieciaczki posnely, a my z mezusiem siedzimy i ogladamy TV. Juz sie wkurza, ja siedze przed kompikiem, bo chce wlaczyc jakis filmik. A co,ja przezcaly dzien nawet nie zajrzalam, bo w kuchni robilam przysmaki na dzisiejszy wieczor. A teraz nawet smaka na nie nie mam.:dry:

I ja Wam zycze wszystkiego dobrego na kazdy dzien Nowego 2008 Roku -aby kazdy dzien byl lepszy od poprzedniego.
swieta_191.gif

A moj stary to chyba zwariowal na prawie na maxa podglosnil TV, bo spiewa Kukiz. Az dziw bierze, ze chlopaki sie nie pobudzili.:cool:

Ja wszstkich też nie Reniferku, dziś miałam otwrte BB i naszą klase i w razie czego porównywałam:-):-)
Katrinm ja mam na płytce ale włączyłam Charliego, bo mały i tak nie śpi:dry:A ja oglądałam starszą wersje Willy Wonka i fabryka czekolady a nowszej wersjii jeszcze nie.

Renifer troszke szampana nie zaszkodzi..ja tez sie pokusze..................
Obejrzalam film,dziecko zasnelo a chcialam zeby z nami zobaczyla fajerwerki.......jedne my tez mamy.No ale nic z tego nie wytrzymala....

reklama
Do góry