mnie też dzisiaj głowa ciąży a mały tak smacznie śpi, że aż by się chciało do niego przytulić i zasnąćchyba sie napije jakiego capuccino...zaraz zasne...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mnie też dzisiaj głowa ciąży a mały tak smacznie śpi, że aż by się chciało do niego przytulić i zasnąćchyba sie napije jakiego capuccino...zaraz zasne...
to czemu nie spisz z nim? Jak Kuba byl maly jedna drzemke z nim spalam, zeby jakos normalnie funkcjonowac...sprzatanie gotowanie nie zajac i ne uciekly ;-)mnie też dzisiaj głowa ciąży a mały tak smacznie śpi, że aż by się chciało do niego przytulić i zasnąć![]()
Mój Szymek w ciągu dnia preferuje jedną drzemkęto czemu nie spisz z nim? Jak Kuba byl maly jedna drzemke z nim spalam, zeby jakos normalnie funkcjonowac...sprzatanie gotowanie nie zajac i ne uciekly ;-)dzis nawet czasem sie na pol godziny klade...ale juz rzadko
oj biedne Twoje dzieciatka....Ledwo Madzi skonczyla a tu Adrian znowu...caluski Sikoreczko!!!!!Witajcie Lachony! Wrócilim! Niestety zastrzyki :-( Adriank załamany, no ale brzuch ma podrażniony i do tego nic nie je. Dziś tylko pół kromki wciągnął rano. KoszmarrrrrrrZmykam do sklepu po składniki burittowe;-) Do potem kochaniutkie
![]()
to ci dopieroWitajcie Lachony! Wrócilim! Niestety zastrzyki :-( Adriank załamany, no ale brzuch ma podrażniony i do tego nic nie je. Dziś tylko pół kromki wciągnął rano. KoszmarrrrrrrZmykam do sklepu po składniki burittowe;-) Do potem kochaniutkie
![]()
Mój Szymek w ciągu dnia preferuje jedną drzemkę( nie liczac spaceru) i tak naprawdę wtedy kiedy on śpi to mogę zająć się czymś w kuchni albo zrobić coś grubszego w domku bo tak domaga się ciągłej uwagi
Ja chodzę wyspana , nie narzekam bo nocki ładnie przesypia, tylko czasem jak taka pogoda to mnie sen morzy
![]()
Witajcie Lachony! Wrócilim! Niestety zastrzyki :-( Adriank załamany, no ale brzuch ma podrażniony i do tego nic nie je. Dziś tylko pół kromki wciągnął rano. KoszmarrrrrrrZmykam do sklepu po składniki burittowe;-) Do potem kochaniutkie
![]()
Ja juz po pracy, chłopcy poszli do garażu, wiec mam chwilke relaksu.
zasypia o 21.30 i śpi do 8-9.00 z przerwami na jedzonko oczywiścieMadźka ale on jest malutki jeszcze
i juz sobie jedną drzemke wali w ciągu dnia
w szoku jestem....ale co zrobic dziecku, na siłe mu oczu nie zamkniesz
;-) bieda, współczuje