reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ja już pije kawcie ;)i objadam sie wafelkami... na szczescie na coraz wiecej moge sobie pozwolic, a miki to dobrze znosi ;) juz o połowe zmniejszyłam kropelki na wzdecia - i tak jakby w ogóle tego nie odczuł:tak::tak::tak:

mi tez sie nasza-klasa podoba... tez w styczniu bede miała małe spotkanko - co prawda tylko z dwoma kumplami z bydgoszczy i to przyjadą do mnie do domu... mysle ze jak malutki troche podrosnie to zostawie go u mamy i wtedy bede mogła sie spotkac z wszystkimi zapisanymi ludźmi z mojej klasy...
i rzeczywiscie n-k lepsza jest od detektywa :-D:-D

Dziękuje:-):-)Zaproszenie przyjełam...Zdjątka oglądać, oglądać to moje prawdziwe hooby, latanie i robienie fotek:-):-)Kocham moją cyfrówke:-p;-)
Reniferku to fajnie,że udało Ci sie zmniejszyć kropelki i Miki dobrze to znosi:-)
Ja juz spotkałam się z jednym kumplem:-)Było bardzo miło:-)
Mój Paweł krzyczał,żeby go nie zapisywac a teraz zadowlony i sam po klasie szqaleje:-)

hihi, szaleję, szaleję... tymczasem chwilowo sie zegnam, bo obiecałam mężowi sernik zrobic, poza tym ruszamy na cmentarz do jego taty; wiec mnie troche nie bedzie...

miłego dnia kochane... oby ten rok był naprawde wspaniały!!!

Witam w nowym roku! Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

Widzę, że Was też wciągnęła nasza- klasa ;-) ja też siedzę tam wiecznie, odnalazłam tak dawno nie widzianych znajomych nooo i i Was ;-)

Życzę miłego dzionka.

hihi, szaleję, szaleję... tymczasem chwilowo sie zegnam, bo obiecałam mężowi sernik zrobic, poza tym ruszamy na cmentarz do jego taty; wiec mnie troche nie bedzie...

miłego dnia kochane... oby ten rok był naprawde wspaniały!!!
Fajny chłopiec z Twojego Mikołaja:-)Na główce ma tyle włosków jak mój Grzesio gdy był w jego wieku:-)

reklama
Do góry