reklama
Iiwka naprawdę dobrze, że się wynosicie z toksycznego gniazda

Mój męż też był przy porodzie
i czułam się dużo bezpieczniej jak podczas podawania narkozy trzymał mnie za rękę. no i mamy reportaż fotograficzny z tego, jak szymcia z brzucha wyjmowali;-)
Asiulinka speszyl for u

Mój męż też był przy porodzie

Asiulinka speszyl for u

sikoreczka79
Fanka BB :)
Asiulinko tylko takiego namierzyłam
Iiwka szkoda słów na takiego.... barana;-)

Iiwka szkoda słów na takiego.... barana;-)
I
iiwka
Gość
Dobra dziewczyny-ja się zmywam. Niewiem kiedy tu zajrzę,ale jak będę mieć swoje mieszkanko to nie dam Wam spokoju!! hihiih

No właśnie...w większym mieszkaniu jest więcej schowków :-)....
a w kwestiach porządkowych to my na 45 m ale dość intensywnie zagospodarowanych wiedziemy żywot i jeśli coś zmieni swoje położenie tudzież zostanie nonszalancko rzucone przez mojego męża natychmiast widać i ja mam wrażenie , że bałagan jest straszny i chaos.dlatego codzienna krzątanina patrolowa to konieczność o odkurzaniu i myciu podłóg nie wspominając
Szymek wykańcza śniadanie. idziemy tatę budzić ale dziś pięknie za oknem![]()

No Bodzia my 37 z hakiem ...najbardziej mnie wkurzają wiecznie porozwalane zabawki w dużym pokoju...no przejść nie idzie a od sprzątania w kółko ręce opadająMadzka to macie wille
My mamy 36 m i porozwalane zabawki mojego dziecka sprawiaj balaganu niepsrztanego od roku a jak wchodzi M to juz w ogole wyglada
Ja zawsze myje podloge jak dziecie spi albo jest zajete czym innym...Jejku juz nigdy nie bede myla wrzatkiem...Ale przy psie i na parterze to jakos lepiej sie potem czuje jak tak kafelki umyje...
Dobra mus jeszcze zaslony powiesic i na omleta mnie naszlo a jak Najmlodsze wstanie to mu piaskownice obiecalam.

No i dobrze że tym razem nie nalałaś wrzątku...ja to w ogóle jak sprzątam Kubę wkładam w krzesełko albo w łóżeczko bo mnie nerwy biorą jak mi się pląta pod nogami

i my się dołączamy.. jeja ale Staś już duży!!! :-)Anula dla PRAWIE dorosłego Stanisława ;-) na 11 miesiączek wielu chwil beztroski, ciekawych przygód w zaczorawanym świecie dzieciństwa, który z każdym dniem szerzej otwiera przed nim drzwi
![]()
Iwka to super że Twój chłop zostanie i że będziecie mieć lepiej :-) a przepustki będą jeszcze nie raz :-)
sikoreczka79
Bodziu już w sobotę odjazd mam
Iiwka to się doczekac nie możemy kiedy nam spokoju nie dasz;-)

Iiwka to się doczekac nie możemy kiedy nam spokoju nie dasz;-)
sikoreczka79
Właśnie sprawdziłam autobus
mam o 4.46 odjazd na dworzec
To ja nie wiem o której wstac będę musiała
A co do wielkości mieszkań to u mnie ekstra luks 48m
Dzieciaki porozwalają zabawki u siebie a potem Adrianko przynosi swoje i mówi że musi się u mnie bawic bo u nich nie ma jak chodzic

A co do wielkości mieszkań to u mnie ekstra luks 48m

:-Bodziu już w sobotę odjazd mam![]()

no u na to samo:-):-)Moj Pawel tez byl przy porodzie i czulam sie duzo bezpieczniej i lepiej.No i to on pierwszy uslyszal i zobaczyl Karolka![]()
reklama
Podziel się: