sikoreczka79
Fanka BB :)
szukam ochotników do uporządkowania tego bajzlusikoreczka boskie zdjęcie:-):-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
szukam ochotników do uporządkowania tego bajzlusikoreczka boskie zdjęcie:-):-)

A Macio w wannie z tatusiem się kąpie.:-) O, słyszę, że właśnie wyszli.Jestem jak najbardziej za!a po cuż nam chałupa, lota wynajmiemy i do ciepłych krajówDrineczki, palemki, plaża i jakiś przystojniacha do masażu stóp... i nie tylko;-)
![]()

Pomocnik pierwsza klasa.:-)Mój dzisiejszy pomocnik;-)
Wrzuciłam takie zielone.:-)
A Maciuś się pyta kiedy będzie miał urodziny - w końcu śnieg, święta, no to wychodzi, że po świętach urodzinki.;-)BuhahahahahaAdriano też pytał czy mikołaj przyjedzie
A dziś stwierdził że niue będziemy spac w nocy żeby zajączka zobaczyc![]()
![]()
Ile mu się natłumaczyłam.
W koncu się pyta dlaczego urodziny ma sie tylko raz w roku?

Najwidoczniej krzywo było poukładane.
;-):-)Co to za komedia?Wy już chyba świętujecie to ja też idę mężusiowi jajeczniczkę zrobić i leci moja ukochana komedia buziaki i dobranoc
Ja mogę się zgłosić na ochotnika, bo chwilowo mam przerwę, to Ci pomogę.szukam ochotników do uporządkowania tego bajzlu![]()
:-)
A może ja dzieciarnie zamknę w tamtym pokoju i zobaczę co się stanie
U mnie tak: ja siedzę przy kompie m gazetę czyta a młode szaleją w najlepsze

Pomykam gadzinki dusic! Buziolki! Do potem;-)

:-))