potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Cara, na własne życzenie niszczysz sobie życie.Z tego co piszesz Twój facet nie traktuje Cię poważnie.A Ty pisząc do tamtej laski tylko się upokarzasz...I nie wiesz, co on gada tym wszystkim pannom, może dokładnie to samo co Tobie...Facet po Tobie jeździ, mówi że nie chce Cię znać, ale mu przechodzi więc nadal z nim jesteś, bo się rozpływasz przy nim po 5 minutachBry wszystkim...
Jestem objedzina...
I wsciekla...
Z m ostatno bylo ok... Nawetm sie zgodzilam pomieszkac u niego z malym na jakis czas...
A ten juz sobie znalazłm panienke we wroclawiu, czyli tam gdzie mial sie wyprowadzac! I mieli razem spedzic "milutki" weekend!
No to napisalam do niej, ze nie wiem na co ona liczy, ale to ja nosze od dluzszego czasu piersionek zareczynowy, to mi wiecznie truje ze mm sie przeprowadzic i to JA Z NIM SYPIALAM przez ostatnie dni!!
M wsciekly... No wkurwiony poprostu! Pojechal po mnie, stwierdzil ze nie chce znac... Nie chcwe mnie i tyle... Pozniej mu przeszlo...
Ja mu pogmeralam na NK i przynajmniej znam nr gg tej zdziry..

My z Oliwianką niedawno wstałyśmy. Ja mam potwornego lenia, najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżeczku, ale muszę wyleźć z domu kilka spraw załatwić, m.in. zapisać Oliwkę do żłobka (chociaż może już za późno, bo tylko 20 dzieciaków przyjmują) i odebrać w końcu dowód osobisty. No i parę innych jeszcze.
U nas śnieg już stopniał, trochę tylko leży gdzieś na drzewach czy dachach.Ale wczoraj to było hardkorowo

Idę coś do picia sobie zrobić, bo suszy mnie jakbym wczoraj pochlała ;-)