reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
czołem dziewoje:-) my pospacerowani:tak::tak:Szymek rozmawia z butelką soku:baffled:i próbuje moją cierpliwość wywalając ciągle zabawki z fotelika :laugh2::laugh2:
Laski jaki macie krzesła do karmienia:confused::confused:bo teście chcą Szymkowi na chrzciny kupić to pomyślałam że wywiad zrobię. na forum przeczytałam tyle, ze każdy ma inne i każde najwspanialsze:confused2::confused2:mnie konkret jest potrzebny:happy2:

My mamy drewniane.Ale poniewaz zostalo ono kiedys na tymze forum mocno skrytykowane wiec zamilcze:rofl2::rofl2::rofl2:My jestesmy zadowoleni;-);-)
A ja dzis zaszalam..W sklepie z koralami i innymi duperelkami wyprzedaz byla i zakupilam 5 roznych korali, spinke do wloskow i dwa krawaty za oszlamijaca cene 27 zl:-p:-p:-p:-pNie wiem co moj chop na to;-)Dziecie mi sie budzi:-(

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Ostatnia edycja:
Męż jeszcze tylko odbierze obrączki na serwetki i już wraca do domku:tak::tak:będę mogła coś niecoś porobić bo Mały dziś przytulak naręczny i nie bardzo daje się zająć i spać też niechętnie:no:obiad dziś raczej gwizdany ale przynajmniej mieszkanko posprzątane:-p:laugh2:
15_9_25.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Ale Gzresiek wstał w humorze...:szok: Marudził, krzyczał, piszczał i sam nie wiedział czego chce. Od tych jego krzyków aż mnie głowa rozbolała i myślałam, że wyjdę z siebie, albo go oddam i jeszcze dopłacę.:baffled::crazy::wściekła/y: Na szczęście już mu minęło.

A mnie po obiedzie się przysnęło.:baffled: Na szczęście dzieciaczki były grzecznie i jakoś sie sobą zajęły.:tak: A teraz mykamy na spacerek.

My mamy drewniane.Ale poniewaz talo ono kiedys na tymze forum mocno skrytykowane wiec zamilcze:rofl2::rofl2::rofl2:My jestesmy zadowoleni;-);-)
My też mamy drewniane i jestem zadowolona.:tak: Krzesełko i blat stoją w pokoju, a stolik u Maćka. Według mnie praktyczne.:-)

Cara i znów widzę tylko jedno-ostatnie zdjęcie. ale Adaś słodki.:-)

Do góry