reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziendoberek.U nas dalej wiosna sie robi a maly ma tylko zimowe buty:-( trzeba na zakupy jechac i kupic bo nieraz juz pewnie bedzie za cieplo na kozaki.Zima wroci ale i cieple dni beda(tak mysle)
Foteczki fajowe:yes::yes:
Jak Victor mial biegunke to dostawal i smecte i lakcit,bylismy wtedy w PL i wyladowalismy w szpitalu bo przychodnie byly zamkniete jeszcze a maly mial drgawki od goraczki.Oj jakie wtedy przerazenie mielismy w oczach ojjjjjjjjjjjjjjjjj

reklama
Dziewczyny, wpadłam się pożegnać :) Do zobaczenia za trochę ponad tydzien ;-)

Trzymajcie się :*

Leika miłego wypoczynku:tak:
Dzień Dobry.
Troszke mi już lepiej choć jak patrze na podpis Innej to mi serduszko staje..Ach..
Piękne zdjątka macie w podpisach bo widze,że się pozmieniały.
Marta fajowy synek i śliczny.
Miałam dziś koszmar,że mój Lolo w szpitalu chory bardzo był...
Czy któraś z panienek chce mojego syna???

19190711628.jpg

19154311628.jpg

21133211628.jpg

Teściowa też nie najbrzydzsza;-);-)
18492411628.jpg

No to która chętna,żeby go zatrzymać:-):-):-):-)

Dzień dobry.
Leika miłego wypoczynku.
Wszystkim chorowitkom dużo zdrowia.
Inna gratuluję ocen.
Dawidkowi gratuluję zębolka.

Dobrej nocki życzę!!! Znów się z siostrzyczką zagadałam:baffled: Byłam dziś z Madzią u lekarza bo biegunka nie ustepuje. Narazie smecta. Zobaczymy co będzie dalej. Ja jestem rozłożona. Zatoki zawalone i mega katar. Mam też jeakieś złe dni z mężem bo mnie bardzo ten chłop drażni:wściekła/y: Zmykam do
łózia. Buziaczki!
Zdrówka dużo, Sikoreczko :tak:

Dziendoberek.U nas dalej wiosna sie robi a maly ma tylko zimowe buty:-( trzeba na zakupy jechac i kupic bo nieraz juz pewnie bedzie za cieplo na kozaki.Zima wroci ale i cieple dni beda(tak mysle)
Kurczę, ja też muszę Oliwce jakieś buciorki kupić, bo w tych zimowych, co ma teraz przeokropnie nóżka jej się poci:sorry2:.A przy 12 stopniach, jak to było u nas wczoraj to wcale mnie nie dziwi.

Leika miłego wypoczynku:tak:
Troszke mi już lepiej choć jak patrze na podpis Innej to mi serduszko staje..Ach..
Miałam dziś koszmar,że mój Lolo w szpitalu chory bardzo był...
Czy któraś z panienek chce mojego syna???

19190711628.jpg

19154311628.jpg

21133211628.jpg

Teściowa też nie najbrzydzsza;-);-)
18492411628.jpg

No to która chętna,żeby go zatrzymać:-):-):-):-)
Bodzia, muszę Oliwce pokazać Twojego Lola, może się zdecyduje ;-).No i teściową też będę jej musiała pokazać :-p

Sikoreczka życze Ci kochana zdrówka i pamietaj naszą mantre
"Facet to gorszy gatunek człowieka"
Dokładnie, koniecznie pamiętaj mantrę: "FACET TO GORSZY GATUNEK CZŁOWIEKA".Wskazane powtarzać przy kazdej możliwej okazji, najlepiej tysiąc razy dziennie :tak:

A ja przed chwilą sie obudziłam, Oliwka jeszcze śpi.No, ale wczoraj zaszalała i poszła spać o północy :baffled:.Ja muszę się dzisiaj wziać za naukę, bo jeszcze przede mną kolos z historii myśli pedagogicznej i wychowania, najgorszy i u najgorszej piły :dry:.

witam wszystkich
U mnie tez wiosennie :-)
Sikoreczko - zatoki oj oj wiem co to za bol, szczeze Ci wspolczuje. Ja w listopadzie mialam zatoki. Pierwsze co zrobilam to zaprzyjaznilam sie z czapka. Zycze zeby to paskudztwo szybko Ci przeszlo. Mam nadzieje ze smekta Madzi pomoze.
Vici - ile stopni jest u Ciebie?
Bodzinko - fajne zdjecia, bardzo ladnie wygladasz:tak:

Ja juz kawe mam wypita. Zaraz ide odkurzyc i zetrzec kurze.
pozdrawiam i milego dnia

Dzień dobry!

U mnie dziś piękne słonko. Ciekawe jak długo. Wybieramy się dziś do moich rodziców, tak więc życzę miłego dzionka. Do wieczorka.

Dzien dobry koffane..
My w domu od niedzieli w nocy..
wczoraj zalatani,,,imieniny mężula,,mycie i pranie aut,,no ale dzisiaj synio w peckolu,a m spi,,no to ja na bb,,,,
Ide poczytam chociaz kilka osttanich stron,b jakos do tylu jestem..hmmm

leiczka milego wyjazdu i trzymam kciuki,,,wiesz za co...;-),,,,oby wam nowy klimat sprzyjał...

Czesc Ewcia, fajnie ze juz jestes:-)
Dziewczyny dzieciaczki sa naprawde fajniutkie.
Ja nadziwic sie nie moge jak moje dzieci rosna. Jasmina to juz taka mala panna... a Dawid, ciekawe ile mi zostalo jeszcze czasu jak usypia mi na kolanach taki malusi...

reklama
Do góry