reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wróciliśmy:-):-)
Kupiłam przy okazji kartke wlentynkową i autko małemu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My mamy mieszkanie od miasta, komunalne i płacimy za nie 197 zł.....
Marta oby sie udało z tą zmianą pracy.
Wcześniej wynajmowaliśmy w prywatnej kamienicy i też 220 ok.
Natomiast koleżanka wynajmowała mieszkanko 40 m i płaciła 600 zł z umeblowaniem.Natomiast na piece i nieumeblowane znajdzie sie już za 350-400.Tu w Zabrzu np.

O Bodzinka to ja mam do ciebie pytanko. Gdzie się trzeba zgłosić żeby przydzielili komunalne i jakie trzeba złożyć papiery, bo tak mi radziła koleżanka tylko nie wiedziała gdzie się trzeba ruszyć. I trzeba mieć jakąś dramatyczną sytuację mieszkaniową czy wystarczy powiedzieć że się nie toleruje teściowej;-);-);-):-):-):-):-)

Papiery składasz w urzedzie miasta w mieszkaniówce.Jakie nie wiem bo mamy mieszkno na M.Skłądzasz i unas to wygląda tak,że dostajesz swój numerek, chodzisz i oglądasz i reflektujesz jak Ci się podoba.No i dostaje osoba z najmniejszym numerkiem.Także czasem możesz dostać bardzo szybko a czasem czekasz pare lat.Paweł miał złożeone paiery 4 lata także myśmy szukali pół roku mieszkania.No i to są mieszkania do remontu.Tak to tutaj wygląda..

Hej Dziewczyny!
Wszystkiego naj naj naj dla Igorka :tak:
Agatka BB, z okazji imienin spełnienia marzeń i dużo szczęścia :-)
Ja tylko tak na chwilkę...Miałam mały wypadek, wyglądam jak Gołota po walce :-(.Znacie jakiś dobry sposób na jak najszybsze pozbycie się opuchlizny i siniaków??Bo jeszcze ludzie pomyślą, że mnie mąż maltretuje :sorry2:.

Kochana a co zrobiłas???Wiedziałam,że coś nie tak ten Twój opis na gg....:no::no:
Okłady z liście kapusty podobno..Chyba,że znowu coś pomyliłm....

Dzien dobry kochane

Bardzo dziekuje za zyczonka w swoim imeniu i Igorka oczywiscie...naet sie nie obejrzalam a tu juz ma 2 latka moje dzieciatko :-D;-)

Co do mieszkan to tez sie w Bielsku orientowalam bo chcielismy sie wyprowadzic ze wspolnego domu (z tesciami) ale tu sa takie ceny ze glowa boli np 2 pokojowe mieszkanie kosztuje 800 zl + media okolo 300-350 zl maskra jak na moja kieszen!Ale jak tak pomysle ze mogalbym mieszkac gdzies zdala od tesciow to miod moje serce pokrywa..... ehhhh jeszcze nie teraz....

reklama
Do góry