sikoreczka79
Fanka BB :)
Tańcowac nie tańcowałam ale biegałam za jedną 1,5 roczną dziewczynką;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikoreczka,Madzia choc kościół zobaczyła,bo Olek to jak ksiądz kazanie zaczyna to zasypia.
Bodzia, to może wykręć jakąś śrubkę ze starego wózka, wyrzuć jakąś sprężynkę, itp. to może wtedy małż stwierdzi że nie da się naprawić i znajdzie sie kasa na nowy ?? Oczywiście wszystkie operacje związane z wózkiem rób tak, żeby Paweł nie widział, zawsze można powiedzieć, że w czasie spaceru z wózka zaczęły wylatywać różne części i nie mogłaś ich później znaleźćSikoreczka widziałam, ale te same wózki są u innego sprzedawcy i z kosztmi przesyłki wychodzi na to samoAle i tak kicha...Bo Małżon sie nie zgodził..
Dzięki Madzka![]()