reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

asiulinka :-) Ale Grześ słodziutki w tym baseniku :tak::-).

Bodzinka Krówka the best :-). No i bardzo ładne zdjęcie w podpisie :tak::-).
Udanej jutrzejszej imprezki :-).

RENIFER :szok: ale musieliście się wystraszyć :-(. Zdrówka dla małego.

megusek jak się czujesz ? :-). Masz jakieś dolegliwości ciążowe ?

aluśka i jak paluszek ?

Madźka Fajniutki basen :tak:. Szym na pewno będzie zadowolony :tak::-).

reklama
Cześć.:-)
U nas też dzisiaj "brzydka pogoda" -pochmurno i "chłodno" (ok.25 st.);-) ale mi z tym dobrze.:tak::-DTylko od południa strasznie wieje.:eek:

Dzień Doberek!

Wpadłam sie tylko przywitać i znikam;-),troszke mam do zrobienia a patem będe leżeć w ogrodzie do góry brzuchem:-D i raz po raz ochłodze sie w basenie;-). A tu i tak pustki:eek:.
Ale Ci dobrze....:blink:

Dzień dobry Kobitki:tak:

Mój mały potworek tak szalał po dywanie że sobie zdarła paznokcia małego palca u stópki:szok: oj płaczu było co nie miara :szok::confused::-(
Odkaziłam jej to na razie wodą utlenioną i nie mam pojęcia czym innym mogłabym to zrobić:no:
ojej. bidulka.:-( Aż mi ciarki przeszły na samą myśl.:sorry2: Wielkie buziaczki w paluszek dla Amandy.

jutro wypad na wiochę i już wszyscy się nie możemy doczekać bo basenik Szymkowi kupiliśmy BASEN Wieloryb z Fontanną 208x163x99 DOBRA CENA ! (392697895) - Aukcje internetowe Allegro
i przydałoby się go wypróbować:-):-)
Basenik rewelacja. Sama bym wskoczyła do niego.;-):rofl::-p

Krówka boska.:tak::-D:-D:-D

u nas do bani... wczoraj bylismy na pogotowiu, bo mały tracił dech w nocy,...
lekarze sami nie wiedza co mu jest... narazie pomógł zyrtec, wiec to chyba pyłki traw spowodowały taką reakcję... jednakze dwóch róznych lekarzy stwierdziło 1)zapalenie migdałków 2) krup ...
po zytrecu moje dziecko nie jest moim dzieckiem.. ciągle płacze i marudzi, siedzi osowiały taki ...
e tamm...

buziam Was
rety! ale musieliście się wystraszyć.:shocked2: Strasznie Wam współczuje przeżyć.:sorry: Dużo zdrówka dla Mikiego i żeby więcej się to nie powtórzyło i było już ok.:tak::blink: Dla Was też buziaki.

Bodzia udanej zabawy jutro. A Karolkiem się nie martw -Twoja mama na pewno stanie na wysokości i wszystko będzie ok.:tak:

Aha, Grzesio bardzo dziękuje za wszystkie komplementy. A mnie duma rozpiera.:-p:-D:-D:-D:-D:cool2:

A ja teraz już zmykam prasować. Miłego wieczoru życzę.:-)

Kuba właśnie w łożeczku...mam nadzieję że o wpół do zaśnie (on tylko o równych i wpół do zasypia ;-) )
:eek::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Meg jak tam pierwsze tygodnie:confused:

heyka kobitki

nie nadązam z czytaniem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

u nas do bani... wczoraj bylismy na pogotowiu, bo mały tracił dech w nocy,...
lekarze sami nie wiedza co mu jest... narazie pomógł zyrtec, wiec to chyba pyłki traw spowodowały taką reakcję... jednakze dwóch róznych lekarzy stwierdziło 1)zapalenie migdałków 2) krup ...
po zytrecu moje dziecko nie jest moim dzieckiem.. ciągle płacze i marudzi, siedzi osowiały taki ...
e tamm...

buziam Was
Reniferku tulasy dla Ciebie i Mikiego. też się najgorsze paskudy imają :no::angry::angry:

Szym waży 8800 i na szczepieniu wydał z siebie okrzyk bojowy i widziałam że miał chęć wbić pielęgniarce nowonabyte zębole w przedramię:sorry::tak::-Dwkurzyłam się trochę bo na szczepieniu była ina pediatra niż zwykle i mi tu mówi żeby dziecku jeszcze przez miesiąc zestaw małego anemika podawać do obiadu bo przy mleku się kiepsko żelazo wchłania:dry::dry: a poprzednie dwa miesiące dawaliśmy rano i wieczorem (bo tak kazali) czyli akurat przed butlą mlekową:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no szlag. ale hemoglobina dzielnie pnie się w górę i jest coraz lepiej:tak:
zmykam bo męz mnie tu romantyczny wieczór zapodaje kuchnię włoską serwuje świece i wino więc relacje rodzinne budować należy;-)
Bodzia wytańcuj się jutro do utraty tchu i baw się świetnie a w poniedziałek poproszę foteczki w kreacji wylaszczonej:tak:;-) A dla 20 miesięcznego Lolinka całuski i przyjazne sztrchańce od e-ciotki i Szymka
1929.gif

Dobranoc babeczki. miłego weekendu :happy2::happy2:

Hello
Kwiaty zakupione, ciufy przygotowane, Lolo nie podejrzewa,ze go porzucimy.Zaraz biegam pod prysznic.Stresa mam.Spac nie moglam, cala noc Lolka tulilam.Oj najwyzszy czas zeby bez rodzicow zostal...Njatrudniej mame odpepowinowac.Stresa mam:dry::dry::dry:

Bodzinko a co Ty tu dzisiaj robisz ?????????? ;-)
Marsz robić się na BÓSTWO !!!!!!!!! :tak::-):-):-)
I nie martw się, Karolek zostaje pod dobrą przecież opieką babci :tak:.

Winka musze poczekac na mame zeby mi wloski zrobila:cool2:A w ogole nie spie od 6 wiec sie wlocze tu i tam...Wypije ja wasze zdrowie:-D:-D:-DJa wiem,ze pod dobra opieka.Ja sie bardziej chyba o moja Mamulke obawiam;-)Dobra zmykam pod prysznic i zezwloki balsamowac:-)

Hejka!

No wkoncu mamy weekend!:-D , u nas pogoda ładniusia słoneczko świeci , wieje lekki wiaterek ale nie jest tak gorąco jak 2 dni temu. Nic mi sie dziś nie chce:eek:, mam lenia:no:, a musze troche ogarnąć i jaki obiadek przygotować, chyba zupke owocową, wiśniową zrobie tak na szybko:tak:.

Bodzinka miłej zabawy:tak:, i pokaż nam się odpicowana:tak:;-)

Pozdrawiam Was gorąco! PA

Witam

Ostaatnio rzadko do Was zagladam bo nie mam za duzo czasu:-(A jak mam to męza ciezko od kopmutera odciągnac:wściekła/y::wściekła/y:
U nas ok.Grzes asm juz biega i gada po swojemu,chociaz opanował ostatnio mówienie nie,ja ,nie dam,da :-)Zrobiło się u nas chłodno
bodzinka miłej zabawy:-)
Tyle napisałyscie ze nbie jestem w stanie wszystkiego przeczytać:sorry2:

reklama
Do góry