reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie:-D
Ruch wygrał 3:2 :-D:-D:-D:-D:-D
A myśmy własnie podjedli ziemniaczki, schabowe i sałatę :-p Pychotka:tak: Dzieciaki pomagały mi robic kotlety i sałatę, ale mieli radochę:rofl2:
Głowa mnie cosik zaczyna bolec:-(
Moje małe rzucają sobie maskotkami:baffled: echhh

A to kochane mój pierwszy scrapek wykonany z gotowych elementów przeze mnie:-)Może nie najpiękniejszy ale chyba z grupsza załapałam o co chodzi:-)

Cześć Kobitki :tak:

Niedawno co właśnie wróciliśmy od babci, Amanda podróż zniosła bardzo dobrze:-) to była jej pierwsza tak dosyć długa podróż (60km w jedną stronę) Do babci też trochę rodzinki się zjechało ale niunia była bardzo grzeczna i każdy się nią zachwycał :tak: Ogólnie wyjazd nam się udał :tak:

reklama
Ewcia kochana jesteś:tak::-). Ja naprawdę wstydzę sie to zdjęcie pokazywać to w tych czarnych krótkich:zawstydzona/y:

a mnie się podobasz w każdych włoskach nawet w krótkich:tak: tak jak któraś już napisała to chyba kwestia przyzwyczajenia...

aluśka dobrze ze wyjazd udany, my tez bylismy na obiadku u mojej babci i bylo bardzo milutko, niedawno wróciliśmy:happy2:

Sikoreczka masz boskiego kibica:tak:;-):-D

Bodzionka bardzo ładny scrapek

Teraz zykam kąpać Igorka bo później chcę taniec z gwiazdami oglądać, mam nadzieie ze m mi da poogląfdać i położy spać małego:dry:

do jutra kochane jakbym już miała nie zaglądnąć dzisiaj

Do góry